دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو

health-benefits-of-kefir

از ویژگی ها و خواص درمانی کفیر چه میزان اطلاع دارید این ماده غذایی در چه زمینه هایی کاربرد دارد کلسیم، پروتئین و ویتامین های B در کفیر یافت می شود که می تواند سلامت جسمی ما را تضمین کند این ماده خوراکی حاوی مواد پروبیوتیک و پری بیوتیک که برای رفع اختلالات گوارشی و بهبود هضم غذا به مصرف کنندگان کمک خواهد کرد در ادامه درمورد کفیر بیشتر خواهیم گفت.

کِفیر فرآورده تخمیرشده شیر است که در اروپای شرقی، روسیه، جنوب غرب آسیا شهرت بیشتری دارد.

کلمه کفیر از کلمه ترکی «کیف» به معنای «حس خوب» می آید.
جنیفر فیتزگیبون، از مرکز سرطان دانشگاه استونی بروک، در مورد کفیر می گوید: «کشت مخمر و باکتری اسیدلاکتیک موجب ایجاد کفیر می شود که شکلی شبیه گل کلم دارد. محیط کشت با استفاده از پایه شیر حیوانی، شیر سویا، شیر نارگیل، آب میوه ها و محلول شیر قند و شکر ایجاد می شود. دانه های کفیر به این پایه کشت افزوده شده و تخمیر می شوند. محصول نهایی طعمی شبیه ماست مایع داشته و فواید سلامت آن بسیار زیاد است.»
یکی از مهم ترین فواید کفیر، وجود پروبیوتیک و پری بیوتیک های آن است. کفیر حاوی حدود ۳۰ میکروارگانیزم مختلف بوده که آن را تبدیل به منبع غنی پروبیوتیک در مقایسه با سایر محصولات لبنی تخمیرشده می نماید.
پروبیوتیک ها میکروارگانیزم های هستند که به روند هضم کمک کرده و نقش حفاظتی در مقابل باکتری های مضر دارند.
پری بیوتیک ها، کربوهیدرات های هستند که پروبیوتیک ها از آنها به عنوان سوخت استفاده می کنند. کفیر حاوی هر دو آنها هست.
همچنین این ماده مغذی حاوی کلسیم، پروتئین و ویتامین های B نیز هست.
افرادی که در گوارش شیر مشکل دارند، ممکن است کفیر را بهتر از شیر تحمل کننند. باکتری‌های اسید لاکتیک، لاکتوز یا قند شیر موجود در کفیر را تا حدودی هضم کرده‌اند. افرادی که دچار عدم تحمل لاکتوز هستند، اغلب می‌توانند بدون مشکل از کفیر استفاده کنند
الودکتر
5 1000
ارسال شده در 20 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب

پیشنهاد سردبیر

  • مشکلات فراوان ناشی از حوادث رانندگی
  • مراقبت های لازم برای برگشت اسید معده
  • حال روز مبتلایان به بیماری EB
  • علل اصلی ابتلا به کلسترول خون و روش های پیشگیری
  • از کجا گیاهان سمی را تشخیص بدهیم
  • چند راه حل خانگی برای مبارزه با جوشها
  • خوراکی هایی که مانع لاغری می شوند
  • آپاندیسیت عامل اصلی دل درد و جراحی اطفال
  • محبوبترین ها

  • بیماری بچه زیر سه ماه
  • تکلم خردسالان و تلفن همراه
  • نکاتی در مورد حمام کردن نوزاد
  • مسئولیت پذیری در تک فرزندها بیشتر است!
  • عادت دادن کودکان به غذاهای شور و شیرین یک اشتباه بزرگ است
  • حتما با کودکان 5 ساله تان بازی کنید
  • ابتلا به اوتیسم با این شرایط در دوران جنینی
  • تصویب جرم برای مصرف مشروبات الکلی در سنین پایین
  • رپورتاژ

  • مصرف این غذاهای بد باعث لاغری شما می شود!
  • آسیب های دندان از آنچه فکر می‌ کنید به شما نزدیک ‌تر است!
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • پیشگیری از چین و چروک صورت با لیفت نخی
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x