مضرات لبنیات مشکلات گوارشی لبنیات شیر تخمیر لبنیات

شیر و مشتقات آن به نوعی یک فاکتور سلامت به حساب می آیند؛ ولی لبنایت گاهی اوقات، برای بعضی افراد نه تنها فایده ندارد، بلکه میتواند باعث بروز مشکلات گوارشی شود. همانطور که میدانید فرآیند تخمیر لبنیات طوری صورت میگیرد که باید طی آن میکروبهایی به محصول اضافه گردد که البته رشد میکروبهای بیماری‌زا در ماست کمتر است، ولی ممکن است برای افرادی که دستگاه گوارش حساسی دارند این موضوع باعث بروز بیماری شود.

یک دکترای علوم غذایی با تشبیه پروبیوتیک به‌معنای «برای زندگی» درباره مصرف لبنیات که برای برخی‌ها مشکل گوارشی به‌همراه دارد، گفت: از تاریخ تولید محصولات پروبیوتیک تا زمان مصرف نباید بیش از ۱۰ روز بگذرد،

به گزارش خبرداغ به نقل از شفا آنلاین، یوسف رمضان با اشاره به اینکه برای نگهداری مواد غذایی روش‌های مختلفی همچون تخمیر وجود دارد، اظهار داشت: در فرآیند تخمیر، به‌خلاف سایر روش‌های نگهداری مواد غذایی برای طولانی‌مدت، تعداد میکروب‌ها با هدف ارتقای کیفیت مواد افزایش می‌یابد که البته منظور، میکروب‌های مفید است.

دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی ادامه داد: برای تهیه ماست با استفاده از مایه ماست که سرشار از باکتری‌های آغازگر است، فرآیند تخمیر انجام می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم دارویی تهران با بیان اینکه مصرف مواد لبنی برای بعضی افراد مشکلات گوارشی به‌همراه دارد، گفت: به‌عنوان مثال، نژاد زرد با مصرف شیر دچار مشکل می‌شوند؛ به‌گونه‌ای که اگر نوزاد تا ساعات طولانی بعد از نوشیدن شیر از شیر مادر استفاده نکند، آنزیمی در بدنش از بین می‌رود.

رمضان در ادامه تصریح کرد: این در حالی است که مصرف محصولات تخمیری لبنی ارزش افزوده غذایی بسیاری برای افرادی که نمی‌توانند شیر را به‌راحتی مصرف کنند، به‌همراه دارد.

این دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی افزود: با تبدیل شیر به ماست، پروتئین‌ها دچار تغییر می‌شوند و برخی از قندهای موجود در شیر به اسید لاکتیک در ماست تبدیل شده‌اند.

وی تأکید کرد: ضمن اینکه PH شیر خنثی است،؛ اما ماست PH پایین دارد و بنابراین احتمال رشد میکروب‌های بیماری‌زا در ماست کمتر است؛ اما این به‌معنای عدم فاسد شدن این محصول لبنی نیست.

رمضان با تصریح به اینکه دریافت کلسیم با مصرف قندهای ساده‌تر ارتباط مستقیم دارد، در یک برنامه رادیویی با موضوع «غذا، سلامت، زندگی» گفت: پروبیوتیک به‌معنای «برای زندگی» است. با افزایش باکتری‌های مفید در دستگاه گوارش، قطعاً بدن سالم‌تری خواهیم داشت.

وی همچنین خاطرنشان کرد: به محصولاتی پروبیوتیک اطلاق می‌شود که مقدار باکتری‌های مفید در میلی‌لیتر برابر با میلیون در لحظه مصرف باشد و در روده جایگزین شود. ذکر این نکته ضروری است که از تاریخ تولید این محصولات تا زمان مصرف نباید بیش از 10 روز گذشته باشد، در غیر این صورت تأثیر مدنظر را ندارد.

 

منبع: خبر داغ

5 1000
ارسال شده در 14 آبان 1395 توسط با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • رواج تشکیل زندگی در سنین بالا
  • پیامدهای ناشی از چاقی اطفال در خارج از منزل
  • کاهش حس بویایی با این عوامل
  • آشنایی با بهترین دانشگاه منطقه اسکاندیناوی
  • گرسنگی شبانه چه عواقبی دارد
  • از این ایجاد کننده های آکنه دوری کنید
  • در کدام ساعت های شبانه روز حمله قلبی احتمالش بیشتر است؟
  • رزماری را از یاد نبرید
  • محبوبترین ها

  • معرفی برخی خوراکی های درمان کننده خانگی
  • هزار و یک خاصیت درمانی دمنوش ترش مزه
  • جايگاه داروهاي گياهي با كار پژوهشي نهادينه مي‌شود
  • توصیه ای قبل از خرید زنجبیل
  • فایده های درمانی به لیمو
  • بهترین درمان برای کلسترول و فشار خون بالا
  • مصرف گل گاوزبان برای افراد افسرده
  • ماساژ دست و پا و تاثیرات آن بربقیه قسمتهای بدن
  • رپورتاژ

  • كلينيك تخصصى دندانپزشکی سعادت آباد
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • هدفم از کاهش وزن، رسیدن به یک عدد نبود!
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما