بحث های زیادی درباره انواع چای شده است. چای های مفید برای سلامتی. در میان آن ها چای سبز بسیار رایج است. یکی از دیگر از چای هایی که امروزه رواج زیادی پیدا کرده است چای زعفران می باشد. تهیه این چای بسیار آسان است فقط کافی است آب داغ و مقداری زعفران داشته باشید. البته می توان مواد دیگری هم به آن اضافه کرد مثلا عسل، دارچین، زنجبیل، نعناع و…در این مطلب ۲ نمونه دستور چای زعفران آورده ام که به ذهن، بدن و روحتان نیروی تازه می دهد.

فواید چای زعفران

از زمان های قدیم زعفران برای سلامتی کاربرد زیادی داشته است. حتی در برخی کشورها به دلیل خاصیت زعفران از آن در داروها استفاده می کردند. بهترین راه برای مصرف زعفران، چای زعفران است زیرا ترکیبات فعال زعفران محلول در آب است. بنابراین از طریق سیستم گوارشی مستقیما به گردش خون جذب می شود. از مهمترین فواید زعفران: آنتی اکسیدان، ضد التهاب، تقویت متابولیسم، تنظیم قند خون، ضد سرطان، ضد افسردگی و بسیاری موارد دیگر می باشد.

نحوه تهیه چای زعفران

دستور چای زعفران برای همه آسان است چون همانطور که از قبل گفتم مواد خاصی نیاز ندارد. بیایید با این دستور شروع کنیم:

چای زعفران و زنجبیل

مواد لازم:

۴ پیمانه آب
چند رشته زعفران
مقداری زنجبیل رنده شده
۲ قاشق سوپ خوری عسل
مقداری چوب دارچین
آب را در ظرفی بریزید و بگذارید بجوشد.

عسل، زنجبیل و چوب دارچین را به آن اضافه کنید.

اکنون زعفران را بریزید درب ظرف را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.

سپس درب ظرف را بردارید و ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد.

چای زعفران مراکشی

مواد لازم:

مقداری چای سبز
مقداری رشته زعفران
آب جوش به مقدار لازم
¼ پیمانه شکر
آب را بجوشانید سپس چای سبز راداخل آن بریزید.

پس از شستشوی برگ های چای سبز در آب آن ها را از آب جدا کنید و آب را دور بریزید.

برگ های چای سبز را در ظرف آب دیگری بریزید.

شکر و زعفران را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد.

می توانید برای طعم بهتر کمی نعناع به آن اضافه کنید.

چای زعفران چای بسیار مفیدی است که خوردن چند پیمانه از آن دنیایی از تغییرات را در زندگی شما ایجاد می کند.

منبع: الودکتر

ارسال شده در 13 آبان 1395 توسط writer.m با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی

پیشنهاد سردبیر

  • شیوه های جالب لاغری بهمراه دوستان
  • بهترین و مهمترین راههای رسیدن سریع به آرامش
  • عوامل تاثیرگذار بر ضعف بدن در هنگام ورزش
  • با میوه به چه غذاهایی می توان درست کرد؟
  • راههای درمانی طبیعی برای رفع بواسیر
  • حقایقی در مورد بیماری های دست و پا و دهان کودکان
  • در مصرف میوه مراقب کالری ها باشید
  • فرمول ساخت ماسک کدو حلوایی برای زیبایی پوست
  • ارتباط مشکل در تاندون و اضافه وزن
  • کلسیم و تامین آن برای بدن
  • درباره بیماری آدنوم بیشتر بدانیم
  • این خوراکی های میگرن زا را نخورید
  • اعتیاد به شبکه های اجتماعی و پیامدهای آن
  • پیامدهای ارتودنسی بدون تجویز پزشک
  • 5 دلیل که چرا شکلات برای پوست خوب است.
  • محبوبترین ها

  • پوست تان خراب میشود،با این باورهای اشتباه
  • 5 دلیل داشتن میز آرایش
  • برای آرایش عروس چه طیف رنگهایی بهتر است
  • کدام ماتیک قرمز برازنده شماست
  • علل و راهکار هایی اساسی برای از بین بردن جوش و آکنه
  • یادگیری ماساژ گردن و صورت
  • درخشان شدن بیشتر موها
  • اکلیلی کردن ابروها با این دو شیوه خانگی
  • برای داشتن پوستی شاداب، سالم و زیبا
  • روش های موثر برای درمان ریزش مو در مردان
  • از دست جوش های صورت چگونه فرار کنیم؟
  • صابون چه کاری انجام میدهد
  • عسل این کاربردهای شگفت انگیز را دارد
  • چشم های ریز را با آرایش درشت تر جلوه دهید
  • درمان و از بین بردن جوش و آکنه در صورت
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است