picsart_1477758651821

انار میوه ای بهشتی و سرشار از خواص مفید برای فرد مصرف کننده است. این میوه سبب رقیق شدن خون و کاهش غلظت آن می شود که این عمل سبب پاکسازی می شود. خوردن این میوه بشدت به خانم های باردار توصیه می شود زیرا اثرات شگفت انگیزی بر آنان و فرزندشان دارد.با دکتر سلام همراه باشید.

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: انار ترش طبعی سرد و خشک و انار شیرین مزاجی سرد و معتدل دارد و این میوه حاوی ویتامین هایی مانند A، E، C و اسید فولیک است.
وی با اشاره به اینکه انار آنتی اکسیدانی بسیار قوی است؛ اظهار داشت: طبق بررسی های انجام شده، خاصیت آنتی اکسیدانی انار ۳ برابر چای سبز است و آب انار از تجمع پلاکت ها در عروق خونی جلوگیری می کند.
این پژوهشگر عنوان کرد: مصرف انار سبب تصفیه خون و دفع سموم بدن می شود، همچنین این میوه با از بین بردن اسید های چرب نقش موثری در کاهش چربی های اطراف شکم دارد.
عظمایی با عنوان اینکه انار تاثیر بسزایی در کاهش فشار و قند خون دارد؛ یادآور شد: مصرف این میوه برای افرادی که دچار خارش بدن هستند و طبع گرمی دارند توصیه می شود، همچنین رب انار خاصیت چاق کنندگی دارد بنابراین مصرف آن برای افراد لاغر مفید است.
وی ابراز کرد: مصرف انار در دوران بارداری موجب زیبایی چهره نوزاد می شود و مصرف رب انار نیز از ویار حاملگی جلوگیری می کند. استفاده از آب انار در زمان بارداری مانع از آسیب رسیدن به مغز جنین می شود.
این پژوهشگر توصیه کرد: مصرف انار همراه با گلپر از ایجاد دل درد جلوگیری می کند و از طرفی سبب جذب بهتر آن می شود. بهترین زمان مصرف این میوه صبح ناشتا همراه با مقداری گلپر است.
عظمایی تصریح کرد: آب انار حاوی ترکیباتی مانند کلاژن و الاستین است بنابراین مصرف آن نقش چشمگیری در از بین بردن ترک های پوستی دارد و سبب حفظ جوانی و شادابی پوست می شود.
وی عنوان کرد: مبتلایان به زخم معده باید از مصرف انار ترش اجتناب کنند زیرا استفاده از این میوه سبب تشدید زخم معده می شود.همچنین استفاده از انار شیرین در افراد سردمزاج توصیه می شود همچنین این افراد باید پس از خوردن این میوه مقداری نبات و زنجبیل مصرف کند.
گفتنی است؛ مصرف بیش از حد انار و رب انار سبب یبوست می شود بنابراین مصرف انار همراه با هسته های آن در مبتلایان به اسهال مفید است همچنین زیاده روی در مصرف انار ترش سبب کاهش هورمون های مردانه می شود.

ارسال شده در 8 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • با این روش های موثر طبیعی سرفه را از بین ببرید
  • در 15 روز پوست را جوان کنید
  • برای موفق شدن در دنیای تجارت بخوانید
  • رتبه منیزیم از کلسیم برای استخوان بالاتر است
  • آزمایش خون روشی برای شناسایی افراد در معرض سرطان پروستات
  • درست خوابیدن و تاثیرات مهم آن روی سلامتی
  • سیب خوردن قبل از صبحانه
  • حال و هوای افراد پریشان
  • روش تهیه سوپ قلم برای میانسال ها
  • رشد اخلاقی از دوران خردسالی
  • برنامه ریزی برای پوست
  • عادتهای منجر به سالخورده شدن
  • شیوع پدیده سالمندی
  • از میان برداشتن اختلافات میان زوجین
  • حتما به فکر تغییر الگوی تغذیه ای خود باشید
  • محبوبترین ها

  • چرا نوشیدن آب قبل و بعد از غذا خطرناک است؟
  • اهمیت مصرف وعده های غذایی به صورت دسته جمعی
  • همه چیز درمورد پاستیل دادن به کودک!
  • سبک تغذیه ای مضر برای کبد
  • چگونه می توانیم خوردن شکر را کنار بگذاریم
  • مشکل بی خوابی خود را با این غذا ها درمان کنید
  • ضرورت نوشیدن آب برای سلامتی انسان
  • بیماران میگرنی چه ویتامینی بخورند
  • بررسی خاصیت های درمانی گوشت بوقلمون
  • همه چیز درمورد روغن های مناسب برای پخت و پز
  • روغن ماهی تقویت کننده ای مقوی برای سلامت مغز
  • ۶ ایده برای شام سالم
  • کدام ترشیجات چربی را میسوزاند؟
  • زیاد آدامس جویدن چه مضراتی دارد؟
  • هرآنچه درمورد پفک باید بدانید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است