1042570_390 روش تهیه شیرینی به سبک اتریشی ها
 اشترودل نوعی شیرینی خوش طعم و لذیذ است که در کشور اتریش تهیه می شود و اغلب مردم اتریشی علاقه مند به آن هستند این اشترودل با اشترودل هایی که شبیه به فست فود هستند فرق دارد و مانند یک شیرینی در مجالس و میهمانی ها می توانید از آن استفاده کنید.این شیرینی مجلسی و بسیار شکیل است پیشنهاد می کنیم آن را برای یکبار امتحان و تست کنید.

 اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات شیرین قرار می گیرد. حالا در این مطلب، نمونه جدیدی از آن را با مغز سیب و وانیل آموزش داده ایم که به جای رول شدن، درون قالب های مافین قرار داده و پخته می شوند.
مواد لازم:
برای اشترودل
  •     ۳ عدد سیب
  •     ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
  •     ۴ قاشق غذاخوری شکر
  •     نصف پیمانه بادام
  •     یک بسته خمیر شیرینی آماده
  •     خامه و آب برای بستن خمیر
  •     ۱ عدد تخم مرغ

مخلوط پودینگ وانیل

  •     ۱ بسته پودینگ وانیل
  •     ۱٫۵ پیمانه شیر کامل

برای تزئین

  •     پودر قند
طرز تهیه:
1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2-قالب مافین را با روغن چرب کنید.
3-سیب ها را پوست بگیرید. ترجیحا به گونه ای این کار را انجام دهید که بتوانید از پوست اضافه سیب برای تزئین این شیرینی استفاده کنید.
4-سیب ها را نگینی خرد کرده و درون یک کاسه بزرگ بریزید.
5-آب لیموترش، شکر و بادام را اضافه کرده و هم بزنید.
6-خمیر شرینی را از وسط دو نیم کرده و یکی از برش ها را با استفاده از وردنه پهن کنید تا کاملا نازک شود. سپس خمیر به دست آمده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
7-روی سطح خمیرها یک لایه نازک خامه بمالید.
8- نیمی از مخلوط سیب را روی هر سه لایه خمیر بریزید و یک سوم از بخش بالایی آن را خالی بگذارید. لبه های خمیرها را با کمک قلم مو و آب خیس کنید. سپس آنها را رول نمائید. دو طرف رول خمیر را با دست ببندید تا مواد از داخل آن بیرون نیایند.
9-رول های خمیر را با استفاده از یک چاقوی تیز به دو نیم تقسیم کنید.
10-بخش بسته آنها را درون قالب های از قبل چرب شده مافین بگذارید.
11-همین کار را با باقی مواد تکرار کنید تا ۱۲ عدد اشترودل به دست بیاید.
12-پودر پودینگ وانیل را با نیمی از شیر مخلوط کنید.
13- ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از پودینگ را درون هر کدام از اشترودل ها بریزد.
14- تخم مرغ را در یک پیاله هم بزنید و با قلم مو روی سطح شیرینی بمالید.
15- قالب مافین را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح شیرینی ها طلایی شوند.
16- پس از خارج کردن اشترودل از قالب، روی آنها پودر قند بپاشید و سرو کنید.
17-برای تزئین می توانید پوست های سیب را به صورت گل رز شکل داده و در کنار بشقاب قرار دهید.
وب‌سایت روزیاتو:

ارسال شده در 9 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • آقایان از سن 35 سالگی آزمایش کلسترول را شروع کنند
  • نیاز به دانسته هایی درباره هلیله سیاه
  • فرق عفونت در گلو با دیگر مشکلات آن
  • راهی برای جلوگیری از پرخوری کردن
  • راه‌های خلاصی از دانه‌های قرمز و چرکی بعد از اصلاح
  • میزان مجاز استفاده از «ال کارنیتین» برای چربی سوزی بهینه
  • شناخت و درمان انواع عفونت های پوستی
  • چه عواملی بر اضطراب امتحان تاثیر گذار هستند
  • صحیح و غلطهای لاک و ناخن
  • افراد خانه دار در فصل سرما مراقب افزایش وزن خود باشند
  • مجری معروف قاب جادویی بستری شد
  • بهترین نوشیدنی علیه یبوست فقط با 2 ماده
  • داروی طبیعی برای آفت دهان
  • تشخیص سرطان کلون از طریق تست مدفوع
  • دارویی جدید برای دیابتی ها
  • محبوبترین ها

  • آزاپرین برای درمان چه بیماری هایی استفاده می شود؟
  • خطر مصرف داروهاي ضد افسردگي براي نوجوانان
  • مصرف خودسرانه دارو هاي استروئيدي با عوارض شديد همراه است
  • مدام ایبوپروفن نخورید
  • خطرات مصرف بيش از حد استامينوفن
  • همه چیز درمورد ویتامین B3
  • مفنامیک اسید، مؤثر در درمان آلزایمر
  • آیا مصرف استامینوفن کدئین کار درستی است؟
  • گلوتازون، داروي جديد درمان ديابت
  • از مصرف همزمان این ویتامین ها خودداری کنید!
  • عنصر “روي” باعث افزايش طول عمر مي شود
  • فواید ژلوفن و استامینوفن
  • ترکیب خطرناک برخی داروهای گیاهی با شیمیایی
  • مشکل دارو های روزانه
  • اگر دارو می خورید در ماه رمضان این موارد را رعایت کنید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است