دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
عکس شیرینی اتریشی شیرینی اتریشی روش تهیه اشترودل اتریشی اشترودل
 اشترودل نوعی شیرینی خوش طعم و لذیذ است که در کشور اتریش تهیه می شود و اغلب مردم اتریشی علاقه مند به آن هستند این اشترودل با اشترودل هایی که شبیه به فست فود هستند فرق دارد و مانند یک شیرینی در مجالس و میهمانی ها می توانید از آن استفاده کنید.این شیرینی مجلسی و بسیار شکیل است پیشنهاد می کنیم آن را برای یکبار امتحان و تست کنید.

 اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات شیرین قرار می گیرد. حالا در این مطلب، نمونه جدیدی از آن را با مغز سیب و وانیل آموزش داده ایم که به جای رول شدن، درون قالب های مافین قرار داده و پخته می شوند.
مواد لازم:
برای اشترودل
  •     ۳ عدد سیب
  •     ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
  •     ۴ قاشق غذاخوری شکر
  •     نصف پیمانه بادام
  •     یک بسته خمیر شیرینی آماده
  •     خامه و آب برای بستن خمیر
  •     ۱ عدد تخم مرغ

مخلوط پودینگ وانیل

  •     ۱ بسته پودینگ وانیل
  •     ۱٫۵ پیمانه شیر کامل

برای تزئین

  •     پودر قند
طرز تهیه:
1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2-قالب مافین را با روغن چرب کنید.
3-سیب ها را پوست بگیرید. ترجیحا به گونه ای این کار را انجام دهید که بتوانید از پوست اضافه سیب برای تزئین این شیرینی استفاده کنید.
4-سیب ها را نگینی خرد کرده و درون یک کاسه بزرگ بریزید.
5-آب لیموترش، شکر و بادام را اضافه کرده و هم بزنید.
6-خمیر شرینی را از وسط دو نیم کرده و یکی از برش ها را با استفاده از وردنه پهن کنید تا کاملا نازک شود. سپس خمیر به دست آمده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
7-روی سطح خمیرها یک لایه نازک خامه بمالید.
8- نیمی از مخلوط سیب را روی هر سه لایه خمیر بریزید و یک سوم از بخش بالایی آن را خالی بگذارید. لبه های خمیرها را با کمک قلم مو و آب خیس کنید. سپس آنها را رول نمائید. دو طرف رول خمیر را با دست ببندید تا مواد از داخل آن بیرون نیایند.
9-رول های خمیر را با استفاده از یک چاقوی تیز به دو نیم تقسیم کنید.
10-بخش بسته آنها را درون قالب های از قبل چرب شده مافین بگذارید.
11-همین کار را با باقی مواد تکرار کنید تا ۱۲ عدد اشترودل به دست بیاید.
12-پودر پودینگ وانیل را با نیمی از شیر مخلوط کنید.
13- ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از پودینگ را درون هر کدام از اشترودل ها بریزد.
14- تخم مرغ را در یک پیاله هم بزنید و با قلم مو روی سطح شیرینی بمالید.
15- قالب مافین را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح شیرینی ها طلایی شوند.
16- پس از خارج کردن اشترودل از قالب، روی آنها پودر قند بپاشید و سرو کنید.
17-برای تزئین می توانید پوست های سیب را به صورت گل رز شکل داده و در کنار بشقاب قرار دهید.
وب‌سایت روزیاتو:
5 1000
ارسال شده در 9 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x