103medicine

یکی از تصورات غلطی که در رابطه با داروها بین مردم رایج شده است،بهتر بودن داروهای تزریقی نسبت به خوراکی می باشد.در بیشتر موارد عوارض داروهای تزریقی بیشتر از داروهای خوراکی است.

وی افزود: بیشتر عوارض جانبی داروهای تزریقی ، در مدل های غیرتزریقی به ندرت ایجاد می شود یا غیرممکن است، که ازآن جمله می توان آسیب به عصب یا عروق در محل تزریق، آبسه و ابتلا به انواع عفونت های ویروسی، هپاتیت B و C، ایدز، باکتریایی و گسترش این بیماری های عفونی در جامعه، خون مردگی، خونریزی های زیر پوستی، ایجاد زخم و باقی ماندن جای آن در محل تزریق را نام برد.

مصرف بی رویه داروهای تزریقی به دلیل نیاز به پرسنل آموزش دیده و تجهیزات خاص برای تزریق، هزینه بیماران و سیستم بهداشتی را نیز افزایش می دهد. مصرف داروهای خوراکی برای بیمار راحت تر است و درد، هزینه و عوارض کمتری برای بیمار دارد و در عین حال آنکه به همان اندازه موثر است.پس با توجه به مشکلات و عوارض داروهای تزریقی هرگز به پزشک خود اصرار نکنید که داروهای تزریقی تجویز کند.

در صورت سابقه حساسیت دارویی و عوارض جانبی به ویژه آنتی بیوتیک ها پزشک خود را در جریان قرار دهید چون بروز مجدد آن عارضه می تواند کشنده یا تهدیدکننده حیات باشد.

منبع: ایرنا