1049792_224

 این تارتلت خوشمزه که با پوره مخصوص تهیه می شود انتخاب خوبی برای میان وعده فرزندتان خواهد بود می توانید به راحتی آن را تهیه کنید و برای عصرانه در کنار چای یا شیر مصرف کنیدتارتلت سیب یکی از دسرهای بی نظیر برای میهمانی ها و دورهمی های شماست در ادامه با روش طبخ آن اشنا خواهید شد . ناگفته نماند این دسر از جمله دسرهای مورد علاقه مردم سودئد به شمار می رود .

تارتلت سیب سوئدی دسری فوق العاده است که طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.

 مواد مورد نیاز:

  • آرد  130 گرم
  • بیکینگ‌پودر  یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • کره 60 گرم
  • پودر قند 60 گرم
  • تخم‌مرغ  1 عدد
  • پوره سیب یک و یک‌دوم پیمانه
  • بادام برشته و خردکرده  3 قاشق سوپخوری
  • پودرقند و دارچین برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه پوره سیب:

  • سیب پوست گرفته 650 گرم
  • آب 2 تا 3 قاشق سوپخوری
  • پودر شکر 3 قاشق سوپخوری
  • دارچین 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1. آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط و الک کنید. آن‌گاه کره، پودر قند و تخم‌مرغ را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس مخلوط به دست آمده را به آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر لطیفی حاصل شود.

2. خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید. فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. اکنون خمیر را به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگری به اندازه قطر قالب کیک یزدی، دایره‌هائی از آن ببرید و داخل قالب‌ها پهن کنید.

3. حالا پوره سیب و بادام را با هم مخلوط نمائید و داخل قالب‌ها بریزید. سپس روی آن‌ها را هم با خمیر بپوشانید و خوب بفشارید تا هر دو خمیر کاملاً به هم بچسبند. اینک قالب‌ها را در سینی بچینید و به مدت 30 – 35 دقیقه در فر(تاون) بگذارید تا تارتلت‌ها بپزند و طلائی رنگ شوند.

4. بعد صبر کنید تا تارتلت‌ها روی پنجره سیمی خنک شوند. حالا آن‌ها را از قالب درآورید و با پودرقند و دارچین تزئین نمائید و در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه پوره سیب:

سیب‌ها را خرد کنید و با 2 تا 3 قاشق آب بپزید. بعد صبر کنید تا خنک شود. اکنون آن را پوره کنید و با پودر شکر و دارچین مخلوط سازید.

وب‌سایت آشپزباشی

ارسال شده در 12 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • توصیه های مهم برای کاهش وزن/ بخش سوم
  • جویدن بیشترغذا و حفظ سلامتی دندان ها
  • داروهای خانگی برای التهاب کیسه های مفصلی
  • خورد و خوراک در سفر
  • اگر این نشانه ها را دارید باردار هستید!
  • آیا کار با وزنه، تاثیری در سلامت بدن دارد؟
  • فواید مصرف آب و مایعات
  • انگشتان و ارتباط آنها با اعتماد به نفس و روحیه افراد
  • روی آوردن به مواد مخدر صنعتی
  • ماسکی طبیعی برای درمان ریزش مو و طاسی موی سر
  • با چربی هایی که برای بدن مفیدند آشنا شوید
  • سندروم روده تحریک پذیر چیست؟
  • 5 علامتی که نشان دهنده استرس پوست است
  • یکنواختی وزن در طول دوران رژیم
  • مدارس فرسوده یکی از عوامل تهدید در برابر زلزله
  • محبوبترین ها

  • مضرات تلفن همراه برای دیگر عضو حیاتی بدن
  • پیامدهای درمان خودسرانه با اینترنت
  • عادی ترین اشتباهات روزانه مرگبار اکثر افراد
  • چه زمان و با چه مشکلاتی پیش دکتر برویم
  • ای بی بلای جای کودکان
  • ساده ترین وظایف یک پدر در قبال پسرش
  • قرص آترونون یا قرص گوجه اختراع شد!
  • ابتلا به مشکلات روحی پس از خروج از آی سی یو
  • ارتباط ناراحتی های قلبی – عروقی با درد کمر
  • شنا،رمز شادی
  • یک افغانی وبا را به ایران آورد!
  • نزدیک به 6 میلیون ایرانی از دیابت خود خبر ندارند
  • همه چیز درباره اپاندیس و علائم پارگی آن
  • شتر ها منشأ سرماخوردگی میباشند
  • علل و بیماریهای ناشی از خون در ادرار
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است