مواد موجود در کدو تنبل پروتئین موجود در دانه ها آهن موجود در دانه های کدو تنبل

 

پاییز باز هم قدم هایش را آهسته برداشت؛ نه تنها برگ ها را رنگ آمیزی کرد بلکه میوه های رنگا رنگی را هم به سبد غذایی خانواده اضافه کرد. یکی از این خوردنی ها کدو تنبل خوش رنگ و نارنجی است که البته ما می خواهیم در مورد دانه های آن صحبت کنیم.

شما می توانید دانه ی کدو تنبل را در فروشگاه ها و یا آجیل فروشی ها به راحتی پیدا کنید. اما با توجه به فصل و فراوانی کدو تنبل می توانید خودتان دست به کار شوید و بعد از پختن قسمت گوشتالوی کدو تنبل، تخمه های آن را خودتان برشته کنید. با این کار نه تنها خیلی خوشمزه تر می شوند، بلکه می توانید در انواع دستورهای آشپزی آن ها را قرار دهید. مثلاً می توانید قبل از پخت، آن ها را در آبلیمو یا سرکه و حتی در عسل گرانولا بخوابانید و بعد مصرف کنید.

این دانه های کوچک دارای پروتئین بالا، آهن، روی و منیزیم هستند و همچنین آن ها غنی از ALA  هستند، که یک اسید چرب امگا 3 است.

چطور دانه های کدو تنبل را کباب کنیم؟

دانه های کدو تنبل را بشوئید. به صورت یک لایه ی نازک در داخل تابه یا ظرف کیک پخش کنید و در حرارت 250 درجه برای 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که پخته یا خشک شوند. حتی می توانید آن ها را با روغن زیتون و نمک و فلفل سرخ کنید.

این دانه ها تنقلات بی نظیری هستند که می توان آن ها را در سالاد و سوپ هم اضافه کرد.

مطمئن هستیم شما راه حل های بی نظیر بیشتری برای درست کردن این دانه های ارزشمند دارید، پس دست به کار شوید.

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 8 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • علائمی که نشان میدهد، جان سگ در خطر است
  • آسیب به بینایی با لنزهای زیبایی
  • سرشماری جهانی در باره فشار خون
  • اطلاعات کامل درباره ناباروی در مردان
  • بهتر است چه زمانی غذا بخوریم؟!
  • انواع ضرر و زیان هایی که به روح و روان اطفال می رسانیم
  • روش‌هایی دقیق برای بررسی رگ‌‌های اصلي قلب
  • اطلاعات علمی در مورد سرطان سینه
  • محبوبترین ها

  • بازسازی سینه زنان! راه حلی ارزشمند
  • هشدار! خطر حملات عصبی برای افراد کم خواب و سیگاری
  • مقابله با عفونت باکتریایی در منزل
  • درمان سرماخوردگی در 24 ساعت،امکان پذیر است؟
  • احساس لرزش و یخ شدن اندام
  • طبیعی ترین راه درمانی برای ناراحتی در معده
  • کار در شیفت شب و پیامدهای آن
  • روش درمان جدید برای سرطان پروستات
  • رپورتاژ

  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است