فواید دمنوش به درمان با دمنوش به خواص تهیه دمنوش تهیه دمنوش به

 

تا کنون از فایده های درمانی دمنوش به چیزی شنیده اید میدانید از این دمنوش در چه زمینه های درمانی استفاده می شود می خواهیم روش تهیه این دمنوش را مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم می توانید برای تقویت قلب، معده و اعصاب خود از ان دمنوش استفاده کنید و از خاصیت های درمانی مختلف این دمنوش بهره مند شوید با ما همراه باشید تا از کاربرد و فایده طبی این دمنوش بیشتر برایتان بگوییم.

دمنوش به برای قلب، معده و اعصاب مفید است و بسار مناسب برای فصل پاییز و زمستان می باشد.

1-  برای تهیه دمنوش به نخست باید” به “رسیده و شیرین ایرانی بخرید. “به “های وارداتی با اینکه ظاهر هندسی آراسته تری دارند در بیشتر موارد از بو و مزه لازم بی بهره اند و بیشتر برای تزئین ظرف میوه مناسب اند تا کاربرد و فایده طبی.
2-  . “به” را خوب بشویید تا پرزهای روی آن برود. اگر پوست به کاملاً زرد باشد نیازی به گرفتن آن نیست.
3-  پس از شستن “به” باید آن را با رنده فلزی خلال کنید تا قطعاتی به طول حدوداً 3 سانتی متر و قطر حدود 2 میلی متر به دست آورید. قطعات ریزتر یا درشت تر ممکن است در مراحل بعدی شما را با مشکل روبرو کنند.
4-  پس از این کار باید قطعات رنده شده به را در یک سینی بگسترانید و روی وسیله گرمازایی با گرمای ملایم و پیوسته، مانند شوفاژ، قرار دهید. بسته به رطوبت هوا و دمای گرم کننده بین 1 تا 2 روز طول می کشد تا قطعات به خشک شوند. در این مرحله، خشکی نباید آنقدر شدید باشد که خلالها را بتوان مانند چوب کبریت شکست.
5-  مرحله پایانی در تهیه دمنوش به، بو دادن آنهاست که نیاز به کمی مهارت دارد وگرنه ممکن است دمنوش خوب از کار درنیاید. برای این کار باید یک ماهی تابه فلزی را روی شعله گاز بگذارید تا ظرف خوب خوب داغ شود به قدری که اگر قطره ای آب در آن ریختید به پرش درآید و زود بخار شود. سپس خلالهای به خشک شده را یکباره در ماهیتابه ریخته و به سرعت با قاشق چوبی زیر و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه خلالها برسد. این کار را تا وقتی که رنگ خلالها به قهوه ای پررنگ برسد ادامه بدهید. کمی دود بلندشدن از این خلالها هیچ عیبی ندارد و حتی به خوش رنگتر شدن دمنوش هم کمک می کند، بنابراین از برخاستن کمی دود و دم نترسید.
6-   پس از تغییر رنگ و بوداده شدن به ها، ماهیتابه را از حرارت دور کنید و بگذارید خنک شود. سپس آن را در ظرف دربسته شیشه ای نگهداری کنید و از رطوبت هم دور نگهدارید.
7-   برای تهیه دمنوش برای هر نفر حدود یک قاشق غذاخوری معمولی از آن را در یک قوری با یک لیوان آب جوش به مدت 20 دقیقه روی بخار، خوب دم کنید و سپس نوش جان کنید.
افزودن مقدار اندکی زعفران آثار قلبی و مغزی آن را تقویت می کند و رنگ و مزه اش را هم ارتقاء می دهد. اگر به کاملا شیرین بوده باشد نیاز چندانی به شیرین کننده ندارید ولی اگر دوست داشتید خوب است که آن را با کمی نبات شیرین کنید و بنوشید.

ارسال شده در 15 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • چه عواملی باعث می شود که خواب بینیم
  • 11 بیماری که جان 52 نفر را در کهگیلویه نجات دادند
  • خاصیت های مختلف سیب زمینی برای بدن
  • تا میتوانید انجیر بخورید،به این دلایل
  • غذا نخوردن و این آسیب ها
  • تابستان و این نوشیدنی های خوشمزه
  • شیوه دیگری از پیتزای رولتی
  • در فصل های سرد استفاده از عینک آفتابی را فراموش نکنید
  • محبوبترین ها

  • بهترین زمان کاشت لنز داخل چشمی
  • آنفارکتوس عصب بینایی (اپتیک)
  • درباره ایمپلنت پروتز چشم بیشتر بدانیم
  • معرفی کامل بیماری چشمی گل مژه
  • پزشکان با استفاده از آیپد تنبلی چشم را درمان می کنند
  • درمان افتادگی پلک چشم با روش های علمی
  • ناگفته هایی درباره عمل لیزیک که نمی دانستید
  • کدام چهره ، کدام فریم؟
  • رپورتاژ

  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    لاغر شو

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است