کباب کوبیده غذای اصیل و خوش خوراک ایرانی طرز تهیه کباب کوبیده مرغ روش تهیه کباب کوبیده

 می خواهیم در این مطلب روش تهیه کباب کوبیده با گوشت مرغ را آموزش دهیم این خوراکی جزو غذاهای اصیل ایرانی به شمار می رود که در خانواده های سنتی ایرانی غالبا تهیه می شود اما کباب کوبیده ای که در این مطلب آموزش داده می شود متفاوت و جدید است و می تواند انتخاب خوب و مقوی برای فرزندانتان باشد این کباب کوبیده به روش مدرن و امروزی تهیه می شود.

 کباب کوبیده یک غذای اصیل و خوش خوراک ایرانی است که در این مطلب میخواهیم یک نوع طرز پخت متفاوت از آن را آموزش دهیم.
مواد لازم برای کباب کوبیده مرغ:
  • نمک : به میزان لازم
  • سیر : 1 تا 2 حبه
  • پیاز : 1 عدد رنده شده و 2 عدد حلقه شده
  • سماق ( قرمز ) : 1 قاشق سوپخوری
  • کره : 3 قاشق سوپخوری
  • زردچوبه : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • زعفران ( آبکرده و غلیظ ) : به میزان لازم
  • زیره (آ سیاب شده ) : به میزان لازم
  • تخم گشنیز ( آسیاب شده ) : به میزان لازم
  • مرغ ( بدون استخوان و پوست ) : نیم کیلو
  • گوجه فرنگی : به میزان لازم
  • سبزی ( اختیاری ( معطر )) : به میزان لازم
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ:
1. ابتدا مرغ را 2 بار چرخ کنید و با نمک ورز دهید.
2. پیاز رنده شده را با سیر رنده شده، سماق، کره‌ی نرم‌شده، ادویه‌ها و محلول زعفران غلیظ مخلوط کنید سپس به مایه‌ی گوشت فوق اضافه مخلوط نمایید و اگر آب اضافی داشت بگیرید.
3. مواد را به خوبی و مدت مناسب ورز دهید تا انسجام پیدا کند.
4. اندکی روغن کف تابه مورد نظر بریزید و کاملاً کف تابه را به روغن آغشته کنید سپس مایه‌ی گوشت فوق را کف تابه به صورت صاف و یک‌دست پخش کنید،‌ در تابه را بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید، پس از آب انداختن گوشت در تابه را بردارید و کباب را به اشکال دلخواه برش دهید سپس مجدداً در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آب گوشت جمع شود سپس کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی رنگ شود، پیازهای ورقه شده را که به صورت حلقه در آورده‌اید روی سطح کباب‌ها بچینید مجدداً در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا کباب و پیاز پخته شود.

5. در این فاصله سینی مورد نظر را چرب و گوجه‌ فرنگی‌های کوچک را روی سینی قرار و یک بعلاوه کوچک روی آن‌ها ایجاد کنید و روی آن کمی سبزی معطر خشک شده نظیر گشنیز، نعناء، یا جعفری و … بریزید و نمک بپاشید.
6. سپس سینی را در فر 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی‌گراد و طبقه اول فر از بالا قرار دهید پس از آماده شدن از فر خارج کنید.
7. کباب‌های آماده شده را که از رنگ و طعم بی‌نظیری برخوردار است در ظرف مورد نظر قرار داده و با گوجه‌ فرنگی‌های آماده شده و چلوی دور نگ ( سفید و زعفرانی ) و چند برگ سبز تزیین سپس سرو نمایید.
وب‌سایت دانش نامه آشپزی

5 1000
ارسال شده در 9 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 431 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • شبکه های مجازی و اطفال
  • آیا طاسی را میتوان درمان کرد؟
  • عکس بچه های تازه متولد شده
  • کاملترین مطلب در مورد ام آر آی MRI
  • اطلاع از سلامتی بدن با آزمایش خون
  • دلیل کم خوابی افراد در دوران پیری
  • موارد تاثیرگذار بر زیبایی
  • کالری پوره سیب زمینی
  • محبوبترین ها

  • پیتزا با بدن انسان چیکار میکند ؟
  • آشنایی با فواید درمانی دانه جو
  • دو ماده خوراکی ضروری برای هر نوع رژیم غذایی
  • برای داشتن غذای سالم و پاک چه کنیم؟
  • برای چه بیماری کدام آجیل مناسب است؟
  • سرطان روده بزرگ را با این نان از خود دور کنید
  • مواد غذایی فوق العاده مفید دررژیم غذایی تابستان
  • خاصیت های مختلف سیب زمینی برای بدن
  • رپورتاژ

  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • لثه ای روشن به رنگ سلامتی
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما