1041167_131

کیک سیب یک کیک خوش طعم و لذیذ است که همانطور که در عکس میبینید از سیب سالم و طبیعی برای تزئین آن استفاده شده است به کسانی که عاشق طعم سیب هستند پیشنهاد می کنیم این دسر دلچسب را تهیه کنند چون عصرانه ای خوشمزه را از دست ندهند با سردشدن هوا چای عصرانه با کیک سیب انتخاب خوبی برای جمع خانوادگی به شمار می رود.

 سیب یکی از میوه هایی است که برای کیک، پای و چیز کیک خیلی مناسب است. در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک را که سیب از مواد اصلی آن است برای شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • آرد 220 گرم
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
  • فلفل شیرین 1 قاشق چای خوری
  • دارچین 1 قاشق چای خوری
  • جوز (رنده شده) 1 قاشق چای خوری
  • میخک (پودر) 1/4 قاشق چای خوری
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری
  • شکر قهوه ای 200 گرم
  • شکر 225 گرم
  • کره (نرم شده) 225 گرم
  • تخم مرغ  3 عدد
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • سیب (سیب زرد بدون پوست و هسته و خرد شده) 3 عدد
  • گردو (خرد شده) 115 گرم
  • زنجبیل (خرد شده) 1/3 فنجان
  • کران بری (کران بری خشک یا کشمش) 1/2 فنجان
طرز تهیه:
1-داخل یک کاسه کوچک کران بری و آب را مخلوط کنید و بگذارید به مدت یک ساعت داخل آن بماند تا کران بری پف کند. سپس آب را دور بریزید و کران بری ها را کنار بگذارید.
2-فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت میانی فر را آماده کنید. قالب را با کره چرب کنید و بعد روی آن مقداری آرد بپاشید.
3-داخل یک کاسه بزرگ یا داخل کاسه مخلوط کن آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، فلفل شیرین، دارچین، گردو، میخک و نمک را الک کنید و شکر قهوه ای و شکر، کره، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا هم بزنید و مخلوط کنید تا اینکه خمیر یکدست و کمرنگ شود.
4-مخلوط را با سیب، گردو و زنجبیل و کران بری ترکیب کنید و با قاشق آن را به قالب انتقال دهید و روی آن را یکدست کنید.
5-بعد به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید تا کیک مغز پخت شود بعد از آن کیک را بیرون بیاورید و بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شود و بعد در بشقاب قرار دهید تا کاملا خنک شود.
6-در صورت تمایل قبل از سرو کردن شکر رنگی روی کیک الک کنید و با مخلوط شیر و زره تخم مرغ آن را سرو کنید
وب‌سایت سوران:

ارسال شده در 13 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • جذابترین مجسمه های غذایی ژاپنی امروز
  • از ناهنجاری کوری چهره چه می دانید
  • عدم موفقیت دررسیدن به ارگاسم زنانه
  • 7 فایده آویشن
  • روش هایی برای پیشگیری از دردهای قبل از قاعدگی
  • آموزش تهیه ساندویچ ایتالیایی سالم و مقوی برای کودک
  • کارکرد ورزش در هنگام آلودگی هوا 4
  • بیماری های مخفی در کمینند،آن ها را جدی بگیرید
  • طب اسلامی و این پیشنهادات درمانی
  • دندان و نوشابه
  • هشدار به والدین! از چکاپ بیضه نوزادان غافل نشوید
  • راه حل درد زانو تقویت مفاصل ران
  • بر دیابت وسایر بیماریها فاکتورهای زیست محیطی موثر است
  • روانکاوی شخصیت افراد با نوع کتابی که می خوانند
  • آبمیوه ای برای سندروم پای بیقرار
  • محبوبترین ها

  • تا میتوانید از این میوه تابستانی میل کنید
  • برخی از خاصیت های آلو
  • این 7 خوراکی چربی تان را میسوزاند
  • بامیه چه خواصی دارد ؟
  • خواص درمانی متعددی از موسیر
  • درباره خاصیت ازگیل چه می دانید
  • 8 خاصیت شگفت انگیز نارگیل
  • با میوه های سبز رنگ اعصابتان را آرام کنید
  • مصرف موز به خاطر بینایی
  • معرفی و بررسی سبزی آب تره
  • پوست انار خشک شده و فواید استفاده از آن
  • هندوانه و تاثیرات مثبت آن
  • خاصیت ویتامین K درسلامتی
  • عکس هایی از کاهو و خواص آن
  • میوه های واکس خورده در بازار!
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است