مشاوره زیبایی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

milk

شیر و مشتقات آن به نوعی یک فاکتور سلامت به حساب می آیند؛ ولی لبنایت گاهی اوقات، برای بعضی افراد نه تنها فایده ندارد، بلکه میتواند باعث بروز مشکلات گوارشی شود. همانطور که میدانید فرآیند تخمیر لبنیات طوری صورت میگیرد که باید طی آن میکروبهایی به محصول اضافه گردد که البته رشد میکروبهای بیماری‌زا در ماست کمتر است، ولی ممکن است برای افرادی که دستگاه گوارش حساسی دارند این موضوع باعث بروز بیماری شود.

یک دکترای علوم غذایی با تشبیه پروبیوتیک به‌معنای «برای زندگی» درباره مصرف لبنیات که برای برخی‌ها مشکل گوارشی به‌همراه دارد، گفت: از تاریخ تولید محصولات پروبیوتیک تا زمان مصرف نباید بیش از ۱۰ روز بگذرد،

به گزارش خبرداغ به نقل از شفا آنلاین، یوسف رمضان با اشاره به اینکه برای نگهداری مواد غذایی روش‌های مختلفی همچون تخمیر وجود دارد، اظهار داشت: در فرآیند تخمیر، به‌خلاف سایر روش‌های نگهداری مواد غذایی برای طولانی‌مدت، تعداد میکروب‌ها با هدف ارتقای کیفیت مواد افزایش می‌یابد که البته منظور، میکروب‌های مفید است.

دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی ادامه داد: برای تهیه ماست با استفاده از مایه ماست که سرشار از باکتری‌های آغازگر است، فرآیند تخمیر انجام می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم دارویی تهران با بیان اینکه مصرف مواد لبنی برای بعضی افراد مشکلات گوارشی به‌همراه دارد، گفت: به‌عنوان مثال، نژاد زرد با مصرف شیر دچار مشکل می‌شوند؛ به‌گونه‌ای که اگر نوزاد تا ساعات طولانی بعد از نوشیدن شیر از شیر مادر استفاده نکند، آنزیمی در بدنش از بین می‌رود.

رمضان در ادامه تصریح کرد: این در حالی است که مصرف محصولات تخمیری لبنی ارزش افزوده غذایی بسیاری برای افرادی که نمی‌توانند شیر را به‌راحتی مصرف کنند، به‌همراه دارد.

این دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی افزود: با تبدیل شیر به ماست، پروتئین‌ها دچار تغییر می‌شوند و برخی از قندهای موجود در شیر به اسید لاکتیک در ماست تبدیل شده‌اند.

وی تأکید کرد: ضمن اینکه PH شیر خنثی است،؛ اما ماست PH پایین دارد و بنابراین احتمال رشد میکروب‌های بیماری‌زا در ماست کمتر است؛ اما این به‌معنای عدم فاسد شدن این محصول لبنی نیست.

رمضان با تصریح به اینکه دریافت کلسیم با مصرف قندهای ساده‌تر ارتباط مستقیم دارد، در یک برنامه رادیویی با موضوع «غذا، سلامت، زندگی» گفت: پروبیوتیک به‌معنای «برای زندگی» است. با افزایش باکتری‌های مفید در دستگاه گوارش، قطعاً بدن سالم‌تری خواهیم داشت.

وی همچنین خاطرنشان کرد: به محصولاتی پروبیوتیک اطلاق می‌شود که مقدار باکتری‌های مفید در میلی‌لیتر برابر با میلیون در لحظه مصرف باشد و در روده جایگزین شود. ذکر این نکته ضروری است که از تاریخ تولید این محصولات تا زمان مصرف نباید بیش از 10 روز گذشته باشد، در غیر این صورت تأثیر مدنظر را ندارد.

 

منبع: خبر داغ
5 1000
ارسال شده در 13 آبان 1395 توسط با موضوع بیماری ها
کدکم چیست؟

بهترین روش برای ایمپلنت, ارتودنسی و زیبایی دندان استفاده از دستگاه فوق پیشرفته کدکم است.

اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان

پیشنهاد سردبیر

  • بايد به تعداد داروخانه هاي توزيع داروي ام اس اضافه شود
  • این دانه‌های جهان خیلی مفیدند
  • داروی کمکیVTP-30472 برای دیابت نوع 2 بی اثر است
  • چگونه انسان جرات مندی باشیم ؟
  • پوسیده شدن دندان به وسیله کشمش
  • روغن کشی کنید تا سالم بمانید
  • آسیب به بدن با مد روز
  • آماده باش درمانگاه های کربلا و نجف
  • محبوبترین ها

  • تصفیه آب به وسیله مخازن خورشیدی
  • اسامی فراورده های غیر مجاز اعلام شد
  • نامه فارغ التحصیلان جویای کار به مصوبه جدید وزارت بهداشت
  • هزینه پیوند کبد در کشور
  • تعویض خون و خطر مرگ برای این کودک
  • 71 درصد از بیماران ایدزی مازندران بخاطر رابطه جنسی مبتلا شده اند
  • هنگام سفر چه غذاهایی مصرف کنیم
  • راز و رمز سالم بودن
  • رپورتاژ

  • آشنایی با جدیدترین رکورددار رژیم دکتر کرمانی
  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • خدمات دندانپزشکی پیشرفته توسط دکتر فرهت مجید فر
  • رقابت با پیشرفته ترین آزمایشگاه های میکروب شناسی
  • ایمپلنت بهترین روش برای کاشت دندان و زیبایی صورت
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x