پاییز باز هم قدم هایش را آهسته برداشت؛ نه تنها برگ ها را رنگ آمیزی کرد بلکه میوه های رنگا رنگی را هم به سبد غذایی خانواده اضافه کرد. یکی از این خوردنی ها کدو تنبل خوش رنگ و نارنجی است که البته ما می خواهیم در مورد دانه های آن صحبت کنیم.

شما می توانید دانه ی کدو تنبل را در فروشگاه ها و یا آجیل فروشی ها به راحتی پیدا کنید. اما با توجه به فصل و فراوانی کدو تنبل می توانید خودتان دست به کار شوید و بعد از پختن قسمت گوشتالوی کدو تنبل، تخمه های آن را خودتان برشته کنید. با این کار نه تنها خیلی خوشمزه تر می شوند، بلکه می توانید در انواع دستورهای آشپزی آن ها را قرار دهید. مثلاً می توانید قبل از پخت، آن ها را در آبلیمو یا سرکه و حتی در عسل گرانولا بخوابانید و بعد مصرف کنید.

این دانه های کوچک دارای پروتئین بالا، آهن، روی و منیزیم هستند و همچنین آن ها غنی از ALA  هستند، که یک اسید چرب امگا 3 است.

چطور دانه های کدو تنبل را کباب کنیم؟

دانه های کدو تنبل را بشوئید. به صورت یک لایه ی نازک در داخل تابه یا ظرف کیک پخش کنید و در حرارت 250 درجه برای 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که پخته یا خشک شوند. حتی می توانید آن ها را با روغن زیتون و نمک و فلفل سرخ کنید.

این دانه ها تنقلات بی نظیری هستند که می توان آن ها را در سالاد و سوپ هم اضافه کرد.

مطمئن هستیم شما راه حل های بی نظیر بیشتری برای درست کردن این دانه های ارزشمند دارید، پس دست به کار شوید.

ارسال شده در 8 آبان 1395 توسط خانم عرب زاده با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • عکس های توت سیاه و شاه توت
  • زیانها و شیوه های کاهش کلسترول
  • زندگی تک فرزندها چگونه است؟
  • تغذیه با ماهی خام و نتیجه اش
  • تغذیه مناسب برای بیماران کولیت السروز
  • لذت نوشیدن کافه لاته قهوه را از دست ندهید
  • مصرف میوه برای کودک
  • فصول گرم سال و این بیماری ها برای کودک
  • رفع آکنه از طریق خوراکی
  • فایده های آب سیب زمینی خام
  • در باره محصولات ضدآکنه سازمان دارویی آمریکا هشدار میدهد
  • دستکاری احساس گرسنگی افراد ؛راه جدید برای لاغرشدن
  • مصرف موادغذایی با طبع سرد
  • دود سیگار در چشم مبتلایان به HIV
  • با این سالاد الویه مخصوص، دلبری کنید!
  • محبوبترین ها

  • سالاد تن ماهی با بادمجان کبابی
  • برای از بین بردن چربی شکم این ده دستور را فراموش نکنید
  • سالاد دونر مرغ رژیمی
  • سالاد رژیمی با سه سبزی
  • وعده ای کم کالری با کلم و پودر کاری
  • طرز درست کردن اک مک قبرس
  • شیوه دیگری از ژله انار را یاد بگیرید
  • بیف استروگانف و این روش تهیه
  • کرم گل کلم
  • سوپ زمستانی کشور ترکیه
  • اک مک گردویی
  • کتلتی مغذی برای اطفال
  • شیرینی رولتی گلابی
  • آبمیوه سالم: آب سیب و خیار
  • پلوی پرتقالی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است