مشاوره زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی

picsart_1478283625114

تا ۴۰ درصد از مصرف کنندگان یا خودشان دچار آلرژی هستند یا کودکی با یک حساسیت غذایی دارند که باعث شده است هنگام خرید به برچسب احتیاط آلرژی توجه کنند. محققان اعلام کردند مصرف محصولاتی که روی برچسب آن ها کلمه ی(مطمئن است) یا (تولید شده در تجهیزات مشترک) می باشد اغلب گیج کننده هستند.

تحقیقات جدید نشان می دهد خریداران اغلب توسط برچسب مواد غذایی که از آلرژی بالقوه خبر می دهند گیج می شوند و آن را اشتباه می گیرند که عواقب آن می تواند جدی باشد.
تا ۴۰ درصد از مصرف کنندگان یا خودشان دچار آلرژی هستند یا کودکی با یک حساسیت غذایی دارند که باعث شده است هنگام خرید به برچسب احتیاط آلرژی توجه کنند. محققان اعلام کردند مصرف محصولاتی که روی برچسب آن ها کلمه ی(مطمئن است) یا (تولید شده در تجهیزات مشترک) می باشد اغلب گیج کننده هستند. در حالی که آن برچسب ممکن است مواد غذایی داشته باشد که برای فرد آلرژی دار خطرناک باشد ولی روی محصول نوشته ای مخصوص ماده ای شامل آلرژی خاص نباشد. طی بررسی که در آمریکا و کانادا روی ۶۶۰۰ پاسخ دهنده انجام شده است کسانی در حال خرید بوده اند یکی از افراد خانواده شان دچار حساسیت یا آلرژی بوده است. تقریبا ۸ درصد از کودکان و ۲ درصد از بزرگسالان مبتلا به آلرژی غذایی هستند و طبق گفته ی محققان نزدیک به ۴۰ درصد از کودکان مبتلا به آلرژی غذایی حداقل یک واکنش تهدید کننده ی آلرژی را تجربه کرده اند.
طبق قانون حمایت از مصرف کننده شرکت های مواد غذایی باید عنصرهای مواد غذایی آلرژی زا را شناسایی کرده و آن ها را در تولید در نظر بگیرند. این غذاها شامل: گندم، تخم مرغ، شیر، بادام زمینی، ماهی، صدف، سویا و آجیل می باشد.
حدود ۴ درصد از خریداران محصولاتی با برچسب احتیاطی خریداری می کنند.
محصولات دارای دو برچسب احتیاطی نیز خطرناک هستند زیرا آلرژی از فردی نسبت به فرد دیگر متفاوت است.
محققان توصیه کردند مصرف کننده ها از مصرف محصول اتی با برچسب(ممکن است) یا(یک نوع آلرژی) خاص اجتناب کنند.
همچنین اعلام کردند که نیاز اساسی برای بهبود در وضوح برچسب مواد غذایی مخصوصا مواد غذایی مربوط به آلرژی وجود دارد و این یک واقعیت است که خانواده ها بر اساس آلرژی مواد غذایی باید محصولات را خریداری کنند.

در این باره بیشتر بخوانید : راهکاری قطعی برای درمان آلرژی ها

5 1000
ارسال شده در 13 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x