مواد موجود در کدو تنبل پروتئین موجود در دانه ها آهن موجود در دانه های کدو تنبل

 

پاییز باز هم قدم هایش را آهسته برداشت؛ نه تنها برگ ها را رنگ آمیزی کرد بلکه میوه های رنگا رنگی را هم به سبد غذایی خانواده اضافه کرد. یکی از این خوردنی ها کدو تنبل خوش رنگ و نارنجی است که البته ما می خواهیم در مورد دانه های آن صحبت کنیم.

شما می توانید دانه ی کدو تنبل را در فروشگاه ها و یا آجیل فروشی ها به راحتی پیدا کنید. اما با توجه به فصل و فراوانی کدو تنبل می توانید خودتان دست به کار شوید و بعد از پختن قسمت گوشتالوی کدو تنبل، تخمه های آن را خودتان برشته کنید. با این کار نه تنها خیلی خوشمزه تر می شوند، بلکه می توانید در انواع دستورهای آشپزی آن ها را قرار دهید. مثلاً می توانید قبل از پخت، آن ها را در آبلیمو یا سرکه و حتی در عسل گرانولا بخوابانید و بعد مصرف کنید.

این دانه های کوچک دارای پروتئین بالا، آهن، روی و منیزیم هستند و همچنین آن ها غنی از ALA  هستند، که یک اسید چرب امگا 3 است.

چطور دانه های کدو تنبل را کباب کنیم؟

دانه های کدو تنبل را بشوئید. به صورت یک لایه ی نازک در داخل تابه یا ظرف کیک پخش کنید و در حرارت 250 درجه برای 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که پخته یا خشک شوند. حتی می توانید آن ها را با روغن زیتون و نمک و فلفل سرخ کنید.

این دانه ها تنقلات بی نظیری هستند که می توان آن ها را در سالاد و سوپ هم اضافه کرد.

مطمئن هستیم شما راه حل های بی نظیر بیشتری برای درست کردن این دانه های ارزشمند دارید، پس دست به کار شوید.

ارسال شده در 8 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • سیر اختلال استفاده از مواد مخدر و پیامد آن
  • خطرات کف پای صاف برای کودکان
  • هر میوه ای چه نقش را در بدن ما ایفا می کند
  • جعفری چه فایده هایی به پوست و مو میرساند
  • غذاهای تند و اهمیت مصرف آن ها
  • مراقبت های لازم برای سگ پیر خانگی
  • مقابله با آسم و آلرژی با بازی کردن با گل
  • کوبیده بدون گوشت قرمز
  • محبوبترین ها

  • آموزش چای سیر برای لاغری
  • آموزش تصویری کرم مخصوص کیک خیس
  • کیک بدون شکر با آرد سبوس دار
  • رسپی بقچه لقمه ای پربرکت
  • دستور ناگت مرغ با نوشیدنی های گاز دار
  • آبمیوه طبیعی برای از بین بردن سلولیت
  • شیوه درست کردن شیر بلال همراه با ادویه جات
  • کیک بدون نیاز به پخت و مخصوص گیاهخواران
  • رپورتاژ

  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است