1041167_131

کیک سیب یک کیک خوش طعم و لذیذ است که همانطور که در عکس میبینید از سیب سالم و طبیعی برای تزئین آن استفاده شده است به کسانی که عاشق طعم سیب هستند پیشنهاد می کنیم این دسر دلچسب را تهیه کنند چون عصرانه ای خوشمزه را از دست ندهند با سردشدن هوا چای عصرانه با کیک سیب انتخاب خوبی برای جمع خانوادگی به شمار می رود.

 سیب یکی از میوه هایی است که برای کیک، پای و چیز کیک خیلی مناسب است. در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک را که سیب از مواد اصلی آن است برای شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • آرد 220 گرم
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
  • فلفل شیرین 1 قاشق چای خوری
  • دارچین 1 قاشق چای خوری
  • جوز (رنده شده) 1 قاشق چای خوری
  • میخک (پودر) 1/4 قاشق چای خوری
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری
  • شکر قهوه ای 200 گرم
  • شکر 225 گرم
  • کره (نرم شده) 225 گرم
  • تخم مرغ  3 عدد
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • سیب (سیب زرد بدون پوست و هسته و خرد شده) 3 عدد
  • گردو (خرد شده) 115 گرم
  • زنجبیل (خرد شده) 1/3 فنجان
  • کران بری (کران بری خشک یا کشمش) 1/2 فنجان
طرز تهیه:
1-داخل یک کاسه کوچک کران بری و آب را مخلوط کنید و بگذارید به مدت یک ساعت داخل آن بماند تا کران بری پف کند. سپس آب را دور بریزید و کران بری ها را کنار بگذارید.
2-فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت میانی فر را آماده کنید. قالب را با کره چرب کنید و بعد روی آن مقداری آرد بپاشید.
3-داخل یک کاسه بزرگ یا داخل کاسه مخلوط کن آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، فلفل شیرین، دارچین، گردو، میخک و نمک را الک کنید و شکر قهوه ای و شکر، کره، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا هم بزنید و مخلوط کنید تا اینکه خمیر یکدست و کمرنگ شود.
4-مخلوط را با سیب، گردو و زنجبیل و کران بری ترکیب کنید و با قاشق آن را به قالب انتقال دهید و روی آن را یکدست کنید.
5-بعد به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید تا کیک مغز پخت شود بعد از آن کیک را بیرون بیاورید و بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شود و بعد در بشقاب قرار دهید تا کاملا خنک شود.
6-در صورت تمایل قبل از سرو کردن شکر رنگی روی کیک الک کنید و با مخلوط شیر و زره تخم مرغ آن را سرو کنید
وب‌سایت سوران:

ارسال شده در 13 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • علت اصلی تنگی نفس در طول خواب
  • پیشگیری از زال شدن فرزند
  • تغییرات پوستی با قرص امگا 3
  • روش های طلایی برای از بین بردن چربی های شکم
  • همه چیز درباره مقاربت در این دوره
  • ازدواج با افرادی که اختلال وسواس دارند
  • شیرینی اسکوپ بستنی
  • اثرات پس از نوشیدن مایعات شیرین روی بدن
  • باقلا جایگزینی خوب برای استامینوفن
  • منفعتها و کاربردهای چریش
  • شاد باشید و شاد زندگی کنید
  • تهویه غیر تهاجمی و مراحل مختلف آن
  • طرز درست کردن کیک انجیری
  • مهمترین و سرنوشت سازترین سوالات
  • برای جلوگیری ازشکستگی لگن ایربگ ابداع شد
  • محبوبترین ها

  • تومور سرطان تیروئید با این دارو کنترل خواهد شد
  • شدت بارش ها از بعد از ظهر امروز کاهش می یابد
  • مدرن ترین جعبه کمک های اولیه غیرشیمیایی
  • شیوع گسترده ی سیاه زخم در سیبری
  • آماده باش درمانگاه های کربلا و نجف
  • مارس ماه ملی تغذیه
  • دوری از مواد خشن و یا خارش‌زا تنها راه کنترل اگزما
  • نظر مدیر بانک ملت درباره سرمایه گذاری در حوزه سلامت
  • ماه رمضان و ورزش
  • مقابله با معلولیت زایی
  • پیام تبریک روز جهانی ماما به جامعه ی مامایی
  • کشنده حشره های موذی از نوع طبیعی
  • جلوگیری از پیشرفت بیماری هانتینگتون بوسیله ی فناوری
  • جدیدترین اطلاعات از اسکن مغز انسان
  • هوای دودآلود راه نفس مردم موصل را بست
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است