سرطان ریه

نان و برنج 2 مواد خوراکی است که هر خانواده ای یا فردی حداقل یک بار هم که شده در هفته از آن ها استفاده میکند،چرا که این 2 محبوب ترین خوردنی های غذایی هستند.مردم ایران از نان و برنج زیاد مصرف میکنند،با وجود اینکه از مضرات برنج باخبر هستند اما از مضرات نان نه.آیا میدانستید نان و برنج 2 مواد غذایی هستند که افزایش خطر مبتلا شدن به سرطان ریه را در پی دارند؟

مصرف برنج و نان مردم ایران بسیار بالا است. حال آنکه نمی دانند، این دو خوراکی خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش می دهند.

نتایج بررسی‌های محققان نشان داد که، خطر ابتلا به سرطان ریه با مصرف زیاد کربوهیدرات‌ها در ارتباط است و منجر به ابتلا به سرطان ریه می‌شود. همچنین مصرف غذاهایی با شاخص گلیسمی بالا مانند نان سفید، باگت، ذرت و برنج با افزایش خطر ابتلا به سرطان ریه در ارتباط است.محققان برای مشخص شدن ارتباط بین گلیسمی(GL) و خطر ابتلا به سرطان ریه، 1905 بیمار با سرطان ریه و 2413 فرد سالم را مورد بررسی قرار داده اند.

محققان دانشگاه تگزاس در آمریکا شاخص قندخون و افزایش خطر ابتلا به سرطان ریه را مورد بررسی قرار داده اند. نتایج این بررسی‌ها نشان داد که، خطر ابتلا به سرطان ریه در افرادی که هرگز سابقه استعمال دخانیات هم نداشته‌اند، افزایش می‌یابد.در این مطالعه 31 درصد افراد هرگز سیگار مصرف نکرده بودند، اما بیمار شدند که دلیل آن مصرف بیش از حد بعضی از مواد غذایی بود.گفتنی است سرطان ریه در آمریکا، دومین سرطان شایع در مردان و زنان است و شواهد حاکی از آن است که عامل غذایی خطر ابتلا به این سرطان را افزایش می‌دهد.

مصرف سبزیجات و میوه در کاهش خطر ابتلا به سرطان موثر است،درحالی که افزایش مصرف گوشت قرمز و چربی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.

در پایان با اشاره به اینکه افزایش سطح گلیسمی(GL) با مصرف بعضی از مواد غذایی منجر به افزایش ابتلا به سرطان ریه می‌شود، محققان توصیه کردند، از بعضی از مواد غذایی مانند نان سفید، ذرت و برنج به صورت محدودتری استفاده کنید.

منبع : سیمرغ

ارسال شده در 11 آبان 1395 توسط سلمان آرین با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • مصرف مواد مخدر در بین محصلان ابتدایی
  • چکار کنیم که فکرمان آرامش داشته باشد
  • توصیه های کاهش وزن پس از زایمان
  • هر آنچه درمورد فواید و مضرات گوشت قرمز باید بدانید
  • مهم ترین موارد تاثیرگذار بر سلامت روان اطفال
  • مشکی ماندن مو با رعایت این اصول
  • همه چیز راجع به سنکوپ
  • نابودکردن بدن با این اشتباهات معمولی
  • خوشمزه های سنگ کلیه ساز
  • مهمترین عاملی که باعث بیماریهای پوستی میشوند
  • گروه های تغذیه را بهتر بشناسیم
  • با اسکنر چشمی دستی رتینوپاتی تشخیص داده می شود
  • اگر می خواهید آرامش درونی تان را بدست بیاورید
  • لوتئولین مکملی برای مقابله با چاقی و اختلالات متابولیکی
  • جوانی را با خوابیدن تجربه کنید
  • محبوبترین ها

  • نکات مهم درباه ی برداشتن خال
  • صابون ها در بازار فروش چند نوع هستند
  • مشکلات پوستی و درمان آن ها
  • نحوه محاسبه ی تقارن صورت
  • جراحی پلاستیک چه عارضه هایی برجای میگذارد
  • با حرکت دادن صورت گونه هایتان را برجسته کنید
  • مهمترین علت های اگزما
  • انواع و اقسام رنگ ها در آرایش صورت
  • کچلی در اندام مختلف بدن
  • چطوری بدون اشعه, پوستی برنزه داشته باشیم
  • سلامتی انسان و ارتباط آن با بافت و رنگ مو
  • راهکارهایی برای به دست آوردن پوست و مویی زیبا
  • آسیبهای وارده بر مو در هنگام صاف و فرکردن
  • معضل ریزش مو در تازه مادران
  • با این ماسک لک ها و کک مکها را فراری دهید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است