دور ریختن پوست میوه

اکثر مردم جهان پوست میوه را دور میریزند و فکر میکنند دیگر نیازی نیست آن ها را داشته باشیم،چرا که به هیچ دردی نمیخورند.این افکار صحیح نیست و پوست میوه ها هم خاصیت خودشان را دارند که میتوانیم از این خاصیت ها به سلامت مان کمک کنیم.بطور مثال برخی از میوه ها هستند که پوست شان برای پوست صورت مفید است و میتوان از پوست آن ها برای صاف کردن پوست صورت استفاده کرد.

بیشتر ما پوست میوه‌ها را دور می‌ریزیم، چون فکر می‌کنیم دیگر با آنها کاری نمی‌توانیم انجام دهیم. اما من می‌گویم آنها را بخورید! بنظر می‌رسد که آنها خوردنی نیستند اما پوست میوه‌ها در واقع سرشار از موادی با فواید فوق العاده برای زیبایی و سلامتی هستند.

کیمبرلی سیندر، متخصص معروف تغذیه و مولف کتاب «غذاهای سم زدا» می‌گوید که روشهای جالبی برای استفاده از این پوست‌های سرشار از مواد مغذی در رژیم غذایی‌تان وجود دارد.
پوست میوه می‌تواند حاوی ۳ تا ۴ برابر فیبر، بیشتر از خود میوه باشد. فیبر نقشی مهم در فرایند سم زدایی از بدن دارد. پوست‌ها همچنین حاوی دسته‌ای از آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین‌های ضد پیری هم هستند. و از این گذشته، پوست میوه‌ها کم کالری و با مقدار پایینی از قند و چربی هستند.

پوست برخی مرکبات مانند پرتقال، حتی سطوح بالاتری از ویتامین سی نسبت به خود میوه دارد. پوست یک پرتقال تازه ویتامینهای A، B و مواد معدنی مانند روی، کلسیم، سلنیوم و منگنز دارد.

اما چطور می‌شود پوست میوه را خورد!؟

سیندر اینطور می‌گوید که می‌توانید سالادتان را با پوست مرکبات تزئین کنید، یا اینکه آن‌ها را داخل نوشیدنی‌هایتان بریزید. من اخیراً چند هفته در تایلند آموزش آشپزی دیده‌ام، آنها پوست لیمو را درون نوعی پاستای تند می‌انداختند!

پوست موز چطور؟ بنظر بد طعم می‌رسد، اما در واقع خوردن آن، سطح سروتونین بدن را، که می‌تواند باعث تقویت قوای ذهنی شده و روحیه‌تان را بالا ببرد، افزایش می‌دهد.
سندر می‌گوید که پوست موز مانند خود آن میوه، منبع عالی پتاسیم است اما فیبر محلول (که باعث می‌شود احساس سیری کنید و به پایین آوردن کلسترول بد خونتان هم کمک می‌کند) و فیبر نامحلول (که باعث عملکرد بهتر سیستم گوارش می‌شود) بیشتری دارد.

در برخی مناطق دنیا مثل هند و آسیا پختن یا سرخ کردن پوست موز یا مصرف آنها در تهیه‌ی دسرها مرسوم است. سعی کنید تکه‌ای پوست موز به اسموتی خود اضافه کنید یا چند قاشق غذاخوری از پوست موز پوره شده را به مواد لازم برای پخت کیکتان اضافه کنید. هر چه میوه، رسیده‌تر باشد، پوستش نازکتر میشود و طعم بهتری هم پیدا می‌کند.
پوست سفید هندوانه، مورد دیگری است که حاوی ویتامین C، ویتامین B۶و سیترولین است. سیترولین آمینو اسیدی است که به رقیق شدن خون و بهبود گردش خون کمک می‌کند. پوست سبز هندوانه را جدا کنید و مغز سفیدش را بهمراه قسمتهای صورتی رنگ آبدارش، درون نوشیدنی خود بریزید.

سیندر توصیه‌ی مهمی درباره‌ی خوردن پوست میوه‌ها دارد: محصولات کشاورزی ارگانیک بخرید که بطور طبیعی رشد می‌کنند. این محصولات، نه فقط بدلیل پرورش در خاک بهتر، مغذی ترند، بلکه برای پرورششان از سموم هم استفاده نشده است.

“او می‌گوید: درحالی که موزهای ارگانیک گرانتر از انواع معمول نیستند، اما ممکن است برخی از تولیدات ارگانیک پرهزینه باشند. اگر قصد دارید پوست و مغز میوه‌ها را مصرف کنید، انواع میوه‌های ارگانیک را توصیه می‌کنم چرا که سموم، بدرون پوست نفوذ می‌کنند و پاک کردن کاملشان با شستن ممکن نیست. ”

هسته‌ها و دانه‌ها را هم فراموش نکنید! هسته‌های آناناس، کم آب‌تر و سخت‌ترند، اما هنوز بسیار سودمند بوده و پر از آنزیم بروملین هستند که ثابت شده اثرات تصفیه کننده و ضد التهابی دارد. سیندر همچنین می‌گوید که خوردن مقدار کمی از دانه های پاپایا اثرات ضد انگل و ضد باکتری دارد و می‌تواند به سم زدایی کبد کمک کند.

منبع : قدس آنلاین

ارسال شده در 11 آبان 1395 توسط سلمان آرین با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • برای درمان شوره شامپوهای شیمیایی را کنار بگذارید
  • راهنمای طبقه بندی داروها در حاملگی‎
  • خواص رازیانه را باهم مرور کنیم
  • چک لیستی از ارزش تغذیه ای چای ترش
  • سوزاندن کالری در هنگام خواب
  • پاک شدن کبد با این ترفندها
  • پیامدهای خطرناک استفاده از روروک
  • عواقب تفکرات منفی روی روح و روان
  • نکات مهم درباره سزارین
  • فشار خون، قاتل خاموش را جدی بگیرید
  • راه اندازی صنعتی جدید در دریای خزر
  • از معنا و مفهوم پروبیوتیک چه می دانید
  • رعایت شیوه های نامطلوب غذایی
  • مقابله با حالت تهوع بخاطر پرواز با هواپیما
  • همه چیز درباره سوستانن
  • محبوبترین ها

  • اهمیت فاصله گذاشتن بین فعالیت ورزشی و تغذیه
  • برای گرم کردن بدن این تمرینات کششی را یاد بگیرید
  • اهمیت تحرک پس از جراحی برای لاغری
  • در زمان بارداری، چگونه ورزش کنیم؟
  • رابطه بین مصرف غذا و انجام ورزش ها
  • چرا ورزش بهترین دارو است
  • آیا ورزش پیلاتس همان ورزش یوگا است؟
  • بعد از باشگاه پاستیل بخورید!
  • بهترین مواد خوراکی برای یک ورزشکار
  • نظر لی لابرادا در ارتباط با تعداد جلسات تمرین
  • ورزش کردن و این چکاپ های مختلف
  • نوجوانانی که ورزش میکنند تغذیه آنها باید چگونه باشد؟
  • کلسیم در بدن ورزشکاران چه نقشی را ایفا می کند
  • در 4 مرحله شیوه تمیز کردن عینک شنا را یاد بگیرید
  • 15 مورد غیر منتظره که در هنگام ورزش رخ می دهد
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است