دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست

عکس سیب زمینی ریز کاراملی سیب زمینی ریز کاراملی روش تهیه سیب زمینی ریز کاراملی دسر با سیب زمینی

 این دسر دلچسب و دوست داشتنی برای میان وعده فرزندانتان انتخاب خوبی است می توانید با سیب زمینی که جذاب ترین خوراکی برای فرزندتان است آن را تهیه کنید این دسر به راحتی و در کمترین زمان قابل تهیه می باشد سرو آن می تواند اشتهای فرزندتان را تحریک کند در ادامه روش تهیه سیب زمینی های کاراملی خوش طعم را آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

 سیب زمینی ریز کاراملی کنار یک وعده غذای اصلی سرو می شود چرا که شیرین, آبدار و بسیار خوشمزه است.
مواد لازم:
  • سیب زمینی تازه , با پوست و خوب شسته شده : 675 گرم
  • شکر قهوه ای : 4 قاشق غذاخوری
  • کره : 60 گرم
  • آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری
  • گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه:
1. سیب زمینی ها را 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .
2. شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی , روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید .
3. آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید .
4. سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید . آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود.
5. جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید.
6. سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نمایید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید.
وب‌سایت دانشنامه آشپزی فارسی
5 1000
ارسال شده در 12 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • بهداشت روانی در محیط کار چیست؟
  • جراحی چشم سرطانی
  • با این روش دانه های سر سیاه پوست خود را از بین ببرید!
  • 4 ترفند برای افزایش زیبایی خانم ها
  • پیشگیری از سرماخوردگی با این مواد خوراکی
  • چطور با عوامل آسیب زننده به پوست و مو مبارزه کنیم؟(قسمت دوم)
  • شیر برنج برای اطفال
  • رعایت تعادل در مصرف نمک و شکر
  • محبوبترین ها

  • تنظیم خلق و خو با این مواد غذایی + اینفوگرافی
  • مشکلات کبدی همراه با مصرف نوشابه های انرژی زا
  • شام خود را مدیترانه ای کند
  • معرفی 15 نوع خوراکی کم کالری
  • بخاطر هوش و حافظه خود صبحانه بخورید
  • در اواخر شب از خوردن این غذاها بپرهیزید
  • آیا میدانید برخی از مواد غذایی شیرین لاغر کننده هستند؟
  • توصیه متخصصان علم تغذيه درباره تخم مرغ
  • رپورتاژ

  • دکتر پورحقیقی متخصص دندانپزشکی زیبایی
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • ارائه خدمات درمانی در پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • جراحی های پیشرفته زیبایی و پلاستیک
  • لیزرهای نوین راه حلی آسان برای زیبایی لبخند
  • ارکید
    کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x