اکثر افراد به دلیل طعم تلخ شکلات‌های تیره یا تلخ به مصرف شکلات‌های شیری تمایل دارند. اما از طرفی خواص آنتی اکسیدانی شکلات‌های تیره و تلخ آن را به گزینه مناسب‌تری برای حفظ سلامتی تبدیل کرده است.

بنابراین افراد همیشه بین انتخاب یک طعم خوب و یک گزینه سالم دچار تردید می‌شوند.

دانشمندان برای رفع این مشکل از یک روش برای افزایش سطح آنتی اکسیدان  شکلات‌های شیری استفاده کردند تا خواص آن را به خواص همتای خود نزدیک کنند.

یک تیم پژوهشی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی پژوهش خود را با استخراج ترکیبات فنولیک سرشار از آنتی اکسیدان از پوست بادام زمینی که به طور معمول در طول فرآیند بلانچینگ در صنعت بادام زمینی دور ریخته می‌شود آغاز کردند.

 این ترکیبات بعد از آن به پودر مالتودکسترین، که یک کربوهیدرات خوراکی شیرین مزه است آغشته می‌شوند. پودر مالتودکسترین از غذاهای نشاسته دار مانند برنج، ذرت و یا سیب زمینی به دست می‌آید.

آنها پس از آن این پودر را به شکلات‌های شیری معمولی اضافه کرده تا سطح آنتی اکسیدانی آن‌ها به شکلات‌های تلخ برسانند.

در آزمایش مزه این شکلات‌ها، محققان آنها را به 80 داوطلب دادند و نظرشان را درباره طعم این شکلات ها جویا شدند.جالب توجه است که تمام این شرکت کنندگان از طعم این شکلات‌ها به اندازه شکلات‌های شیری فاقد افزودنی رضایت داشتند.

در حال حاضر محققان در حال انجام پژوهش و آزمایشاتی هستند تا ببینند که آیا این ترکیبات برای کسانی که دارای آلرژی به بادام زمینی هستند مناسب است یا خیر.

منبع: ایسنا

ارسال شده در 13 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • با برنامه ریزی غذایی قبل از بارداری نوزادی زیبا داشته باشید
  • تاثیرات مختلف اختلالات روحی بر بدن
  • تاثیر نگرش افراد بر زندگی آنان
  • چرا نباید گوشت را به صورت کبابی بخوریم
  • اگر برنج خور هستید سکته نمیکنید
  • دگزامتازون تزريقي،شايع‌ترين داروتجويزي دركشور
  • باید و نباید های نگهداری از شیر مادر
  • تسریع هارمونیک سینوزوئید Sinusoidal Harmonic Acceleration
  • محبوبترین ها

  • به چشمانتان تمرین دهید
  • لطمه به بینایی با قطره چشم
  • نشانه های کاتاراکت
  • درمان ملانوم چشم
  • آموزش خود مراقبتی برای بیماران گلوکوم
  • بیماری آب سیاه و ضعیف شدن چشم
  • دانسته هایی درباره برگشتگی پلک به خارج
  • مهار آب مروارید با ویتامین ث
  • رپورتاژ

  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    لاغر شو

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است