دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی

دمنوش پاییز

 

تا کنون از فایده های درمانی دمنوش به چیزی شنیده اید میدانید از این دمنوش در چه زمینه های درمانی استفاده می شود می خواهیم روش تهیه این دمنوش را مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم می توانید برای تقویت قلب، معده و اعصاب خود از ان دمنوش استفاده کنید و از خاصیت های درمانی مختلف این دمنوش بهره مند شوید با ما همراه باشید تا از کاربرد و فایده طبی این دمنوش بیشتر برایتان بگوییم.

دمنوش به برای قلب، معده و اعصاب مفید است و بسار مناسب برای فصل پاییز و زمستان می باشد.

1-  برای تهیه دمنوش به نخست باید” به “رسیده و شیرین ایرانی بخرید. “به “های وارداتی با اینکه ظاهر هندسی آراسته تری دارند در بیشتر موارد از بو و مزه لازم بی بهره اند و بیشتر برای تزئین ظرف میوه مناسب اند تا کاربرد و فایده طبی.
2-  . “به” را خوب بشویید تا پرزهای روی آن برود. اگر پوست به کاملاً زرد باشد نیازی به گرفتن آن نیست.
3-  پس از شستن “به” باید آن را با رنده فلزی خلال کنید تا قطعاتی به طول حدوداً 3 سانتی متر و قطر حدود 2 میلی متر به دست آورید. قطعات ریزتر یا درشت تر ممکن است در مراحل بعدی شما را با مشکل روبرو کنند.
4-  پس از این کار باید قطعات رنده شده به را در یک سینی بگسترانید و روی وسیله گرمازایی با گرمای ملایم و پیوسته، مانند شوفاژ، قرار دهید. بسته به رطوبت هوا و دمای گرم کننده بین 1 تا 2 روز طول می کشد تا قطعات به خشک شوند. در این مرحله، خشکی نباید آنقدر شدید باشد که خلالها را بتوان مانند چوب کبریت شکست.
5-  مرحله پایانی در تهیه دمنوش به، بو دادن آنهاست که نیاز به کمی مهارت دارد وگرنه ممکن است دمنوش خوب از کار درنیاید. برای این کار باید یک ماهی تابه فلزی را روی شعله گاز بگذارید تا ظرف خوب خوب داغ شود به قدری که اگر قطره ای آب در آن ریختید به پرش درآید و زود بخار شود. سپس خلالهای به خشک شده را یکباره در ماهیتابه ریخته و به سرعت با قاشق چوبی زیر و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه خلالها برسد. این کار را تا وقتی که رنگ خلالها به قهوه ای پررنگ برسد ادامه بدهید. کمی دود بلندشدن از این خلالها هیچ عیبی ندارد و حتی به خوش رنگتر شدن دمنوش هم کمک می کند، بنابراین از برخاستن کمی دود و دم نترسید.
6-   پس از تغییر رنگ و بوداده شدن به ها، ماهیتابه را از حرارت دور کنید و بگذارید خنک شود. سپس آن را در ظرف دربسته شیشه ای نگهداری کنید و از رطوبت هم دور نگهدارید.
7-   برای تهیه دمنوش برای هر نفر حدود یک قاشق غذاخوری معمولی از آن را در یک قوری با یک لیوان آب جوش به مدت 20 دقیقه روی بخار، خوب دم کنید و سپس نوش جان کنید.
افزودن مقدار اندکی زعفران آثار قلبی و مغزی آن را تقویت می کند و رنگ و مزه اش را هم ارتقاء می دهد. اگر به کاملا شیرین بوده باشد نیاز چندانی به شیرین کننده ندارید ولی اگر دوست داشتید خوب است که آن را با کمی نبات شیرین کنید و بنوشید.
5 1000
ارسال شده در 15 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • برای افراد دیابتی ورزش چه منفعتهایی دارد؟
  • سرطان روده جوانان را تهدید میکند!
  • علت بی حوصلگی ایرانیان
  • کاهش عوارض پیری و عادات شیوه زندگی
  • دستورالعمل های جدید برای مبتلایان به دیابت، که خواستار حرکت بیشتر آن ها هستند
  • اهمیت و جایگاه دسر و میان وعده برای کودک
  • نارگیل میوه ای با خواص باورنکردنی
  • آمار تامل برانگیز افراد مبتلا به آلزایمر در ایران
  • محبوبترین ها

  • خاطرات در مغز چگونه ثبت می شوند
  • واقعیت‌هایی درباره عفونت کلیه
  • میکروب زدایی مبلمان منزل با این کارها
  • طرح افزایش مهارت والدین و مراقبین نوزاد
  • اعلام زمان انتخاب رشته آزمون دکتری
  • آشفتگی درخواب با این خوراکی ها
  • اصول رژیم گرفتن سالم و آسان و بدون هیچ سختی
  • بازگشت به دامان حیات وحش با پای مصنوعی
  • رپورتاژ

  • اصلاح طرح لبخند دکتر سعید هاشمی
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • كلينيك تخصصى دندانپزشکی سعادت آباد
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x