beef-dried-plum-stew
 این خورش یکی از خورش های مجلسی خوشمزه و دلچسب است که می توانید برای میهمانی هایتان آن را تهیه کنید گوشت گوسفندی موجود در آن طعم دلچسبی به این خورش داده است پیشنهاد می کنیم آن را برای یکبار تهیه کنید و از آلذت ببرید برای سرو خورش آلو نیاز به ادویه جات معطر ،پیاز ،سرکه سیب ،گوشت گوشفندی ، آلوبخارا و رب گوجه فراوان دارید .

خورش آلو را اغلب با مرغ درست می کنند، در اصل خورش مرغ و آلو معروف است، اما در این مطلب طرز تهیه خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  •     روغن 2 قاشق غذاخوری
  •     گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله 450 گرم
  •     پیاز ریز خرد شده 1 عدد
  •     سیر 4 حبه
  •     فلفل قرمز تازه 1 عدد
  •     چوب دارچین 1 عدد
  •     آویشن تازه 1 قاشق چایخوری
  •     برگ بو 1 عدد
  •     پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
  •     زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
  •     نمک و فلفل به میزان دلخواه
  •     رب گوجه 1/2 فنجان
  •     سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
  •     آلوبخارا تازه 1 فنجان
  •     گشنیز یا جعفری تازه مقداری برای تزیین (اختیاری)

طرز تهیه:

1. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. گوشت خورشتی را به روغن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشتها عوض شود. حرارت را به متوسط تغییر دهید. سپس پیاز خرد شده، سیر  و فلفل قرمز را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر گوشتها را تفت دهید.

2. نمک، فلفل، برگ بو ، چوب دارچین، زیره ، پاپریکا و آویشن را به خورش اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس رب گوجه، سرکه سیب، آلوها و 2 فنجان آب را به گوشت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش آلو به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزد.

3.  چوب دارچین و برگ بو را از خورش دربیاورید. در قابلمه را بگذارید و 30 دیگر خورش را روی حرارت قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.

4. زمانیکه آب خورش غلیظ شد و خورش جا افتاد، خورش آلو با گوشت را در ظرف مناسب بریزید و بدلخواه با کمی گشنیز یا جعفری آن را تزیین کنید. این غذای خوش طعم و خوش عطر را با نان یا همراه با برنج نوش جان کنید.

وب‌سایت ایران کوک

ارسال شده در 14 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • موارد صحیح و نادرست درباره سرطان
  • عکس های دستگاه سفالوگراف
  • با تزریق مستقیم دارو به داخل ورید لخته از بین می رود
  • نشانه های بیماری در سیکل ماهانه
  • پیامدهای درون گرا بودن در دوران کودکی
  • یائسگی – علائم و درمان
  • راه های افزایش قد در نوجوانی
  • ترغیب انگیزه و تشویق روحیه
  • موهای مبتلا به موخوره و درمان آن
  • تبیین رسالت هلال احمر از زبان دبیرکل این جمعیت
  • تشدید عفونت گوش با آب تنی
  • پاستیل و اسمارتیز برای کودک ممنوع!
  • هر آنچه لازم است درباره رده بندی سرطان سینه بدانیم
  • ذهن انسان و علاقه به جذابیت و زیبایی
  • سالاد سیب زمینی با مارچوبه
  • محبوبترین ها

  • پیراشکی حوض
  • جدیدترین آزمایش برای بررسی دقیقتر ارتباط سرطان و دیابت
  • رویای هویج- دسرتابستانی
  • شیرینی میسکت
  • یک نوشیدنی قدرتمند سبز بر علیه خستگی
  • دسر رشته خطایی با کرم و پرتقال
  • آموزش کیک 5 رنگ
  • آموزش تهیه تارت با بادام
  • شیوه درست کردن بستنی چوبی کم کالری
  • جوجه تیکا و این روش تهیه
  • خوردنی های درمان کننده مشکلات خواب
  • نان خانگی با تزیین بلوبری
  • فلافل و فوت و فن های تهیه آن
  • دسر کاراملی با طعم سیب
  • بورک کدو حلوایی ( آموزش تصویری)
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است