1049792_224

 این تارتلت خوشمزه که با پوره مخصوص تهیه می شود انتخاب خوبی برای میان وعده فرزندتان خواهد بود می توانید به راحتی آن را تهیه کنید و برای عصرانه در کنار چای یا شیر مصرف کنیدتارتلت سیب یکی از دسرهای بی نظیر برای میهمانی ها و دورهمی های شماست در ادامه با روش طبخ آن اشنا خواهید شد . ناگفته نماند این دسر از جمله دسرهای مورد علاقه مردم سودئد به شمار می رود .

تارتلت سیب سوئدی دسری فوق العاده است که طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.

 مواد مورد نیاز:

  • آرد  130 گرم
  • بیکینگ‌پودر  یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • کره 60 گرم
  • پودر قند 60 گرم
  • تخم‌مرغ  1 عدد
  • پوره سیب یک و یک‌دوم پیمانه
  • بادام برشته و خردکرده  3 قاشق سوپخوری
  • پودرقند و دارچین برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه پوره سیب:

  • سیب پوست گرفته 650 گرم
  • آب 2 تا 3 قاشق سوپخوری
  • پودر شکر 3 قاشق سوپخوری
  • دارچین 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1. آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط و الک کنید. آن‌گاه کره، پودر قند و تخم‌مرغ را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس مخلوط به دست آمده را به آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر لطیفی حاصل شود.

2. خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید. فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. اکنون خمیر را به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگری به اندازه قطر قالب کیک یزدی، دایره‌هائی از آن ببرید و داخل قالب‌ها پهن کنید.

3. حالا پوره سیب و بادام را با هم مخلوط نمائید و داخل قالب‌ها بریزید. سپس روی آن‌ها را هم با خمیر بپوشانید و خوب بفشارید تا هر دو خمیر کاملاً به هم بچسبند. اینک قالب‌ها را در سینی بچینید و به مدت 30 – 35 دقیقه در فر(تاون) بگذارید تا تارتلت‌ها بپزند و طلائی رنگ شوند.

4. بعد صبر کنید تا تارتلت‌ها روی پنجره سیمی خنک شوند. حالا آن‌ها را از قالب درآورید و با پودرقند و دارچین تزئین نمائید و در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه پوره سیب:

سیب‌ها را خرد کنید و با 2 تا 3 قاشق آب بپزید. بعد صبر کنید تا خنک شود. اکنون آن را پوره کنید و با پودر شکر و دارچین مخلوط سازید.

وب‌سایت آشپزباشی