ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست

picsart_1477927483042

نان جزء اصی از سفره های ایرانی است. از دیرباز تا کنون نان در سفره ایرانی جایگاه مهمی داشته و مورد احترام بوده است. اما به گفته متخصصان تغذیه نان سرشار از کربوهیدرات بوده و کربوهیدرات ها از عوامل اصلی چاقی و اضافه وزن به شمار می آیند. با دکتر سلام همراه باشید.

 

تراز: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت صحبت‌های نسبت داده شده به خود مبنی بر این که نان لواش سم است را تکذیب کرد.

زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ با تکذیب بخشی از صحبت‌هایش در برنامه صبح شبکه خبر به مناسبت روز جهانی با عنوان این که نان لواش سم است، گفت: در این برنامه در مورد کیفیت نان صحبت شد و بخشی از این صحبت مربوط به میزان سبوس نان‌هاش مصرفش بود، در واقع عنوان شد که در بین چهار نان سنتی مصرفی مردم بالاترین میزان سبوس در نان‌های سنگک و بربری و کمترین این میزان به ترتیب در تافتون و لواش است.

وی ادامه داد: نان لواش به دلیل همین پایین بودن میزان سبوس ارزش تغذیه ای کمتری دارد چرا که یکی از دلایل شیوع بیماری های غیر واگیر همچون دیابت ، بیمار های قلبی و عروقی ، چاقی و سرطانها به خصوص سرطان‌های دستگاه گوارش کاهش دریافت سبوس است.
کمبو
عبدالهی با بیان این که دو سال پیش دامنه سبوس‌گیری از آرد نانوایی ها  افزایش یافت عنوان کرد: این میزان تا ۱۸ درصد و حتی تا۲۱ درصد  افزایش یافته است. در واقع  این میزان سبوسگیری بدون توجه  به سلامت مردم صورت گرفته است. در همین راستا وزارت بهداشت برای حفاظت از سلامت مردم رسما درخواست بازنگری میزان سبوسگیری را به سازمان استاندارد اعلام کرده است و پیگیر انجام این موضوع هستیم.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد:توصیه ما به مردم برای ارتقا سلامتی‌شان این است که بیشتر  از نانهای۲ که سبوس بالاتری دارند مثل سنگک و بربری استفاده کنند.
5 1000
ارسال شده در 10 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب

پیشنهاد سردبیر

  • کمردرد ناشی از حالات روحی هم وجود دارد؟
  • تغذیه و هیدراتاسیون برای ورزش
  • پیشگیری از طلاق با مشاوره
  • تصاویری از سواب یا گوش پاک کن
  • اسامی تعدادی از مصدومان حادثه ریلی سمنان
  • بررسی امکان زندگی در کره ماه
  • چگونه توله سگ را به قلاده عادت دهیم؟
  • پیامدهای مصرف اسفناج
  • محبوبترین ها

  • این کمبودها سبب افزایش اشتها میشوند
  • کالری و ارزش تغذیه ای عناب
  • مزیت های استفاده از گیاهان در برنامه غذایی
  • مواد غذایی مفید برای کنترل قند خون
  • با این جوشانده ها ، سرما خوردگی را از خود دور کنید
  • فواید خرما و زمان مجاز مصرف آن در کودکان
  • با این مواد چای خود را به معجون معجزه آسا تبدیل کنید
  • کم خون ها به سراغ تخم شترمرغ بروند
  • رپورتاژ

  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • محصولات پزشکی و بهداشتی شرکت رهاورد دانش پزشکی
  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • رژیم‌درمانی، پوست و لیزر تخصصی کلینیک سیب سبز
  • انجام خدمات جراحی و غیر جراحی زیبایی دکتر بهجو
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x