اکثر افراد به دلیل طعم تلخ شکلات‌های تیره یا تلخ به مصرف شکلات‌های شیری تمایل دارند. اما از طرفی خواص آنتی اکسیدانی شکلات‌های تیره و تلخ آن را به گزینه مناسب‌تری برای حفظ سلامتی تبدیل کرده است.

بنابراین افراد همیشه بین انتخاب یک طعم خوب و یک گزینه سالم دچار تردید می‌شوند.

دانشمندان برای رفع این مشکل از یک روش برای افزایش سطح آنتی اکسیدان  شکلات‌های شیری استفاده کردند تا خواص آن را به خواص همتای خود نزدیک کنند.

یک تیم پژوهشی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی پژوهش خود را با استخراج ترکیبات فنولیک سرشار از آنتی اکسیدان از پوست بادام زمینی که به طور معمول در طول فرآیند بلانچینگ در صنعت بادام زمینی دور ریخته می‌شود آغاز کردند.

 این ترکیبات بعد از آن به پودر مالتودکسترین، که یک کربوهیدرات خوراکی شیرین مزه است آغشته می‌شوند. پودر مالتودکسترین از غذاهای نشاسته دار مانند برنج، ذرت و یا سیب زمینی به دست می‌آید.

آنها پس از آن این پودر را به شکلات‌های شیری معمولی اضافه کرده تا سطح آنتی اکسیدانی آن‌ها به شکلات‌های تلخ برسانند.

در آزمایش مزه این شکلات‌ها، محققان آنها را به 80 داوطلب دادند و نظرشان را درباره طعم این شکلات ها جویا شدند.جالب توجه است که تمام این شرکت کنندگان از طعم این شکلات‌ها به اندازه شکلات‌های شیری فاقد افزودنی رضایت داشتند.

در حال حاضر محققان در حال انجام پژوهش و آزمایشاتی هستند تا ببینند که آیا این ترکیبات برای کسانی که دارای آلرژی به بادام زمینی هستند مناسب است یا خیر.

منبع: ایسنا

ارسال شده در 13 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • ژن های عامل فشار خون بالا کشف شدند
  • سخنانی که نباید به بیماران سرطانی گفته شود
  • دانستنی های قبل از طلاق
  • مراقبت در برابر طاعون
  • با مصرف چربی های مضر به سرطان پستان دچار می شوید
  • حدس اختلال افسردگی در افراد از طریق چشمان
  • کباب کوبیده ، سرشار از خاصیت
  • توليد هر دارويي نيازمند تاييد مجامع علمي بين المللي است
  • 10 ماده خوراکی بسیار عالی برای کاهش کلسترول خون
  • برای افزایش رشد جنین بخوانید
  • در ریختن موها چه عواملی نقش دارند ؟
  • ابتلا به بیماری های مختلف با افزایش سن
  • ورزش و هشدارهای مهم برای آن
  • با هشدار نسبت به دسترسي كودكان و غيرمعتادها به دستگاه‌هاي خودپرداز سرنگ
  • ورزش در مبتلایان به دیابت
  • محبوبترین ها

  • انواع تمرینات شکمی برای مبارزه با چربی ها (بخش دوم)
  • یک ورزشکار به چه مواد غذایی نیاز دارد؟
  • نسخه ورزشی قوی برای بدن درد
  • در ارتباط با کراتین جدیدترین تحقیقات را بخوانید
  • تمرینات مناسب قبل از شروع ورزش
  • در کنترل وزن بدن عضلات چه نقشی دارند؟
  • ورزشهای هوازی و بخور و نخورهای آن
  • تقویت روحیه با تحرک و فعالیت ورزشی
  • دانستنی هایی مهم در مورد مکمل های غذایی (2)
  • تاثیرات سنتز پروتئین بر رشد عضلات
  • مشکلات و ناراحتی های رایج پس از ورزش
  • خطرات هورمون درمانی را با ورزش کاهش دهید
  • راهکارهای ساده برای برطرف کردن چربی گردن
  • استراتژی حفظ تناسب اندام در مسافرت
  • تمریناتی برای بالا بردن سرعت بدن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است