دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست

نوشیدن مکمل های پروتئین آب پنیر کاهش بیماری قلبی با مصرف آب پنیر خاصیت آب پنیر چیست تاثیر پروتئین آب پنیر در کاهش ریسک بیماری قلبی تاثیر پروتئین آب پنیر

نوشیدن مکمل های پروتئین آب پنیر معمولا در بین بدن سازها مشهور و طرفدار دارد اما محققان دریافتند افراد می توانند با نوشیدن مکمل های پروتئین آب پنیر بیماری قلبی و سکته را کاهش دهند

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه ریدینگ انگلستان دریافتند نوشیدن مکمل پروتئین آب پنیر معروف به «پروتئین وی» در بین شرکت کنندگان مبتلا به فشارخون بالا خفیف موجب شد ریسک بیماری قلبی و سکته در آنها تا ۸ درصد کاهش یابد.

به گفته محققان، افرادی که این مکمل را مصرف کرده بودند دارای فشار خون و کلسترون پایین و عروق خونی سالم تری بودند.

این یافته خبر خوبی برای افراد بزرگسال مبتلا به فشارخون بالاست. فشارخون بالا علت اصلی مرگ بیماران قلبی-عروقی است.

آگنس فکت، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نتایج این آزمایش می تواند بسیار جالب باشد چراکه نشان می دهد پروتئین های لبنی می توانند تاثیر مثبتی بر فشار خون داشته باشند.»

محققان ۳۸ شرکت کننده دارای علائم پیش فشارخون و فشارخون خفیف را اندازه گیری کردند. آنها در بررسی های خود متوجه شماری از تاثیرات مثبت قابل توجه این پروتئین بر علائم سلامت قلبی-عروقی شدند:

-کاهش قابل توجه در میزان فشارخون در طول ۲۴ ساعت بعد از مصرف این پروتئین بود یعنی -۳.۹ mm Hg برای فشارخون سیستولیک و -۲.۵ mm Hg برای فشارخون دیاستولیک.

-کاهش کلسترول کل (۵- درصد) که چربی یافت شده در جریان خون است که میزان بالای آن موجب افزایش ریسک بیماری قلبی-عروقی می شود.

-کاهش تری گلیسیرید (۱۲- درصد) که چربی یافت شده در جریان خون است که میزان بالای آن موجب افزایش ریسک بیماری قلبی-عروقی می شود.

پودر آب پنیر محصول فرایند خشک کردن آب جدا شده از شیر، پس از فرایند تولید پنیر است.

منبع/مهر

5 1000
ارسال شده در 11 آبان 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • عامل خارش سر پیدا شد
  • تاثیرات مختلف اپلیکیشن ها برعادات زندگی
  • تشخیص غذاهای فرآوری شده
  • اختلال های بالینی
  • چگونه به کودک خود سبزیجات بدهیم
  • رفتار تهاجمی همستر
  • پوکی استخوان تهدید کننده زنان خانه دار
  • دلیل کم خوابی افراد در دوران پیری
  • محبوبترین ها

  • نظام آموزشی ایران مبتنی بر حرفه گرایی نیست
  • روش جدید برای از بین بردن ویروس ایدز در بدن
  • آیا میزان ابتلا به سرطان در ایران بیشتر از میانگین جهانی هست؟
  • تجمع مردم مقابل بیمارستان تجریش محل درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی
  • وزیر بهداشت عمل جراحی چشم به صورت رایگان انجام می دهد
  • همایش کشوری مدیریت عملکرد سلامت در حوزه پدافند غیرعامل
  • معرفی یک محصول جدید: دستگاه ضدعفونی کننده خانگی سنیتایزر
  • شیوع بی رویه یک بیماری خطرناک در کبکاب و دشتی
  • رپورتاژ

  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • انجام خدمات جراحی و غیر جراحی زیبایی دکتر بهجو
  • رژیم‌درمانی، پوست و لیزر تخصصی کلینیک سیب سبز
  • کلینیک فوق تخصصی آندوسکوپی وکولونسکوپی بدون درد
  • لاغری و زیباسازی اندام دکتر شاهین بهجو
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    کلینیک صدف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x