نان کم کالری نان سالم نان رژیمی تهیه نان با آرد گندم سیاه آرد گندم سیاه

این نان سالم و بدون مواد نگهدارنده و کم نمک است و چون با آرد گندم سیاه تهیه می شود برای افرادی که در رژیم غذایی به سر میبرند بسیار مناسب است بادام زمینی و دانه کتان دو دانه پرخاصیت برای بدن مصرف کنندگان به شمار می روند که در بهبود بیماری ها و مشکلات جسمی بسیار تاثیرگذار هستند اگر در رژیم غذای به سر می برید تهیه این نان را فراموش نکنید .

 نان امروز، یک نان رژیمیست که طرز تهیه بسیار ساده ای داره و بخاطر مواد تشکیل دهندش هم کالری کمی داره هم مقوی و علاوه بر افرادی که رژیم دارند مناسب ورزشکاران و حتی کسایی هست که می خواهند سالم تر زندگی کنند.
مواد لازم:
  • آردم گندم سیاه 2 ق غ
  • سبوس گندم 100 گرم
  • بادام زمینی 100 گرم
  • دانه کتان 100 گرم
  • بیکینگ پودر 15 گرم نمک دریا 1 ق چ
  • سفیده تخم مرغ 5 عدد
  • ماست 300 گرم
  • دانه آفتاب گردان 2 ق غ

نان کم کالری نان سالم نان رژیمی تهیه نان با آرد گندم سیاه آرد گندم سیاه   نان کم کالری نان سالم نان رژیمی تهیه نان با آرد گندم سیاه آرد گندم سیاه

طرز تهیه:
1-برای شروع فر رو روی دمای180درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

2-آرد گندم سیاه،سبوس گندم،بادام زمینی،دانه کتان،بیکینگ پودر و نمک رو برای1-2دقیقه خوب مخلوط کنید.

3-درمرحله بعد سفیده تخم مرغ و ماست رو اضافه کنید و برای 2-3دقیقه کاملا مخلوط کنید.

4-داخل قالب لوف رو کاغذ روغنی بگذارید و مواد نان رو که خمیری شبیه به خمیر کیک هست رو داخلش پخش کنید و روی نان را با دانه آفتاب گردان بپوشانید.

نان کم کالری نان سالم نان رژیمی تهیه نان با آرد گندم سیاه آرد گندم سیاه   نان کم کالری نان سالم نان رژیمی تهیه نان با آرد گندم سیاه آرد گندم سیاه   نان کم کالری نان سالم نان رژیمی تهیه نان با آرد گندم سیاه آرد گندم سیاه

5-قالب رو داخل فر گرم شده برای مدت 50 تا 60 دقیقه قرار دهید.
نکته:

نان کم کالری نان سالم نان رژیمی تهیه نان با آرد گندم سیاه آرد گندم سیاه   نان کم کالری نان سالم نان رژیمی تهیه نان با آرد گندم سیاه آرد گندم سیاه   نان کم کالری نان سالم نان رژیمی تهیه نان با آرد گندم سیاه آرد گندم سیاه   نان کم کالری نان سالم نان رژیمی تهیه نان با آرد گندم سیاه آرد گندم سیاه

گندم سیاه نوعی دانه هست که برعکس نامش از خانواده گندمیان نیست و میوه گیاهی به نام”Fagopyrum esculentum “هست.
این دانه گلوتن ندارد و میتوان از آرد آن داخل خمیر کیک و پنکیک،از دانه اش داخل کوکی ها، به عنوان قوام دهنده سوپ ها،به عنوان سریل صبحانه و در کنار حبوبات دیگر استفاده کرد.
جدول تغذیه این نان در هر وعده به شرح زیر است:
  • کالری:184
  • پروتئین:9 گرم
  • چربی:12 گرم
  • کربوهیدارت:8 گرم
  • وب‌سایت سوران:

ارسال شده در 12 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • استرس این شغل ها بسیار بالاست
  • کارهای انجام داده نشده
  • دور کردن افسردگی از سالخوردگان
  • ارتباط غذاهای اسیدی با افزایش ابتلا به دیابت
  • 11 درمان طبیعی برای ریزش مو
  • دانستنی هایی در خصوص ماه گرفتگی روی پوست نوزاد
  • این دنت خوردن دارد!
  • گلوکومانان – رایج ترین داروی لاغری
  • محبوبترین ها

  • نبود فرهنگ مناسب از دلايل مصرف بالاي دارو در كشور است
  • تحريم دستفروش ها، راه مقابله با قاچاق دارو
  • هر دردی برای خودش مسکنی مخصوص دارد
  • آیا از عوارض قرص ریسپریدون خبر دارید؟
  • نحوه اثرگذاری سلکوکسیب بر بدن
  • دارو های تب یونجه و التهاب دائمی
  • داروهاي معده با كاهش توان ذهني در افراد مسن مرتبط است
  • انتقاد وزارت بهداشت از بی‌توجهی پزشکان به داروهای مبتنی برفناوری داخلی
  • رپورتاژ

  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است