خواص آب برنج

یکی از موارد پر مصرف در میان مردم ،مخصوصاً مردم ایران، برنج است که در هفته حداقل 2 بار استفاده میشود.همانگونه که پوست میوه را دور می اندازیم،عادت داریم آب برنج را دور بیندازیم.قبلاً گفتیم که پوست میوه خاصیت های زیادی دارد و این بار هم میخواهیم به این مورد اشاره کنیم که آب برنج هم از خاصیت های زیادی برخوردار است.باور نمیکنید؟پس ادامه را مطالعه نمایید.

همه ما احساس خوب در پوست و موی خود را دوست داشته و به زیبایی اهمیت می دهیم.

و برای حفظ زیبایی پوست و موی خود ناگزیر به استفاده از محصولات آرایشی بهداشتی هستیم.

اما با وجود محصولات مختلف در بازار انتخاب بسیار دشوار شده است.

زیرا قریب به اتفاق این محصولات دارای درصد بالایی مواد شیمیایی و افزودنی هایی هستند که بیش از مفید بودن مضر می باشند.

اگر به دنبال یک روش کاملا طبیعی برای مراقبت از پوست و موی تان هستید آب برنج بهترین گزینه است.

این محلول شیری رنگ که از خیساندن یا جوشاندن برنج در آب به دست می آید یکی از شگفت انگیزترین رازهای حفظ سلامت پوست و مو است.

استفاده از آب برنج قرن هاست که در بین زنان بخش هایی از آسیا متداول است ،آن ها برای پاک سازی صورت ، بدن و موی خود از آب برنج استفاده می کنند.

حفظ سلامت پوست

آب برنج به عنوان یک پاک کننده برای از بین بردن لک هایی که بر اثر صدمات نور خورشید و یا افزایش سن ایجاد شده  بسیار مناسب شناخته شده است.

آب برنج شامل آنتی اکسیدان هایی از جمله ویتامین c، ویتامین a و ترکیبات فلاونوئیدی است که در به حداقل رساندن صدمات ناشی از تابش خورشید بر روی پوست بسیار تاثیر گذار هستند.

نشاسته موجود در آب برنج نیز به طور طبیعی در :

-درمان اگزما

-درمان آکنه

-تسکین التهابات پوستی

-کاهش قرمزی سطح پوست

و پاکسازی لک ها موثر است.

حفظ سلامت مو ها

زمانی که مجله بین المللی cosmetic science تحقیقی روی  خواص آب برنج انجام داد این محلول را یک نرم کننده و براق کننده مو  معرفی کرد.

آب برنج به دلیل داشتن مواد مغذی می تواند در حفظ سلامت مو ها به ما کمک کند.

برای این که شاهد نتایج خاص آب برنج روی موهایتان باشید یک یا دو بار در  هفته آن ها را با آب برنج سرد بشویید.

منبع : ایران مطلب

ارسال شده در 12 آبان 1395 توسط سلمان آرین با موضوع زیبایی, پوست, مو

پیشنهاد سردبیر

  • فرزند ناخلف با افسردگی در بارداری
  • لیستی از مهمترین کلاژن سازها برای پوست
  • چگونه برای زمستان در فریزر لوبیا سبز نگه داریم
  • رفع بی نظمی در سنین نوجوانان
  • پروسجر قطع عصب دهلیزی
  • قسمت چهارم دکتر سلام | درمان بیماری های قلبی
  • آیا نیازهای غذایی یک ورزشکار با دیگران متفاوت است؟
  • جانشین دارو های تب یونجه
  • شربت های سنتی مفید بجای نوشیدنی های گازدار و قندی
  • درباره خاصیت ازگیل چه می دانید
  • چه مقدار از آب سبزی ها را در طی روز باید مصرف نمود؟
  • کیسه کشیدن یا لیف زدن صورت ممنوع!
  • آرامش با شنیدن موسیقی
  • فرد مارگزیده و اقدامات اولیه برای آن
  • سالم بودن توت فرنگی را چگونه تشخیص بدهیم
  • محبوبترین ها

  • 14 میان وعده سالم برای کودکان و نوجوانان
  • فواید خوردنیهای زرد رنگ
  • با صرف وعده شام سبک در اوایل شب لاغر شوید
  • توصیه هایی برای خوردن غذای سالم
  • صبحانه خود را به مناسب ترین حالت ممکن میل کنید
  • واقعیات و جزئیاتی درباره انبه
  • رژیم غذای در بیماران دیابتی
  • آیا خوردن قرص سرکه سیب برای لاغری خوب است؟
  • پرهیز از مصرف هله هوله هنگام افطار
  • همه چیز درمورد ماکارونی و ارزش غذایی آن
  • رنگ غذایی و آسیب هایی آن
  • ترفندهایی برای افزایش سطح چربی سالم در بدن
  • با این رژیم غذایی سردرد خود را از بین ببرید
  • رژیم غذایی گیاهخواری با بدن شما چه میکند؟
  • با سیب به جنگ کلسترول بالا بروید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است