اکثر افراد به دلیل طعم تلخ شکلات‌های تیره یا تلخ به مصرف شکلات‌های شیری تمایل دارند. اما از طرفی خواص آنتی اکسیدانی شکلات‌های تیره و تلخ آن را به گزینه مناسب‌تری برای حفظ سلامتی تبدیل کرده است.

بنابراین افراد همیشه بین انتخاب یک طعم خوب و یک گزینه سالم دچار تردید می‌شوند.

دانشمندان برای رفع این مشکل از یک روش برای افزایش سطح آنتی اکسیدان  شکلات‌های شیری استفاده کردند تا خواص آن را به خواص همتای خود نزدیک کنند.

یک تیم پژوهشی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی پژوهش خود را با استخراج ترکیبات فنولیک سرشار از آنتی اکسیدان از پوست بادام زمینی که به طور معمول در طول فرآیند بلانچینگ در صنعت بادام زمینی دور ریخته می‌شود آغاز کردند.

 این ترکیبات بعد از آن به پودر مالتودکسترین، که یک کربوهیدرات خوراکی شیرین مزه است آغشته می‌شوند. پودر مالتودکسترین از غذاهای نشاسته دار مانند برنج، ذرت و یا سیب زمینی به دست می‌آید.

آنها پس از آن این پودر را به شکلات‌های شیری معمولی اضافه کرده تا سطح آنتی اکسیدانی آن‌ها به شکلات‌های تلخ برسانند.

در آزمایش مزه این شکلات‌ها، محققان آنها را به 80 داوطلب دادند و نظرشان را درباره طعم این شکلات ها جویا شدند.جالب توجه است که تمام این شرکت کنندگان از طعم این شکلات‌ها به اندازه شکلات‌های شیری فاقد افزودنی رضایت داشتند.

در حال حاضر محققان در حال انجام پژوهش و آزمایشاتی هستند تا ببینند که آیا این ترکیبات برای کسانی که دارای آلرژی به بادام زمینی هستند مناسب است یا خیر.

منبع: ایسنا

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 13 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • چگونه پس از ورزش پر خوری نکنیم؟
  • باورهای رایج در مورد مکمل ها
  • آبلیمو و تاثیرات مختلف آن
  • بررسی رژیم های غذایی گیاهخواری و فواید و مضرات آنها
  • دیابت مغزی موسوم به دیابت نوع 3
  • بیماریهای مخصوص خانمهای باردار
  • دندان درآوردن و این مصائب
  • شناسایی نشانه های بیماری دیابت در آقایان
  • محبوبترین ها

  • میان دمای بدن و چاقی چه ارتباطی وجود د ارد؟
  • نظر طب سنتی درباره مرض قند
  • مانع شدت یافتن دیابت در بدنتان شوید!
  • زمینه سازی بدن برای دیابت گرفتن
  • ساخت انسولین هایی غلیظ تر برای کوچکتر شدن پمپ های انسولین
  • پیشگیری از عفونت مزمن و مقاومت به انسولین با جلوگیری از یک ماده شیمیایی کلیدی
  • از شدت یافتن دیابت نوع 3 پیشگیری کنید
  • مراقبت از بدن در برابر دیابت
  • رپورتاژ

  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • لیفتینگ با نخ
  • الو دکتر

    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است