1040970_999
می خواهید یک غذای فرنگی خوشمزه تهیه کنید چیکن آلفردو یک غذای  بی نظیر است که می توانید با پاستا ،خامه ،قارچ ،مرغ نگینی ،پنیرموزارلا و جعفری تهیه کنید به خاطر وجود پنیر این غذا همانند پیتزا کش می آید و خوراکی دلپذیری برای فرزندتان خواهد شد در ادامه با روش تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.

 چیکن آلفردو به دلیل داشتن خامه و پارمسان یکی از خوشمزه ترین پاستاها محسوب می گردد. حالا با توجه به محبوبیت این غذا، یک روش پخت جدید از آن را آموزش داده ایم که به مواد اولیه آن پنیر موزارلا نیز اضافه شده و در فر قرار داده می شود و طعمی لذیذتر به آن بخشیده است.
مواد لازم:

  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۳ عدد سینه مرغ نگینی خرد شده
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۴ حبه سیر ریز شده
  •     ۲٫۵ پیمانه آب مرغ
  •     ۲٫۵ پیمانه خامه چرب
  •     ۴۵۰ گرم پنه خام
  •     ۲ پیمانه پنیر پارمسان
  •     ۲ پیمانه پنیر موزارلا
  •     جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه:1. در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، مرغ های نگینی خرد شده، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کنید و هم بزنید.

2. پس از تغییر رنگ مرغ ها، آب مرغ، خامه و پاستا را بیفزائید و بگذارید تا بجوشند.
3. سپس در قابلمه را گذاشته، شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخته شوند.
4. شعله را خاموش کرده و ۱٫۵ پیمانه پنیر پارمسان بریزید و هم بزنید.
5. نیمی از پاستا را درون ظرف پیرکس ریخته و یک پیمانه پنیر موزارلا روی آن بریزید. سپس باقی مانده پاستا را روی آن ریخته و بقیه پنیر را اضافه کنید. در آخر نیز پنیر پارمسان را بریزید.
6. پاستا را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح پاستا طلایی شود.
وب‌سایت روزیاتو

5 1000
ارسال شده در 14 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • راه چاره برای کابوس های شب هنگام اطفال
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • 10 گیاهی که به جنگ سرطان می روند
  • بررسی جنین بعد از سی هفته
  • مشخص کردن ارزش های اصلی زندگی 2
  • برخورد جامعه با اعتیاد
  • مقابله با سرطان
  • درباره بیماری سندرم Aarskog چه میدانید
  • محبوبترین ها

  • خروج مایع از سینه و این نگرانی ها
  • دیابت و هپاتیت C چه ارتباطی با هم دارند؟
  • از کاربانکل چه می دانید
  • رینیت آلرژیک – علائم و درمان
  • حمله گرمازدگی و این تاثیرات منفی
  • مقایسه پسوریازیس با اگزما
  • از این ویروس تابستانی پرهیز کنید
  • نکات سلامتی برای یک آرایشگر
  • رپورتاژ

  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • خدمات جراحی لیزر و عروق دکتر محمدی توفیق
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • علائم بارداری در روزهای نخست
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما