آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور

1043869_900

چیز کیک از پرطرفدارترین دسرهای خانگی است که اغلب مادران برای فرزندانشان تهیه می کنند آماده کردن این شیرینی مراحل مختلفی دارد می توانید با صبر و حوصله کافی این مراحل را دنبال کنید و چیرکیکی با طعمی بی نظیر سرو کنید.میهمانی ها و دورهمی هایتان را با تهیه چیزکیک لذتبخش تر کنید .

این چیز کیک در چندین مرحله آماده می شود و توصیه می کنیم اگر فرصت و حوصله کافی برای پخت شیرینی دارید، به تهیه این دسر اقدام کنید.

مواد لازم:

برای خمیر:

  •     ۲ پیمانه خرده بیسکوئیت
  •     یک سوم پیمانه شکر قهوه ای
  •     یک سوم پیمانه کره آب شده

مواد میانی:

  •     ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای نرم شده
  •     یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای
  •     یک چهارم پیمانه شکر سفید
  •     ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  •     ۱ قاشق چایخوری دارچین
  •     یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل
  •     ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  •     ۲ عدد سیب سبز خرد شده

برای تاپینگ:

  •     یک چهارم پیمانه جو پرک
  •     یک چهارم پیمانه آرد
  •     یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای
  •     ۱ قاشق چایخوری دارچین
  •     ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده
  •     سس کارامل

طرز تهیه:1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

2. در یک کاسه کوچک، مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کرده و کف قالب بریزید و فشار دهید. سپس به مدت ۵ دقیقه آن را بپزید.
3. در یک کاسه بزرگ، همه مواد میانی به جز سیب را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنها را روی پایه کیک درون قالب بریزید و روی آنها نیز برش های سیب را بچینید.
4. در یک کاسه بزرگ تر، همه مواد تاپینگ به غیر از وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را نیز به عنوان لایه سوم روی مواد میانی بریزید. سطح مواد را صاف کرده و به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
5. در آخر سس کارامل را روی چیزکیک ریخته و سرو کنید.
وب‌سایت روزیاتو – فروغ بیداری

5 1000
ارسال شده در 13 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x