phpthumb_generated_thumbnail
پاستای قارچ یکی از خوش طعم ترین پاستاهایی است که تابحال امتحان کرده اید روش تهیه آن طعم بسیار لذیذی به قارچ میدهد همچنین پنیر پارمزان موجود در این غذای خوشمزه برای فرزندانتان بسیار جذاب و دلچسب خواهد بود در ادامه با روش تهیه این پاستا آشنا شوید .برای سالم شدن اسن غذا می توانید از پاستای گیاهی کمک بگیرید.

 سرخ کردن قارچ به این روش، طعم و بافت متفاوتی به آن می دهد و حتی می توانید آن را تنها و یا در کنار سایر غذاها میل کنید.
مواد لازم:
  • قارچ  ۷۰۰ گرم
  • لیمو ۱/۲ عدد
  • پاستا ۴۵۰ گرم
  • سیر ۳ حبه
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک یک و نیم قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
  • سرکه سفید قدری
  • خامه ۱/۴ پیمانه
  • پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری
  • جعفری ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:1. آب لیمو را روی قارچ ها بچکانید و آن ها را با هم ترکیب کنید.

2. قابلمه ای از آب را بجوشانید، به آن کمی نمک بزنید و پاستا را اضافه کنید و آن را طبق دستور روی بسته بندی بپزید.
3. سیر را در ماهیتابه ای بزرگ بریزید، روغن زیتون را روی آن بریزید، ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و سیر را برای حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید.
4. قارچ را اضافه کنید و هم بزنید، سپس درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید قارچ برای ۴ دقیقه بپزد(هر از گاهی مواد را هم بزنید). درب ظرف را بردارید، نمک و فلفل را اضافه کنید و قارچ ها را برای حدود ۵ دقیقه دیگر تا قهوه ای رنگ شده و آب آن ها کشیده شود، تفت دهید. فراموش نکنید که گاهی مواد را هم بزنید.
5. کمی سرکه سفید به ترکیب قارچ اضافه کنید و بگذارید برای ۱ دقیقه قل بزند. سپس خامه، پنیر پارمزان و جعفری را اضافه کنید و وقتی مواد به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید.
6. پاستا و ترکیب قارچ را با هم ترکیب کنید، کمی پنیر پارمزان روی آن رنده کنید و گرم میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی پاستای قارچ:

1. قارچ ها را در ظرفی از آب سرد بریزید و با تکان دادن در آب آن ها را تمیز کرده و سپس آبکشی کنید. آن ها را خرد کنید.

2. می توانید از هر نوع پاستای مورد نظرتان استفاده کنید.
3.  سیر را ریز خرد کنید.
4.  پنیر پارمزان را رنده کنید.
5.  از جعفری خرد شده استفاده کنید.
وب‌سایت آشپزباشی

ارسال شده در 12 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • چراغ قرمزهای معده برای زخم شدن
  • در درک بیماری, متابولیت ها چه نقشی دارند
  • وجود این ویتامین ها در دوران بارداری ضروری است
  • درد در قسمتهای مختلف صورت
  • علت تفاوت قیمت مرغ سبز با مرغ معمولی
  • تحقیقات جدید برای سرطان پروستات
  • بررسی مشکلات ناشی از کم خونی مادر
  • افرادی که باید واکسن آنفولانزا را دریافت کنند
  • بواسطه ژنها آستانه درد تعیین می شود
  • بالا و پایین شدن ضربان قلب با توجه به ریتم موسیقی
  • کشف دارویی برای درمان گسترش سرطان به سلولهای استخوانی
  • ابتلا به آسم و مشکلات تنفسی
  • مراقبت از مو: روغن های طبیعی برای تقویت موهای آسیب دیده
  • تحریک اشتهای اطفال بد غذا به سمت غذاهای سالم
  • مساوی بودن عوارض تنهایی با سیگار
  • محبوبترین ها

  • تصمیم به زندگی مشترک با خودشیفته ها
  • بازگرداندن شادی با این روش ها
  • مواجهه با بحث و جدل فرزندان
  • خوشبختی در اصطلاح روانشناسی
  • بدون اضطراب زندگی کنید
  • آیا به هیپنوتیزم اعتقاد دارید؟
  • یاری ندان حافظه را جدی بگیریم
  • بالا رفتن آمار انواع خشونت علیه زنان
  • تفاوت خانم ها و آقایان در نحوه برخورد و ارتباطشان در اجتماع
  • راهی برای مقابله با افسردگی زمستانه
  • اختلاف سلیقه در زندگی مشترک
  • شیردهی تاثیر بسیار زیادی در مبتلا نشدن مادر به افسردگی دارد
  • درمان رایگان برای افسردگی
  • مراقبت های روانی لازم از افراد زلزله زده
  • مهم ترین ارکان تقویت قوای تمرکز ذهن و فکر
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است