کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

 

 

پاییز باز هم قدم هایش را آهسته برداشت؛ نه تنها برگ ها را رنگ آمیزی کرد بلکه میوه های رنگا رنگی را هم به سبد غذایی خانواده اضافه کرد. یکی از این خوردنی ها کدو تنبل خوش رنگ و نارنجی است که البته ما می خواهیم در مورد دانه های آن صحبت کنیم.

شما می توانید دانه ی کدو تنبل را در فروشگاه ها و یا آجیل فروشی ها به راحتی پیدا کنید. اما با توجه به فصل و فراوانی کدو تنبل می توانید خودتان دست به کار شوید و بعد از پختن قسمت گوشتالوی کدو تنبل، تخمه های آن را خودتان برشته کنید. با این کار نه تنها خیلی خوشمزه تر می شوند، بلکه می توانید در انواع دستورهای آشپزی آن ها را قرار دهید. مثلاً می توانید قبل از پخت، آن ها را در آبلیمو یا سرکه و حتی در عسل گرانولا بخوابانید و بعد مصرف کنید.

این دانه های کوچک دارای پروتئین بالا، آهن، روی و منیزیم هستند و همچنین آن ها غنی از ALA  هستند، که یک اسید چرب امگا 3 است.

چطور دانه های کدو تنبل را کباب کنیم؟

دانه های کدو تنبل را بشوئید. به صورت یک لایه ی نازک در داخل تابه یا ظرف کیک پخش کنید و در حرارت 250 درجه برای 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که پخته یا خشک شوند. حتی می توانید آن ها را با روغن زیتون و نمک و فلفل سرخ کنید.

این دانه ها تنقلات بی نظیری هستند که می توان آن ها را در سالاد و سوپ هم اضافه کرد.

مطمئن هستیم شما راه حل های بی نظیر بیشتری برای درست کردن این دانه های ارزشمند دارید، پس دست به کار شوید.

5 1000
ارسال شده در 8 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x