picsart_1478015747869

امروزه افراد بسیاری وجود دارند که به دلیل علاقه ی شخصی به حیوانات و جلوگیری از کشتار و آزار آن ها و یا به دلیل حساسیت به انواع گوشت، از خوردن گوشت و فراورده های مربوط به آن امتناع می کنند و یا مصرف آن را به حداقل می رسانند.

امروزه افراد بسیاری وجود دارند که به دلیل علاقه ی شخصی به حیوانات و جلوگیری از کشتار و آزار آن ها و یا به دلیل حساسیت به انواع گوشت، از خوردن گوشت و فراورده های مربوط به آن امتناع می کنند و یا مصرف آن را به حداقل می رسانند. حتی در کشورهایی مثل هند گیاهخواری ریشه ی تاریخی و مذهبی هم دارد. بعضی از گیاهخواران علاوه بر گوشت از منابع دامی مثل تخم مرغ، شیر و حتی از پوشیدن لباس هایی که از چرم حیوانات درست شده است استفاده نمی کنند.
اما باید بدانیم پروتئین بدن باید تأمین شود و مواد غذایی دیگری جایگزین این ماده ی مورد نیاز بدن شود تا بدن دچار کمبود پروتئین نشود. گیاهخواران معمولاً وزن کمتری نسبت به دیگر انسان ها دارند. پژوهش ها نشان می دهد دلیل کافی علمی برای خوردن گوشت، حداقل برای یک بار در هفته وجود دارد. با این وجود اگر شما هم گیاهخوار هستید می توانید یک ظرف سبزیجات پر از پروتئین تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
گیاهی عطر دار و خوش رایحه مانند زنجبیل، کلم بروکلی، انواع غلات به ویژه(نخود و عدس)، پنیر، کره ی بادام زمینی، نخود فرنگی، اسفناج، کلم، آووکادو و ذرت از جمله موادی است که با آن می توانید کمبود پروتئین بدن را جبران کنید و از تهیه ی آسان و خوردن آن ها لذت ببرید.

در این باره بیشتر بخوانید : فواید گیاهخواری در حفظ سلامت قلب