دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین

ویژگی های ماهی و میگو ماهی و میگو کمبود ویتامین D خواص ماهی و میگو املاح و موادمعدنی ماهی و میگو

 ویتامین دی را چگونه می توانیم دریافت کنیم چه منابعی حاوی مقادیر بالایی از ویتامین د هستند بهتر است در وعده های غذایی تان مصرف ماهی و میگو را از قلم نیندازید همچنین از نورآفتاب نیز غافل نشوید گوشت و سبزیجات نیز می توانند حاوی مقادیر بالایی از ویتامین د باشند این ویتامین تاثیر بسزایی در پیشگیری از ابتلای شما به پوکی استخوان و آلزایمر خواهد گذاشت .

یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی با بیان اینکه ماهی و میگو منبع اصلی ویتامین D است، گفت: کمبود ویتامین D احتمال بروز سرطان‌ها را افزایش می‌دهد، به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود علاوه بر قرار گرفتن در برابر نور آفتاب، ماهی و میگو مصرف کنند.

دکتر احمدرضا درستی ، درباره فواید ویتامین D گفت: ویتامین‌D از طریق نور خورشید جذب و در پوست انسان ساخته می‌شود، اما افراد می‌توانند به کمک مصرف برخی مواد غذایی از قبیل ماهی و میگو این ویتامین را جذب کنند.

وی با تاکید بر اینکه به افراد توصیه می‌شود در هفته 2 تا 3 بار ماهی و میگو برای دریافت ویتامین D مصرف کنند، افزود: گوشت و لبنیات نیز مقدار ناچیزی ویتامین D دارند که افراد می‌توانند از این مواد غذایی نیز برای جذب بیشتر ویتامین استفاده کنند.

مدیرگروه جامع تغذیه دانشگاه علوم‌پزشکی تهران در ادامه یادآور شد: کمبود ویتامین D جذب کلسیم را نیز با مشکل مواجه می‌کند و علاوه بر آن احتمال بروز سرطان‌ها را نیز افزایش می‌دهد.

وی تصریح کرد: همچنین کمبود این ویتامین می‌تواند فعالیت سیستم مغزی را دچار اختلال کند و احتمال بروز برخی بیماری‌های مربوط به سیستم اعصاب مانند آلزایمر را افزایش دهد.

درستی خاطرنشان کرد: تاثیر کمبود مصرف ویتامین D در بروز آلزایمر نیاز به بررسی و مطالعات بیشتری دارد، اما نتایج برخی تحقیقات رابطه بین ویتامین D و بروز آلزایمر را به اثبات رسانده است.

سلامت نیوز

5 1000
ارسال شده در 11 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x