نان سنگگ موادی که سبب چاقی می شوند منابع کربو هیدرات علل چاقی راه کار های افزایش وزن افزایش وزن

نان جزء اصی از سفره های ایرانی است. از دیرباز تا کنون نان در سفره ایرانی جایگاه مهمی داشته و مورد احترام بوده است. اما به گفته متخصصان تغذیه نان سرشار از کربوهیدرات بوده و کربوهیدرات ها از عوامل اصلی چاقی و اضافه وزن به شمار می آیند. با دکتر سلام همراه باشید.

 

تراز: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت صحبت‌های نسبت داده شده به خود مبنی بر این که نان لواش سم است را تکذیب کرد.

زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ با تکذیب بخشی از صحبت‌هایش در برنامه صبح شبکه خبر به مناسبت روز جهانی با عنوان این که نان لواش سم است، گفت: در این برنامه در مورد کیفیت نان صحبت شد و بخشی از این صحبت مربوط به میزان سبوس نان‌هاش مصرفش بود، در واقع عنوان شد که در بین چهار نان سنتی مصرفی مردم بالاترین میزان سبوس در نان‌های سنگک و بربری و کمترین این میزان به ترتیب در تافتون و لواش است.

وی ادامه داد: نان لواش به دلیل همین پایین بودن میزان سبوس ارزش تغذیه ای کمتری دارد چرا که یکی از دلایل شیوع بیماری های غیر واگیر همچون دیابت ، بیمار های قلبی و عروقی ، چاقی و سرطانها به خصوص سرطان‌های دستگاه گوارش کاهش دریافت سبوس است.
کمبو
عبدالهی با بیان این که دو سال پیش دامنه سبوس‌گیری از آرد نانوایی ها  افزایش یافت عنوان کرد: این میزان تا ۱۸ درصد و حتی تا۲۱ درصد  افزایش یافته است. در واقع  این میزان سبوسگیری بدون توجه  به سلامت مردم صورت گرفته است. در همین راستا وزارت بهداشت برای حفاظت از سلامت مردم رسما درخواست بازنگری میزان سبوسگیری را به سازمان استاندارد اعلام کرده است و پیگیر انجام این موضوع هستیم.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد:توصیه ما به مردم برای ارتقا سلامتی‌شان این است که بیشتر  از نانهای۲ که سبوس بالاتری دارند مثل سنگک و بربری استفاده کنند.

5 1000
ارسال شده در 10 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • ۱۰ هزار ایرانی مبتلا به بیماری «راه ابریشم»
  • عوارض باردار شدن در سنین بالا برای فرزندان و والدین
  • با این خوراکی ها از دید مادون قرمز برخوردار شوید!
  • جوش صورت و لبنیات
  • روش تهیه چیزکیک شکلاتی بدون پخت
  • نظر روانشناسان در رابطه با اینترنت
  • 5 کلید طلایی برای حفظ تمرکز و جلوگیری از حواس پرتی
  • تکنیک های ورزشی برای کاهش اشتها در کودک
  • محبوبترین ها

  • غذاهای مناسب برای طبع های مختلف
  • مصرف لواشک و این همه خواص مفید برای بدن!
  • برای جنین اسفناج چه فوایدی دارد
  • 10 خوردنی خارق العاده برای مبارزه با خستگی
  • این ماده معدنی سردرد را کاهش می دهد
  • همه چیز در مورد تغذیه در سنین 75 سالگی به بالا
  • برای جلوگیری از پرخوری این استراتژی های ساده را بخوانید
  • پیشنهادات تغذیه ای برای رهایی از سوء هاضمه
  • رپورتاژ

  • خدمات دندانپزشکی پیشرفته توسط دکتر فرهت مجید فر
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • علائم بارداری در روزهای نخست
  • دندان تاجی از زیبایی
  • مرجع فروش انواع ویلچر, ویلچر برقی, واکر, عصا
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما