1043874_777

 می خواهیم در این مطلب روش تهیه کباب کوبیده با گوشت مرغ را آموزش دهیم این خوراکی جزو غذاهای اصیل ایرانی به شمار می رود که در خانواده های سنتی ایرانی غالبا تهیه می شود اما کباب کوبیده ای که در این مطلب آموزش داده می شود متفاوت و جدید است و می تواند انتخاب خوب و مقوی برای فرزندانتان باشد این کباب کوبیده به روش مدرن و امروزی تهیه می شود.

 کباب کوبیده یک غذای اصیل و خوش خوراک ایرانی است که در این مطلب میخواهیم یک نوع طرز پخت متفاوت از آن را آموزش دهیم.
مواد لازم برای کباب کوبیده مرغ:
  • نمک : به میزان لازم
  • سیر : 1 تا 2 حبه
  • پیاز : 1 عدد رنده شده و 2 عدد حلقه شده
  • سماق ( قرمز ) : 1 قاشق سوپخوری
  • کره : 3 قاشق سوپخوری
  • زردچوبه : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • زعفران ( آبکرده و غلیظ ) : به میزان لازم
  • زیره (آ سیاب شده ) : به میزان لازم
  • تخم گشنیز ( آسیاب شده ) : به میزان لازم
  • مرغ ( بدون استخوان و پوست ) : نیم کیلو
  • گوجه فرنگی : به میزان لازم
  • سبزی ( اختیاری ( معطر )) : به میزان لازم
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ:
1. ابتدا مرغ را 2 بار چرخ کنید و با نمک ورز دهید.
2. پیاز رنده شده را با سیر رنده شده، سماق، کره‌ی نرم‌شده، ادویه‌ها و محلول زعفران غلیظ مخلوط کنید سپس به مایه‌ی گوشت فوق اضافه مخلوط نمایید و اگر آب اضافی داشت بگیرید.
3. مواد را به خوبی و مدت مناسب ورز دهید تا انسجام پیدا کند.
4. اندکی روغن کف تابه مورد نظر بریزید و کاملاً کف تابه را به روغن آغشته کنید سپس مایه‌ی گوشت فوق را کف تابه به صورت صاف و یک‌دست پخش کنید،‌ در تابه را بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید، پس از آب انداختن گوشت در تابه را بردارید و کباب را به اشکال دلخواه برش دهید سپس مجدداً در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آب گوشت جمع شود سپس کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی رنگ شود، پیازهای ورقه شده را که به صورت حلقه در آورده‌اید روی سطح کباب‌ها بچینید مجدداً در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا کباب و پیاز پخته شود.

5. در این فاصله سینی مورد نظر را چرب و گوجه‌ فرنگی‌های کوچک را روی سینی قرار و یک بعلاوه کوچک روی آن‌ها ایجاد کنید و روی آن کمی سبزی معطر خشک شده نظیر گشنیز، نعناء، یا جعفری و … بریزید و نمک بپاشید.
6. سپس سینی را در فر 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی‌گراد و طبقه اول فر از بالا قرار دهید پس از آماده شدن از فر خارج کنید.
7. کباب‌های آماده شده را که از رنگ و طعم بی‌نظیری برخوردار است در ظرف مورد نظر قرار داده و با گوجه‌ فرنگی‌های آماده شده و چلوی دور نگ ( سفید و زعفرانی ) و چند برگ سبز تزیین سپس سرو نمایید.
وب‌سایت دانش نامه آشپزی

ارسال شده در 9 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • پپ گواردیولا در ارتباط با دویدن چه می گوید
  • نکات موثر برای برنامه ورزشی موثر و مفید
  • مواد غذایی زیبا کننده
  • باید و نبایدهای انتخاب آدامس
  • مکمل های مناسب برای درمان میگرن
  • والدین به چربی های موجود در غذای کودکان توجه کنند
  • روانشناسی انواع خوابهای کودکانه و تعبیر ان
  • اختلال روانی در زمینه پرخوری
  • خال پوستی و خطرات ناشی از آن
  • تصاویری از تجهیزات شوک ویو تراپی
  • همه تاثیرات منفی آلرژی بر بدن
  • با خیال راحت همبرگر بخورید
  • درد کف پایتان را سرسری نگیرید
  • علائم مختلف مشکلات هورمونی در مردان
  • میان بیماری دیابت و غیر فعال شدن میتوکندری‌ها چه ارتباطی وجود دارد
  • محبوبترین ها

  • چگونه در معرض گرمازدگی قرار نگیریم
  • برای درمان خرخر در هنگام خواب وسیله جدیدی ابداع شد
  • ۹ چیز که در مورد آپاندیس خود باید بدانید
  • دانسته هایی درباره ژن چاقی
  • خشکی پوست شناگران
  • اندر مصائب سرطانی ها
  • چکارکنیم که دچار کم آبی نشویم
  • روش های رایج و قدیمی پیشگیری از درد معده
  • بیماری قلبی در کمین افرادی که دور بازو و مچ پای بزرگی دارند
  • بیمار شدن طحال با استرس
  • روش های ساده درمانی برای یبوست
  • ۵ نشانه ی بیماری کرون که لازم است بدانید
  • بلندتر نشان دادن قد با این کار
  • خونریزی های مختلف در بدن
  • راهنمایی هایی پیرامون استرس
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است