اکثر افراد به دلیل طعم تلخ شکلات‌های تیره یا تلخ به مصرف شکلات‌های شیری تمایل دارند. اما از طرفی خواص آنتی اکسیدانی شکلات‌های تیره و تلخ آن را به گزینه مناسب‌تری برای حفظ سلامتی تبدیل کرده است.

بنابراین افراد همیشه بین انتخاب یک طعم خوب و یک گزینه سالم دچار تردید می‌شوند.

دانشمندان برای رفع این مشکل از یک روش برای افزایش سطح آنتی اکسیدان  شکلات‌های شیری استفاده کردند تا خواص آن را به خواص همتای خود نزدیک کنند.

یک تیم پژوهشی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی پژوهش خود را با استخراج ترکیبات فنولیک سرشار از آنتی اکسیدان از پوست بادام زمینی که به طور معمول در طول فرآیند بلانچینگ در صنعت بادام زمینی دور ریخته می‌شود آغاز کردند.

 این ترکیبات بعد از آن به پودر مالتودکسترین، که یک کربوهیدرات خوراکی شیرین مزه است آغشته می‌شوند. پودر مالتودکسترین از غذاهای نشاسته دار مانند برنج، ذرت و یا سیب زمینی به دست می‌آید.

آنها پس از آن این پودر را به شکلات‌های شیری معمولی اضافه کرده تا سطح آنتی اکسیدانی آن‌ها به شکلات‌های تلخ برسانند.

در آزمایش مزه این شکلات‌ها، محققان آنها را به 80 داوطلب دادند و نظرشان را درباره طعم این شکلات ها جویا شدند.جالب توجه است که تمام این شرکت کنندگان از طعم این شکلات‌ها به اندازه شکلات‌های شیری فاقد افزودنی رضایت داشتند.

در حال حاضر محققان در حال انجام پژوهش و آزمایشاتی هستند تا ببینند که آیا این ترکیبات برای کسانی که دارای آلرژی به بادام زمینی هستند مناسب است یا خیر.

منبع: ایسنا

5 1000
ارسال شده در 13 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه | 747 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • جلبک ها را دریابید
  • پاکسازی پوست با توجه به مزاج
  • چطور فرهنگ می تواند بر نحوه بروز اضطراب تاثیر بگذارد؟
  • آموزش تصویری ورزش های ساده که در هر مکانی میتوان انجام داد
  • درمان جدید استئو آرتریت زانو چیست؟
  • عرقی جات نجات دهنده کبد
  • همه چیز درمورد غذا های کبابی
  • همه چیز در مورد محبت کردن به کودک دوم
  • محبوبترین ها

  • جبران کمبود شیر مادر با مایعات
  • ممنوعیت این نوع گوشت برای تازه مادران
  • واکسیناسیون مادران در دوران حاملگی
  • پرهیزات غذایی مهم برای سقط جنین
  • اهمیت حفاظت از قلب کودک در دوران بارداری
  • سقط جنین در ماههای آخر بارداری
  • دوران بارداری و ابتلا به مشکلات تنفسی
  • تغییرات حاملگی از هفته اول
  • رپورتاژ

  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • لیفتینگ با نخ
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما