PicsArt_1478283625114 مراقب برچسب های مواد غذایی باشید!

تا ۴۰ درصد از مصرف کنندگان یا خودشان دچار آلرژی هستند یا کودکی با یک حساسیت غذایی دارند که باعث شده است هنگام خرید به برچسب احتیاط آلرژی توجه کنند. محققان اعلام کردند مصرف محصولاتی که روی برچسب آن ها کلمه ی(مطمئن است) یا (تولید شده در تجهیزات مشترک) می باشد اغلب گیج کننده هستند.

تحقیقات جدید نشان می دهد خریداران اغلب توسط برچسب مواد غذایی که از آلرژی بالقوه خبر می دهند گیج می شوند و آن را اشتباه می گیرند که عواقب آن می تواند جدی باشد.
تا ۴۰ درصد از مصرف کنندگان یا خودشان دچار آلرژی هستند یا کودکی با یک حساسیت غذایی دارند که باعث شده است هنگام خرید به برچسب احتیاط آلرژی توجه کنند. محققان اعلام کردند مصرف محصولاتی که روی برچسب آن ها کلمه ی(مطمئن است) یا (تولید شده در تجهیزات مشترک) می باشد اغلب گیج کننده هستند. در حالی که آن برچسب ممکن است مواد غذایی داشته باشد که برای فرد آلرژی دار خطرناک باشد ولی روی محصول نوشته ای مخصوص ماده ای شامل آلرژی خاص نباشد. طی بررسی که در آمریکا و کانادا روی ۶۶۰۰ پاسخ دهنده انجام شده است کسانی در حال خرید بوده اند یکی از افراد خانواده شان دچار حساسیت یا آلرژی بوده است. تقریبا ۸ درصد از کودکان و ۲ درصد از بزرگسالان مبتلا به آلرژی غذایی هستند و طبق گفته ی محققان نزدیک به ۴۰ درصد از کودکان مبتلا به آلرژی غذایی حداقل یک واکنش تهدید کننده ی آلرژی را تجربه کرده اند.
طبق قانون حمایت از مصرف کننده شرکت های مواد غذایی باید عنصرهای مواد غذایی آلرژی زا را شناسایی کرده و آن ها را در تولید در نظر بگیرند. این غذاها شامل: گندم، تخم مرغ، شیر، بادام زمینی، ماهی، صدف، سویا و آجیل می باشد.
حدود ۴ درصد از خریداران محصولاتی با برچسب احتیاطی خریداری می کنند.
محصولات دارای دو برچسب احتیاطی نیز خطرناک هستند زیرا آلرژی از فردی نسبت به فرد دیگر متفاوت است.
محققان توصیه کردند مصرف کننده ها از مصرف محصول اتی با برچسب(ممکن است) یا(یک نوع آلرژی) خاص اجتناب کنند.
همچنین اعلام کردند که نیاز اساسی برای بهبود در وضوح برچسب مواد غذایی مخصوصا مواد غذایی مربوط به آلرژی وجود دارد و این یک واقعیت است که خانواده ها بر اساس آلرژی مواد غذایی باید محصولات را خریداری کنند.

در این باره بیشتر بخوانید : راهکاری قطعی برای درمان آلرژی ها

ارسال شده در 14 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • زمان کافی برای ویزیت هر مریض
  • استقبال جوانان از آمپول‌هاي زيبايي، بازار تقلب را داغ مي‌كند
  • کنترل مشکلات روحی ناشی از بیماری ها
  • شکم آوردن با عواملی که نمی دانستید
  • توصیه های روانشناسان پیرامون کنترل اضطراب
  • گیاهان سمی و کشنده برای حیوانات
  • آیا اضطراب می تواند باعث شود که من احساس خود واقعی ام نیستم؟
  • مسائلی که تازه داماد ها باید بدانند
  • پی بردن به اسرار درونی افراد با اسکن مغزی
  • هدف بیش فعالی کودک
  • علائم و درمان ایست قلبی
  • چگونه ناصافی های پوست بعد از برنز کردن را ترمیم کنیم
  • از حالت خواب شخصیت فرد را بشناسید
  • هوش نژادهای مختلف
  • همه ی نوشیدنی ها برای بدن خاصیت ندارد
  • محبوبترین ها

  • عدم موفقیت افراد در رژیم گرفتن
  • مصرف لبنیات و این نکات مهم
  • روزانه به چه مقدار کالری نیاز دارید
  • خواص ضد سرطانی سس ﮐﭽﺎﭖ
  • کلسترول موجود در میگو
  • وجود منیزیم در رژیم غذای خطر ابتلا به بیماری ها را کاهش میدهد
  • رژیم های غذایی غلط و ناکارآمد
  • پیامدهای منفی مصرف هات داگ
  • خوردنی های نارنجی یه عالمه برات فایده داره
  • کاهش قند خون در افراد غیر دیابتی (بخش دوم)
  • آیا همه ی رژیم های غذایی طاقت فرسا هستند؟
  • 25 خوراکی که وزن را زیاد میکند
  • تمایل زیاد جامعه به مصرف نوشابه
  • در آشپزخانه مواد غذایی را هم خانه تکانی کنید
  • ماکارونی نخورید تا دچار نفخ شکم نشوید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است