در این مطالعه افراد حبه های سیر را به مدت 25 ثانیه جویدند و سپس فوراً آب، سیب، کاهو، نعنا و یا چای سبز نوشیدند. سیب و کاهو موثرترین موادی بودند که بوی سیر را در کمتر از 30 دقیقه کاهش دادند.

سیر حاوی ترکیباتی به نام آلیسین است که با جویدن آن این ماده شکسته می شود و یک بوی خاص ایجاد می کند. حتی اگر دهان خود را بپوشانید ترکیبات سیر با حرکت در روده و همراه جریان خون خود را به اطراف ریه می چسبانند و تا یک روز حال نفس شما را خراب می کنند.

طبق غریزه اولین کاری که می کنید مسواک زدن است. در حالی که شما فقط تکه های باقی مانده را از دندان هایتان پاک می کنید و کاری در مورد خاموش کردن بوی ترکیبات سیر در ریه خود نمی توانید انجام دهید. اما اگر کاهو یا سیب همراه آن (یا بلافاصله بعد از آن) بخورید، ترکیبات سیر با این مواد خنثی می شوند. فقط خیلی صبر کنید چون قبل از این که سیر خود را به روده و یا جریان خون برساند این فرایند باید در چند دقیقه با سیب یا کاهو انجام شود. این بهترین کاری است که شما می توانید در مورد بوی سیر انجام دهید.

منبع: عصر ایران

ارسال شده در 12 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • یک شیوه معالجه نرمال فوق‌العاده عالی برای موهای شما
  • پوست ما در کدام دسته جای دارد؟
  • زندگی رضایت بخش در سالمندان
  • اعتیاد در افراد منشاء ژنتیکی دارد
  • با روش تهیه ماسک خرمالو آشنا شوید
  • رفع چروکیدگی اطراف چشم با مواد طبیعی
  • علل پیر شدن با سرعت زیاد
  • جدیدترین منابع آموزشی کاپلان ویژه آزمون USMLE و NBDE
  • آیا بعد از جراحی ایمپلنت پستان میتوان نوزاد را شیر داد؟
  • بروزدادن این عادات مقابل کودکتان خطرناک است!
  • خمیر گیاهی برای از بین بردن زردی دندان
  • بیماری گال چگونه معالجه می شود؟
  • تازه عروس ها و پیشگیری از بارداری
  • کرختی و بی حسی اندام و عوامل آن
  • آیا مطمئن هستید که سبزیجات به بلند شدن قد کمک میکند؟
  • محبوبترین ها

  • می‌دانید چه خوراکی‌ها برای رژیمتان زیان دارد؟
  • آیا با خوردن آجیل می توان وزن کم کرد؟
  • روش هایی که شما را در کم کردن وزن یاری می رسانند
  • بستنی هم می تواند باعث افزایش وزن شود
  • یکنواختی وزن در طول دوران رژیم
  • چربی سوزی بیشتر با این تغییرات غذایی
  • تغذیه پس از این ساعت ممنوع
  • در کنار منابع آهن از این خوردنی ها مصرف کنید
  • توان هضم غذا متناسب با آب و هوای محل زندگی
  • تخم شربتی یا شربت خاکشیر و خواص آن
  • تفاوت ارزش غذایی ماهی تازه و کنسروی
  • اهمیت تغذیه از نگاه قرآن
  • آگاهی از فواید روزه‌داری
  • نمک کم بخورید تا ام اس نگیرید
  • شیک پروتئین خانگی بدون مکمل
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است