مگر اینکه زیر سنگ زندگی کرده باشیم که از اثرات جبران ناپذیر چربی را ندانیم اما با این وجود؛ نه تنها مصرف این درشت مغذی ها کمک می کنند تا شما برای مدت طولانی تری از مواد بدون چربی اشباع شوید. همچنین این موضوع مرتبط با کاهش چربی شکم و سلامت قلب و بهبود بخشی، عملکرد آن است. 

این درست نیست که چربی های اشباع نشده فقط در روغن زیتون و آووکادو وجود ندارد یا امگا 3 فقط در ماهی ماردین یا قزل آلا است.

در واقع چربی اشباع شده در یک رژیم غذایی سالم می تواند باعث بهتر شدن عملکرد سوخت و ساز شود و همچنین کیفیت کلسترول را بهبود بخشد.

به طور طبیعی چربی مواد غذایی گرایش به ذخیره شدن با مواد مغذی سالم چون: ویتامین K2 و کولین دارند.

کره گیاهی:

چربی سالمی که بیشتر مردم آن را می شناسند؛ کره ی لبنی گرفته شده از گاو علف خوار، دارای سطح بالاتری از ویتامین محلول در چربی یعنی K2 است که کمک می کند تا بدن شما از کلسیم استفاده ی بهینه تری کند.

چربی اشباع شده نیز یک چربی مطمئن تر از چربی غنی اشباع نشده ای است که از سبزیجات و دانه های روغن های صنعتی به دست می آید. از طرفی کره ی گیاهی، طعم شگفت انگیزی دارد و به جذب بهتر ویتامین A کمک می کند.

زرده تخم مرغ:

زرده ی تخم مرغ یک چربی مفید است که منبع باور نکردنی از ویتامین A و B و کولین و سلنیوم است.

زرده ی تخم مرغ محلی حاوی میزان بالاتری از VTD است. به علاوه زرده همان چیزی است که به تخم مرغ طعم می دهد.

گوشت راسته:

گوشت با کیفیت بالا حاوی یک ماده ی غذایی بسیار مهم به نام کولین است، که این ماده به مبارزه با اثرات ناتوان کننده ی بیماری آلزایمر و دیگر اختلالات روانی مزمن کمک می کند. همچنین دوز خوبی از ویتامین های B همراه با روی ارائه می دهد و به تولید سروتونین کمک می کند. به عنوان یک انتقال دهنده ی عصبی در مغز باعث کاهش اضطراب می شود. همچنین منبع رایگان نیتریت، هورمون رشد و آنتی بیوتیک است.

ترکیب گوشت با مواد غنی از آنتی اکسیدان و فیبر مانند: میوه ها و سبزیجات یک راه عالی برای ارتقاء سطح سلامت است.

کره کاکائو:

از دانه ی کاکائو به دست می آید و اغلب در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود و غنی از چربی است که انرژی زا و ملین است. مخلوط آن با کره ی گیاهی و قهوه از گلوله شدن قهوه جلوگیری می کند. منبع غنی از آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب امگا9 که باعث تعادل در سیستم ایمنی بدن است.

آووکادو:

سرشار از چربی های امگا 9، حمایت کننده ی پوست، ایجاد تعادل هورمونی و باعث بهبود سلامت دستگاه گوارش به علت غنی بودن از فیبر و به لطف ویتامین های گروه B مانند فولات به بهبود استرس کمک می کند.

شکلات تلخ:

این شکلات ها از صدای با ارزش تیک تاک شما محافظت می کنند. حدود ۲۰۰ میلی گرم از آنتی اکسیدان فلاونول باعث بهبود جریان خون و تنظیم ضربان قلب می شود.

در این شکلات ها حدود ۷۰ تا ۸۰% کاکائو معادل ۲۰۰ میلی گرم یا ۲ قاشق غذاخوری باید وجود داشته باشد.

آجیل ها و روغنشان:

آجیل ها انباشته از کالری و مواد مغذی هستند. یک وعده از آن ها حدود ۲۰۰-۱۵۰ کالری دارد که برای ساعت ها به شما انرژی می دهد. آن ها سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان، انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند، که باعث کاهش فشار خون، سلامت قلب و قدرت پردازش مغز می شوند. همچنین یک وعده آجیل در روز به خصوص گردو، نقش مهمی در جلوگیری از آلزایمر، تقویت حافظه و کاهش استرس دارد.

کتان و تخمه چیا:

منبع گیاهی امگا 3 می باشند، از فعالیت های ضد التهابی بدن حمایت می کنند، همچنین حاوی ماده معدنی لیگنان که به کاهش کلسترول کمک می کند و حاوی فیبر لازم برای سلامت قلب است.

لبنیات پر چرب:

با یک رژیم غذایی عمدتاً گیاهی، نمی توان چربی اشباع شده از گوشت را دریافت کرد.

محصولات لبنی مثل پنیر با گوجه، ماست پرچرب با میوه، یک چهارم فنجان قهوه به عنوان یک میان وعده لذت بخش است. علاوه بر این که در مطالعات اخیر ارتباطی بین بیماری های قلبی عروقی و سکته ی مغزی با لبنیات پر چرب پیدا نشده است.

روغن نارگیل:

ترکیبی از پودر نارگیل و روغن نارگیل است و شامل تری گلیسیرید که دارای خاصیت ضد میکروبی و محافظ دستگاه گوارش است و از رشد بیش از حد باکتری های مضر جلوگیری می کند.