4080

 این دسر دلچسب و دوست داشتنی برای میان وعده فرزندانتان انتخاب خوبی است می توانید با سیب زمینی که جذاب ترین خوراکی برای فرزندتان است آن را تهیه کنید این دسر به راحتی و در کمترین زمان قابل تهیه می باشد سرو آن می تواند اشتهای فرزندتان را تحریک کند در ادامه روش تهیه سیب زمینی های کاراملی خوش طعم را آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

 سیب زمینی ریز کاراملی کنار یک وعده غذای اصلی سرو می شود چرا که شیرین, آبدار و بسیار خوشمزه است.
مواد لازم:
  • سیب زمینی تازه , با پوست و خوب شسته شده : 675 گرم
  • شکر قهوه ای : 4 قاشق غذاخوری
  • کره : 60 گرم
  • آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری
  • گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه:
1. سیب زمینی ها را 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .
2. شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی , روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید .
3. آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید .
4. سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید . آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود.
5. جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید.
6. سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نمایید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید.
وب‌سایت دانشنامه آشپزی فارسی