1042570_390
 اشترودل نوعی شیرینی خوش طعم و لذیذ است که در کشور اتریش تهیه می شود و اغلب مردم اتریشی علاقه مند به آن هستند این اشترودل با اشترودل هایی که شبیه به فست فود هستند فرق دارد و مانند یک شیرینی در مجالس و میهمانی ها می توانید از آن استفاده کنید.این شیرینی مجلسی و بسیار شکیل است پیشنهاد می کنیم آن را برای یکبار امتحان و تست کنید.

 اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات شیرین قرار می گیرد. حالا در این مطلب، نمونه جدیدی از آن را با مغز سیب و وانیل آموزش داده ایم که به جای رول شدن، درون قالب های مافین قرار داده و پخته می شوند.
مواد لازم:
برای اشترودل
  •     ۳ عدد سیب
  •     ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
  •     ۴ قاشق غذاخوری شکر
  •     نصف پیمانه بادام
  •     یک بسته خمیر شیرینی آماده
  •     خامه و آب برای بستن خمیر
  •     ۱ عدد تخم مرغ

مخلوط پودینگ وانیل

  •     ۱ بسته پودینگ وانیل
  •     ۱٫۵ پیمانه شیر کامل

برای تزئین

  •     پودر قند
طرز تهیه:
1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2-قالب مافین را با روغن چرب کنید.
3-سیب ها را پوست بگیرید. ترجیحا به گونه ای این کار را انجام دهید که بتوانید از پوست اضافه سیب برای تزئین این شیرینی استفاده کنید.
4-سیب ها را نگینی خرد کرده و درون یک کاسه بزرگ بریزید.
5-آب لیموترش، شکر و بادام را اضافه کرده و هم بزنید.
6-خمیر شرینی را از وسط دو نیم کرده و یکی از برش ها را با استفاده از وردنه پهن کنید تا کاملا نازک شود. سپس خمیر به دست آمده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
7-روی سطح خمیرها یک لایه نازک خامه بمالید.
8- نیمی از مخلوط سیب را روی هر سه لایه خمیر بریزید و یک سوم از بخش بالایی آن را خالی بگذارید. لبه های خمیرها را با کمک قلم مو و آب خیس کنید. سپس آنها را رول نمائید. دو طرف رول خمیر را با دست ببندید تا مواد از داخل آن بیرون نیایند.
9-رول های خمیر را با استفاده از یک چاقوی تیز به دو نیم تقسیم کنید.
10-بخش بسته آنها را درون قالب های از قبل چرب شده مافین بگذارید.
11-همین کار را با باقی مواد تکرار کنید تا ۱۲ عدد اشترودل به دست بیاید.
12-پودر پودینگ وانیل را با نیمی از شیر مخلوط کنید.
13- ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از پودینگ را درون هر کدام از اشترودل ها بریزد.
14- تخم مرغ را در یک پیاله هم بزنید و با قلم مو روی سطح شیرینی بمالید.
15- قالب مافین را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح شیرینی ها طلایی شوند.
16- پس از خارج کردن اشترودل از قالب، روی آنها پودر قند بپاشید و سرو کنید.
17-برای تزئین می توانید پوست های سیب را به صورت گل رز شکل داده و در کنار بشقاب قرار دهید.
وب‌سایت روزیاتو:

5 1000
ارسال شده در 9 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • 5 نکته در مورد حافظه که قدرت مغز را بالاتر می برد (2)
  • اضافه وزن به خاطر آلودگی صوتی
  • بهترین دمنوش ها و استفاده از انواع آن ها
  • دریافت ویتامین دی در سنین پایین
  • ترفندهای ناب از بین بردن سم میوه ها و سبزی ها
  • آب سرد ، راهی به سوی آنفارکتوس قلبی !
  • خوردن بامیه و این تاثیرات بی نظیر
  • تاثیرات منفی و خطرناک انگشت مکیدن اطفال
  • محبوبترین ها

  • ذهن اطفال و خاطرات
  • درباره بلوغ زودرس بیشتر بدانید
  • ایجاد بیماری‌ اوتیسم در نوزادان با این بو
  • پیامدهای جدی شدن سرماخوردگی در کودک
  • توصیه های غذایی در دوران شیردهی
  • تشخیص و بررسی سرماخوردگی
  • ترس بچه از اسباب بازی
  • انواع ریفلاکس نوزاد و درمان هر کدام
  • رپورتاژ

  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • رژیم‌درمانی، پوست و لیزر تخصصی کلینیک سیب سبز
  • جراحی های زیبایی و ترمیمی دکتر بهجو
  • مرکز دندانپزشکی لوتوس
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما