با فرزنددارشدن نیزمی توانید شاد زندگی کنید و به شادی خود نیز بیافزایید برخی افراد معتقدند بچه دارشدن را از شادی و نشاط روزمره شان میکاهد در صورتی که سخت در اشتباه هستند شادمانی روحی نیز برای مادر و فرزند وجود دارد حتی بیشتر از قبل،می توانند مادران در کنار کودکانشان بگویند و بخندند و شادی کنند و همزمان به علاقیات خود نیز برسند و این موضوغ خللی در زندگی سابق آن ها ایجاد نخواهد کرد هرگز به بچه مانند یک معضل نگاه نکنید.

روزنامه خراسان در شماره امروز خود در مطلبی تحت عنوان راهنمایی برای مادران شاد نوشت :

تغذیه: به خودتان برسید. یک برنامه غذایی خوب و مفید، پرانرژی و سرشار از کلسیم و آهن تنظیم کنید. در کنار این مواد غذایی مفید، مصرف خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های مورد علاقه هم به شادمانی روحی‌تان کمک می‌کند.
تنوع در ظاهر: به ظاهر خودتان اهمیت دهید. این هم به روحیه خودتان کمک می‌کند و هم به روحیه همسر و فرزندانتان. پوشیدن لباس خوب و مرتب، پاکیزگی، رنگ کردن موها و آرایش‌کردن و عطر زدن از جمله این موارد است. در نظر داشته باشید بچه‌ها بسیار دوست دارند مادران خود را زیبا ببینند.
بیرون رفتن از خانه: حتما برای خودتان برنامه تفریحی بیرون از خانه در نظر بگیرید. در روزهای گرم‌تر پارک و فضای سبز و در روزهای سردتر اماکن تفریحی سرپوشیده ، مکان مناسبی برای قدم‌زدن با فرزند یا فرزندان است. این بیرون رفتن حتی می‌تواند بسیار کوتاه باشد اما بسیار ضروری است.
میهمانی‌های دوستانه: داشتن چند دوست خوب که فرزندانی همسن و سال فرزندان شما داشته باشند، کمک می‌کند که گروه‌های دوستانه‌ای برپا کنید و با یک پذیرایی ساده هم خودتان لذت ببرید و هم فرزندانتان از فرصت بازی‌کردن با بچه‌های همسن خودشان بهره مند شوند. بازی با همسالان هم لذت‌بخش است و هم به رشد شخصیتی آن‌ها کمک می‌کند. شما هم چای می‌نوشید و گپ می‌زنید. بچه ها هم حین بازی با همسن و سالان خود درس زندگی را یاد می گیرند.
پرداختن به علایق شخصی: پرداختن به علایق شخصی‌تان به هیچ وجه خودخواهی نیست. اگر حتی زمان کوتاهی به دست می‌آورید خودتان را به یاد بیاورید و برای علایقتان وقت بگذارید. کتاب‌خواندن، هنرهای دستی، آشپزی و… و یا هر کار دیگری که روحتان را آرام و شاد نگه‌ می‌دارد.
ورزش کردن: ورزش کنید! کوتاه و در هر فرصت به دست آمده. می‌توانید ورزش‌هایی را در خانه انجام دهید. مثل راه‌‌رفتن و حلقه‌زدن یا… اگر فرزندتان بزرگ‌تر است، این ورزش را همراه او انجام دهید. این کار برای او بازی محسوب می‌شود.
تفریح دو نفره: تفریحات دونفره را فراموش نکنید. گاهی در ساعات کوتاهی کودک را به یک فرد مطمئن مثل مادربزرگش بسپارید و زمان را با همسرتان سپری کنید. چای بنوشید، گفت وگو کنید، بیرون از خانه قدم بزنید و…
بی خیالی انتخابی: داشتن فرزندان کوچک یعنی داشتن یک زندگی پر از شلوغی و به هم ریختگی. این آزادی در خانه برای رشد هوش فرزند شما ضروری است. پس انتخاب کنید که بی‌خیال‌تر از گذشته باشید. این بی‌خیالی در آرام کردن اعصابتان معجزه می‌کند.
داشتن مشاور: باید به جای صحبت با خانم همسایه و فلان فامیل، مشکلاتتان را با متخصص مطرح کنید. داشتن یک مشاور خوب در تربیت کودکتان و آرامش و شادی خودتان بسیار موثر است.
خواب و استراحت مفید: خیلی از مادران فرصت خوابیدن ندارند چون به محض خوابیدن فرزندشان باید به امور خانه برسند. سعی کنید کارهای اضافه را حذف کنید و تا حد امکان در زمان‌های خواب کودکتان، شما هم بخوابید. یا او را در مواقعی به پدرش بسپارید و حداقل یک ربع دراز بکشید. خوابیدن به حد کافی، بر اعصاب شما اثر مثبت می‌گذارد و انرژی‌تان را برای فعالیت بهتر زیاد می‌کند.
بیان احساسات منفی: شاید خیلی از ماعادت داریم مدام ژست یک آدم راضی را به خودمان بگیریم. اما گاهی لازم است از عصبانیت‌ها، خستگی‌ها و خشم‌هایمان بدون سرکوب کردن آن‌ها صحبت کنیم. این به ما کمک می‌کند که آرام شویم و به نقطه جوش نرسیم. این حقیقت را باور کنیم که مادری که عصبانی شده است مادر بدی نیست.
این هم فهرست دیگری از کارهایی که می‌توانید انجام دهید تا شادتر باشید:
آشپزی و شیرینی پزی شاد، بازی‌های خلاقانه با کودک، درست‌کردن کاردستی، گوش دادن به موسیقی خوب، دیدن فیلم‌های خوب به جای سریال‌های غمگین و تکراری، خواندن کتاب‌های خوب، عضویت در یک کانال تلگرامی خوب و مفید، دنبال کردن صفحات مفید و شاد در اینستاگرام و هزاران کار دیگر دوست‌داشتنی‌تان. مهم‌تر از همه این است که خودتان را از یاد نبرید.

سلامت نیوز