کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت

مواد غذایی که سبب آلرژی می شوند مواد غذایی معنی برچسب های روی مواد غذایی برچسب آنچه باید درباره مواد غذایی دانست آلرژی

تا ۴۰ درصد از مصرف کنندگان یا خودشان دچار آلرژی هستند یا کودکی با یک حساسیت غذایی دارند که باعث شده است هنگام خرید به برچسب احتیاط آلرژی توجه کنند. محققان اعلام کردند مصرف محصولاتی که روی برچسب آن ها کلمه ی(مطمئن است) یا (تولید شده در تجهیزات مشترک) می باشد اغلب گیج کننده هستند.

تحقیقات جدید نشان می دهد خریداران اغلب توسط برچسب مواد غذایی که از آلرژی بالقوه خبر می دهند گیج می شوند و آن را اشتباه می گیرند که عواقب آن می تواند جدی باشد.
تا ۴۰ درصد از مصرف کنندگان یا خودشان دچار آلرژی هستند یا کودکی با یک حساسیت غذایی دارند که باعث شده است هنگام خرید به برچسب احتیاط آلرژی توجه کنند. محققان اعلام کردند مصرف محصولاتی که روی برچسب آن ها کلمه ی(مطمئن است) یا (تولید شده در تجهیزات مشترک) می باشد اغلب گیج کننده هستند. در حالی که آن برچسب ممکن است مواد غذایی داشته باشد که برای فرد آلرژی دار خطرناک باشد ولی روی محصول نوشته ای مخصوص ماده ای شامل آلرژی خاص نباشد. طی بررسی که در آمریکا و کانادا روی ۶۶۰۰ پاسخ دهنده انجام شده است کسانی در حال خرید بوده اند یکی از افراد خانواده شان دچار حساسیت یا آلرژی بوده است. تقریبا ۸ درصد از کودکان و ۲ درصد از بزرگسالان مبتلا به آلرژی غذایی هستند و طبق گفته ی محققان نزدیک به ۴۰ درصد از کودکان مبتلا به آلرژی غذایی حداقل یک واکنش تهدید کننده ی آلرژی را تجربه کرده اند.
طبق قانون حمایت از مصرف کننده شرکت های مواد غذایی باید عنصرهای مواد غذایی آلرژی زا را شناسایی کرده و آن ها را در تولید در نظر بگیرند. این غذاها شامل: گندم، تخم مرغ، شیر، بادام زمینی، ماهی، صدف، سویا و آجیل می باشد.
حدود ۴ درصد از خریداران محصولاتی با برچسب احتیاطی خریداری می کنند.
محصولات دارای دو برچسب احتیاطی نیز خطرناک هستند زیرا آلرژی از فردی نسبت به فرد دیگر متفاوت است.
محققان توصیه کردند مصرف کننده ها از مصرف محصول اتی با برچسب(ممکن است) یا(یک نوع آلرژی) خاص اجتناب کنند.
همچنین اعلام کردند که نیاز اساسی برای بهبود در وضوح برچسب مواد غذایی مخصوصا مواد غذایی مربوط به آلرژی وجود دارد و این یک واقعیت است که خانواده ها بر اساس آلرژی مواد غذایی باید محصولات را خریداری کنند.

در این باره بیشتر بخوانید : راهکاری قطعی برای درمان آلرژی ها

5 1000
ارسال شده در 14 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x