health-benefits-of-kefir

از ویژگی ها و خواص درمانی کفیر چه میزان اطلاع دارید این ماده غذایی در چه زمینه هایی کاربرد دارد کلسیم، پروتئین و ویتامین های B در کفیر یافت می شود که می تواند سلامت جسمی ما را تضمین کند این ماده خوراکی حاوی مواد پروبیوتیک و پری بیوتیک که برای رفع اختلالات گوارشی و بهبود هضم غذا به مصرف کنندگان کمک خواهد کرد در ادامه درمورد کفیر بیشتر خواهیم گفت.

کِفیر فرآورده تخمیرشده شیر است که در اروپای شرقی، روسیه، جنوب غرب آسیا شهرت بیشتری دارد.

کلمه کفیر از کلمه ترکی «کیف» به معنای «حس خوب» می آید.
جنیفر فیتزگیبون، از مرکز سرطان دانشگاه استونی بروک، در مورد کفیر می گوید: «کشت مخمر و باکتری اسیدلاکتیک موجب ایجاد کفیر می شود که شکلی شبیه گل کلم دارد. محیط کشت با استفاده از پایه شیر حیوانی، شیر سویا، شیر نارگیل، آب میوه ها و محلول شیر قند و شکر ایجاد می شود. دانه های کفیر به این پایه کشت افزوده شده و تخمیر می شوند. محصول نهایی طعمی شبیه ماست مایع داشته و فواید سلامت آن بسیار زیاد است.»
یکی از مهم ترین فواید کفیر، وجود پروبیوتیک و پری بیوتیک های آن است. کفیر حاوی حدود ۳۰ میکروارگانیزم مختلف بوده که آن را تبدیل به منبع غنی پروبیوتیک در مقایسه با سایر محصولات لبنی تخمیرشده می نماید.
پروبیوتیک ها میکروارگانیزم های هستند که به روند هضم کمک کرده و نقش حفاظتی در مقابل باکتری های مضر دارند.
پری بیوتیک ها، کربوهیدرات های هستند که پروبیوتیک ها از آنها به عنوان سوخت استفاده می کنند. کفیر حاوی هر دو آنها هست.
همچنین این ماده مغذی حاوی کلسیم، پروتئین و ویتامین های B نیز هست.
افرادی که در گوارش شیر مشکل دارند، ممکن است کفیر را بهتر از شیر تحمل کننند. باکتری‌های اسید لاکتیک، لاکتوز یا قند شیر موجود در کفیر را تا حدودی هضم کرده‌اند. افرادی که دچار عدم تحمل لاکتوز هستند، اغلب می‌توانند بدون مشکل از کفیر استفاده کنند
الودکتر

ارسال شده در 20 آبان 1395 توسط writer.m با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • بیماری آرتروز چه تفاوت هایی با رماتیسم دارد
  • آیا سالاد کلسیم دارد؟
  • مصرف خودسرانه دارو هاي استروئيدي با عوارض شديد همراه است
  • آیا مکمل گیاهی جینگوبیلوبا بر کارکرد شناختی تاثیر دارد؟
  • هشدار دانشمندان در خصوص مصرف داروهای نیروزای مبتنی بر پروتئین میوستاتین
  • کدام نوع افسردگی نگران کننده است
  • در مراقبت از پوست ضد آفتاب چقدر اهمیت دارد
  • در تقویت عضلات به چه نکات مهمی باید توجه کنیم
  • کشنده ترین دانه میوه تابستانی را بشناسید
  • شیوه هایی برای داشتن زیباترین ران و باسن
  • 5 میوه سالم برای پاک کردن پوست
  • علائم سندرم قبل از قاعدگی و روشهای درمانی آن
  • آیا خانمهای جوان مبتلا به سرطان سینه باید همه سینه را بردارند؟
  • عوامل مهم برای اختلال در خواب کودک
  • خوردن پسته و فرار از استرس
  • محبوبترین ها

  • شیر هم عوارضی دارد
  • فواید پر منعت ترین ادویه جات
  • از کدام سبزیجات می توان بجای شیر استفاده کرد
  • نوشابه با سلامت شما چه می کند
  • اگر ترس از چاق شدن دارید ، سالم غذا خوردن را بیاموزید
  • مناسب ترین شیوه صرف شیر کدام است؟
  • چرا بادام لاغر میکند؟
  • پس از ورزش با آب هندوانه درد عضلانی را کاهش دهید
  • زیاده روی در خوردن کله پاچه
  • خوراکی های مضر برای سفر
  • گوشت بوقلمون برای چه افرادی فایده دارد
  • چای سبز با هر دارویی سازگار نیست
  • همه چیز درمورد مراقبت های غذایی پس از سکته
  • نان داغ را برروی روزنامه قرار ندهید
  • ویتامین ب 6 و یک دنیا فایده
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است