10172011282302318418221721962223220845222

طبق تحقیقات اخیر  مصرف ماهی علاوه بر تاثیرات زیاد بر سلامت بزرگسالان و اهمیت زیاد آن در تغذیه، در وعده های غذایی کودکان هم باعث کاهش علائم آلرژی می شود .حتی در مادران باردار و یا مادرانی که در دوران شیردهی خود از ماهی استفاده می کنند هم مشاهده شده که کودکانشان کمتر در معرض آسم و آلرژی به مواد غذایی قرار می گیرند.

نتایج این یافته‌ها نشان داده است، مصرف ماهی و تخم‌مرغ که منبع اصلی اسیدهای چرب امگا سه هستند، قبل از ۱۱ ماهگی خطر ابتلا به آلرژی را کاهش می‌دهد، علاوه بر آن، این منبع در خون آنها بیشتر یافت می‌شود.

کارین جانسون از دانشگاه صنعتی چالمرز در سوئد، اظهار کرد: مصرف ماهی در کاهش خطر ابتلا به آلرژی موثر است.

نتایج بررسی‌ها نشان داد کودکانی که در اوایل زندگی، منابع امگا سه مثل ماهی و تخم‌مرغ را بیشتر مصرف کرده بودند، کمتر در معرض خطر ابتلا به آلرژی قرار داشتند.

مادرانی که در دوران بارداری خود ماهی مصرف می‌کنند، منابع اسیدهای چرب امگا سه در شیر آنها بیشتر یافت می‌شود، این موضوع در کاهش ابتلا به آلرژی کودکان موثر است.

منبع:الودکتر