واکسن زدن در بارداری

دوران بارداری که از دو 2 دوره رویان و جنین تشکیل شده است،دوران سختی برای خانم های باردار میباشد.چرا که خانم های باردار در این دوره میبایست از خیلی از چیزها دوری کنند تا به رویان یا جنین آسیبی نرسد.در این دوره باید به خانم باردار توجه ویژه ای کرد و از آن ها مراقبت خوبی به عمل آورد.حتی سوالی که برای این دوران به میان آمده این است که واکسن زدن در دوران بارداری خطرناک است یا بی خطر؟

بسیاری از زنان ممکن است درباره ایمن‌سازی و احتمال ابتلا به بیماری‌هایی که می‌تواند به آنها یا جنینشان آسیب برساند، اطلاعات زیادی نداشته باشند.

واکسیناسیون بموقع می‌تواند از بسیاری بیماری‌های عفونی قابل انتقال به جنین یا خطرناک برای مادر و جنین پیشگیری کند.

بهتر است، زنان به منظور بررسی وضعیت ایمنی در برابر بیماری‌های عفونی و تنظیم برنامه واکسیناسیون خود، قبل از این که باردار شوند با پزشک خود مشورت کنند.

البته واکسیناسیون به دو دسته ویروس‌ ضعیف شده و ویروس‌ آنتی‌بادی تقسیم می‌شود. واکسنی که از ویروس زنده تهیه شده‌، ‌ نباید به زنان باردار تزریق شود، زیرا ممکن است این واکسن‌ برای جنین مشکل‌آفرین باشد.

بعضی واکسن‌ها می‌تواند به زنان باردار در سه ماهه دوم یا سوم بارداری تزریق شود ولی عده‌ای معتقدند، بهتر است تزریق واکسن‌، حداقل سه ماه قبل از تولد نوزاد یا بلافاصله بعد از تولد صورت گیرد.

منبع : قدس آنلاین