مضرات لبنیات مشکلات گوارشی لبنیات شیر تخمیر لبنیات

شیر و مشتقات آن به نوعی یک فاکتور سلامت به حساب می آیند؛ ولی لبنایت گاهی اوقات، برای بعضی افراد نه تنها فایده ندارد، بلکه میتواند باعث بروز مشکلات گوارشی شود. همانطور که میدانید فرآیند تخمیر لبنیات طوری صورت میگیرد که باید طی آن میکروبهایی به محصول اضافه گردد که البته رشد میکروبهای بیماری‌زا در ماست کمتر است، ولی ممکن است برای افرادی که دستگاه گوارش حساسی دارند این موضوع باعث بروز بیماری شود.

یک دکترای علوم غذایی با تشبیه پروبیوتیک به‌معنای «برای زندگی» درباره مصرف لبنیات که برای برخی‌ها مشکل گوارشی به‌همراه دارد، گفت: از تاریخ تولید محصولات پروبیوتیک تا زمان مصرف نباید بیش از ۱۰ روز بگذرد،

به گزارش خبرداغ به نقل از شفا آنلاین، یوسف رمضان با اشاره به اینکه برای نگهداری مواد غذایی روش‌های مختلفی همچون تخمیر وجود دارد، اظهار داشت: در فرآیند تخمیر، به‌خلاف سایر روش‌های نگهداری مواد غذایی برای طولانی‌مدت، تعداد میکروب‌ها با هدف ارتقای کیفیت مواد افزایش می‌یابد که البته منظور، میکروب‌های مفید است.

دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی ادامه داد: برای تهیه ماست با استفاده از مایه ماست که سرشار از باکتری‌های آغازگر است، فرآیند تخمیر انجام می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم دارویی تهران با بیان اینکه مصرف مواد لبنی برای بعضی افراد مشکلات گوارشی به‌همراه دارد، گفت: به‌عنوان مثال، نژاد زرد با مصرف شیر دچار مشکل می‌شوند؛ به‌گونه‌ای که اگر نوزاد تا ساعات طولانی بعد از نوشیدن شیر از شیر مادر استفاده نکند، آنزیمی در بدنش از بین می‌رود.

رمضان در ادامه تصریح کرد: این در حالی است که مصرف محصولات تخمیری لبنی ارزش افزوده غذایی بسیاری برای افرادی که نمی‌توانند شیر را به‌راحتی مصرف کنند، به‌همراه دارد.

این دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی افزود: با تبدیل شیر به ماست، پروتئین‌ها دچار تغییر می‌شوند و برخی از قندهای موجود در شیر به اسید لاکتیک در ماست تبدیل شده‌اند.

وی تأکید کرد: ضمن اینکه PH شیر خنثی است،؛ اما ماست PH پایین دارد و بنابراین احتمال رشد میکروب‌های بیماری‌زا در ماست کمتر است؛ اما این به‌معنای عدم فاسد شدن این محصول لبنی نیست.

رمضان با تصریح به اینکه دریافت کلسیم با مصرف قندهای ساده‌تر ارتباط مستقیم دارد، در یک برنامه رادیویی با موضوع «غذا، سلامت، زندگی» گفت: پروبیوتیک به‌معنای «برای زندگی» است. با افزایش باکتری‌های مفید در دستگاه گوارش، قطعاً بدن سالم‌تری خواهیم داشت.

وی همچنین خاطرنشان کرد: به محصولاتی پروبیوتیک اطلاق می‌شود که مقدار باکتری‌های مفید در میلی‌لیتر برابر با میلیون در لحظه مصرف باشد و در روده جایگزین شود. ذکر این نکته ضروری است که از تاریخ تولید این محصولات تا زمان مصرف نباید بیش از 10 روز گذشته باشد، در غیر این صورت تأثیر مدنظر را ندارد.

 

منبع: خبر داغ

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 14 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • تاثیر آموزش با استفاده از اطلاعات دنیای مجازی
  • چرا برخی خانمها درروابط زناشویی دچار اختلال میشوند
  • درمان نوین و کاربردی برای عفونت در سیستم شنوایی
  • مشاغل مستعد سکته قلبی
  • توصیه هایی ساده برای کاهش و درمان استرس
  • ایسکمی بیماری حاد قلبی علائم و درمان آن
  • تقویت قدرت تمرکز ذهن
  • آنتی استرپتولیزین O چه آزمایشی است؟
  • محبوبترین ها

  • کمی بیشتر درباره آزمایش آنالیز اسپرم و طریقه انجام آن بدانید
  • دستگاهی برای نشان دادن میزان تنفس و ضربان قلب
  • عکس از نوعی اسپیرومتر
  • در آزمایشگاه چگونه HbA1C انجام میشود
  • صافی دیالیز برای چه استفاده می شود
  • پچ تست چیست؟
  • آزمایشات روتین و تفسیر هر کدام
  • کمک لیزر برای درمان نازایی
  • رپورتاژ

  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است