ویژگی های ماهی و میگو ماهی و میگو کمبود ویتامین D خواص ماهی و میگو املاح و موادمعدنی ماهی و میگو

 ویتامین دی را چگونه می توانیم دریافت کنیم چه منابعی حاوی مقادیر بالایی از ویتامین د هستند بهتر است در وعده های غذایی تان مصرف ماهی و میگو را از قلم نیندازید همچنین از نورآفتاب نیز غافل نشوید گوشت و سبزیجات نیز می توانند حاوی مقادیر بالایی از ویتامین د باشند این ویتامین تاثیر بسزایی در پیشگیری از ابتلای شما به پوکی استخوان و آلزایمر خواهد گذاشت .

یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی با بیان اینکه ماهی و میگو منبع اصلی ویتامین D است، گفت: کمبود ویتامین D احتمال بروز سرطان‌ها را افزایش می‌دهد، به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود علاوه بر قرار گرفتن در برابر نور آفتاب، ماهی و میگو مصرف کنند.

دکتر احمدرضا درستی ، درباره فواید ویتامین D گفت: ویتامین‌D از طریق نور خورشید جذب و در پوست انسان ساخته می‌شود، اما افراد می‌توانند به کمک مصرف برخی مواد غذایی از قبیل ماهی و میگو این ویتامین را جذب کنند.

وی با تاکید بر اینکه به افراد توصیه می‌شود در هفته 2 تا 3 بار ماهی و میگو برای دریافت ویتامین D مصرف کنند، افزود: گوشت و لبنیات نیز مقدار ناچیزی ویتامین D دارند که افراد می‌توانند از این مواد غذایی نیز برای جذب بیشتر ویتامین استفاده کنند.

مدیرگروه جامع تغذیه دانشگاه علوم‌پزشکی تهران در ادامه یادآور شد: کمبود ویتامین D جذب کلسیم را نیز با مشکل مواجه می‌کند و علاوه بر آن احتمال بروز سرطان‌ها را نیز افزایش می‌دهد.

وی تصریح کرد: همچنین کمبود این ویتامین می‌تواند فعالیت سیستم مغزی را دچار اختلال کند و احتمال بروز برخی بیماری‌های مربوط به سیستم اعصاب مانند آلزایمر را افزایش دهد.

درستی خاطرنشان کرد: تاثیر کمبود مصرف ویتامین D در بروز آلزایمر نیاز به بررسی و مطالعات بیشتری دارد، اما نتایج برخی تحقیقات رابطه بین ویتامین D و بروز آلزایمر را به اثبات رسانده است.

سلامت نیوز

ارسال شده در 11 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • آیا سیگار کشیدن در خیابان ها ممنوعیت قانونی دارد؟
  • رژیم های غذایی نادرست از دیدگاه طب سنتی
  • چگونه افکار منفی نسبت به ظاهر خود را برطرف کنیم؟
  • لاغری و کاهش وزن با نوشیدن قهوه
  • مدل های میکاپ مخصوص کریسمس 2016
  • پیشگیری از سرماخوردگی با تحرک و فعالیت ورزشی
  • روغن زردچوبه چه فواید شگفت انگیزی دارد؟
  • سلامت نذری ها و ظروف شان
  • محبوبترین ها

  • گول برخی از غذاهای رژیمی را نخورید
  • متعادل غذا خوردن
  • تاثیرات خوردن لوبیا بر افزایش قد
  • فاصله شام و صبحانه چقدر باید باشد
  • هرگز برای سحری هندوانه میل نکنید
  • چگونه وقتی به مسافرت میروید چاق نشوید
  • خوردنی های کاهنده وزن
  • برای کاهش وزن باید تلاش کنیم یا نه؟
  • رپورتاژ

  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    لاغر شو

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است