roasted-chickpeas

از خواص و ویژگی های درمانی نخودآب چه میزان اطلاع دارید این دانه پرخاصیت را خیسانده و سپس در آب فراوان بپزید و میل کنید به این ترتیب می توانید از انواع بیماری‌های کلیه و مثانه  در امان بمانید و موجب تقویت قوای جنسی و جسمی خود شوید می خواهیم به بررسی خواص غذایی نخودآب بپردازیم این غذا به راحتی تهیه می شود و خاصیت درمانی فراوانی به همراه دارد .

نخودآب تقویت‌کننده قوای جنسی است, مقوى بدن‌های ضعیف است, تحلیل‌برنده باد و بیماری‌های ناشی از باد است، برای بیماری‌های کلیه و مثانه همچنین برای بیماران مبتلا به بیماری‌های مغزی ناشی از سردی و برای بیماران مالیخولیایی مفید است.

نخودآب غذایی مفید برای تقویت قوای جنسی و جسمی است. برای تهیه آن بهتر است, 200گرم نخود را شب قبل خیس کرده و صبح روز بعد آب آن را خالی کرده و نخودهای خیس‌خورده را همراه با یک قلم دارچین 10گرمی در مقدار زیادی آب بپزید؛ به‌طوری که نخودها له شوند. هر زمان که آبش کم شد به آن به‌قدری آب اضافه کنید که در پایان پخت سطح آب به همان میزان اولیه باشد.

ــ در ادامه ترکیب فوق را صاف کنید و مایع به دست آمده را دوباره بپزید تا کمی غلیظ شود به این ترتیب نخودآب آماده است. نخودآب را بدون نان در ساعت‌های 8 صبح ، 12 ظهر، 4 بعدازظهر و 8 شب به هر میزانی که میل داشتید و با کمی نمک مصرف کنید.

ــ در صورت بروز نفخ می‌توانید در نوبت‌های بعدی پخت به آن زیره سیاه نیز اضافه کنید. پخت نخود نباید در دیگ زودپز انجام شود. روغن بادام، نمک و اندکی پیاز و زیره و میخک نیز می‌توان برای تقویت آثار و افزایش درجه گرمی غذا به آن افزود.

خواص غذایی نخودآب

ــ در حکیم ایرانی آمده است: این غذا در آماده سازی مواد بلغمی برای دفع از بدن مفید است, ادرارآور است, تقویت کننده قوای جنسی است, مقوى بدن‌های ضعیف است, تحلیل‌برنده باد و بیماری‌های ناشی از باد است.

ــ برای بیماری‌های ناشی از بلغم و سودا و باد مفید است، همچنین برای بیماران مبتلا به بیماری‌های مغزی ناشی از سردی و برای بیماران مالیخولیایی مفید است.

ــ این غذا برای بیماری‌های کلیه و مثانه مفید است، البته مصرف آن و به‌ویژه مداومت به آن برای صفراوى‌مزاجان مضر است.

نکته: مداومت بر این غذا یا مصرف آن به‌قصد درمان نیازمند مشورت با درمانگر مجرب است.

 

تسنیم

ارسال شده در 11 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • توت فرنگی و این ارزش تغذیه ای
  • کافئین، ضربان نامنظم قلب و نارسایی قلبی
  • ذرت مکزیکی یک میان وعده پر طرفدار
  • حفظ و دوام شور و نشاط در زندگی مشترک
  • بازگشت به وزن طبیعی مادر با شیردادن به نوزاد
  • مشکلات مربوط به عروق کرونر در قلب
  • علت به وجود آمدن تنش در اطفال
  • 4 روش برای ورود باکتری های مبارزه کننده با سرطان سینه به بدن
  • سندرم اختلال وضعیت
  • درمان چند درصد از موارد مبتلا به «سل» ممکن است؟
  • روان پریش شدن با مصرف سیگار
  • آسیب شناسی شکست در رابطه احساسی
  • ممنوعیت مصرف برخی غذاها برای ورزشکاران
  • برای این دختر بچه پیری هنوز زود بود!
  • نقشه ای خوب برای طبیعی نشان دادن پوستتان
  • محبوبترین ها

  • خانمهایی که برای زیباتر کردن خود وقت ندارند این ترفندها را بخوانند
  • اطلاعات کامل درباره جراحی زیبایی صورت
  • چند نوع مو داریم
  • نحوه اصولی استعمال کرم ضد آفتاب
  • ایجاد بیماری های مختلف در ناخن
  • درمان لکه های بوجود آمده بر اثر عینک
  • ماسک های مناسب برای رفع تیرگی پوست
  • موهای پرپشت و آسیب به موها
  • درشت کردن چشمهای ریز را بشکل تصویری یاد بگیرید
  • تقویت موهای نازک با نرم کننده
  • از دست جوش های صورت چگونه فرار کنیم؟
  • از کاشت و هاشور زدن ابرو ها چه می دانید؟
  • بعد از استخر چگونه به شیوه صحیح موهای خود را بشوئیم
  • برای خرید وسایل آرایش زیاد پول خرج کنیم یا کم
  • در مورد رنگ ابرو این نکات را بدانید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است