علل ابتلا به سرما خودگی سرما خوردگی راه های درمان آنفلوآنزا درمان سرما خوردگی پیشگیری از سرما خوردگی آنفلوآنزا

حتی اگر شما واکسن آنفلوآنزا تزریق کرده باشید و باجدیت ۱۳ بار درروز دست های خود را شسته باشید هیچ تضمینی وجود ندارد که شما قربانی ناراحتی های آزار دهنده ی فصل سرما نباشید. هنگامی که سرماخوردگی اتفاق می افتد همراه بادرد، گرفتگی حلق وبینی، خلط و رنگ پریدگی یا زردی می باشد.

حتی اگر شما واکسن آنفلوآنزا تزریق کرده باشید و باجدیت ۱۳ بار درروز دست های خود را شسته باشید هیچ تضمینی وجود ندارد که شما قربانی ناراحتی های آزار دهنده ی فصل سرما نباشید. هنگامی که سرماخوردگی اتفاق می افتد همراه بادرد، گرفتگی حلق وبینی، خلط و رنگ پریدگی یا زردی می باشد.

اولین چیزی که شما همیشه مورد توجه قرار می دهید این است که ازخوردن غذاهای مضر اجتناب می کنید.

لیموناد،شربت و دیگرچیزهای شیرین

زنجبیل حالت تهوع معده رابهبود می بخشد و لیمو مقدار زیادی از ویتامین c را آزاد می کند ولی هردو مورد به علت داشتن قند باعث التهاب می شوند و در نتیجه گلبول های سفید را برای مبارزه با عفونت تضعیف می کنند.آلیسا رامسی متخصص تغذیه می گوید: درمدت زمان بیماری دوست دارید موادشیرینی مثل آبنبات بخورید ولی اگربه جای آن از چای زنجبیل استفاده کنید باعث می شود تا آب ترکیب شده باقند وارد معده شما شود و میل به خوردن شیرینی را در شما کاهش می دهد.

لبنیات

برخلاف چیزهایی که شنیده اید شیر و ماست واقعا نمی توانند باعث ایجاد خلط یا هر چسبندگی ناخوشایند دیگری شوند ولی لبنیات درافرادی که لوزه دارند باعث ایجاد چسبندگی غیرقابل تحملی درگلو و اطراف آن می شود, ولی اگرشما با خوردن لبنیات مشکلی ندارید می تواند منبع خوبی ازپروتیین و ویتامینD باشد و بدن را در مبارزه با عفونت ها یاری  کند.علاوه بر این ماست پروبیوتیک باعث توازن در باکتری های روده می شود.

الکل

الکل هم مانند شکر باعث التهاب بدن و تضعیف گلبول های سفید شده و در نتیجه باعث تأخیردر بهبودی شما می شود.الکل همچنین باعث کم آبی بدن و بالا رفتن میزان الکل در خون می شود.

کربوهیدرات های خالص(تصفیه شده)

نان تست و کراکرغذاهای سنتی زمان بیداری است.ولی غذاهای گرم که مادر برای شما تهیه می کند بزرگترین نعمت است.کربوهیدرات تصفیه شده باعث می شود تا سریعا شکر تجزیه شود و این امر باعث افزایش قندخون می شود, درست مانند همان کاری که لیموناد و شربت ها انجام می دهند و به همان روش مانع مبارزه بدن باعفونت ها می شود.بنابراین اگر می خواهید نان تست را با کره چرب کنید مطمین شویدکه نان شما۱۰۰ درصد از گندم تهیه شده باشد.

در این باره بیشتر بخوانید : موثر ترین شیوه در جلوگیری از آنفلوانزا

ارسال شده در 14 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع پزشکی , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • موهای زائد و این عوامل ایجاد کننده
  • در زمستان برای سلامتی چه کاری انجام دهیم؟
  • زبری و خشنی آرنج و زانو
  • انجام لیزیک و لازک چشم با چه شرایطی انجام می شود
  • اگر در گذشته سرطان سینه داشته اید و درمان شده این تغذیه ها مختص شماست
  • نگرانی از شیوع مصرف خود سرانه دارو
  • از بین بردن پیری زودرس پوست
  • راه های افزایش قد در نوجوانی
  • برملاشدن رمز و راز شخصیت با گروه خونی
  • نکات مهم در بیماری حرکت
  • تولد نوزاد نارس با این عوامل
  • نقاط کور در افسردگی
  • ماجرای قرارگیری طرح درنا روی پیراهن تیم ملی والیبال
  • حال خود را با باکتری های پروبیوتیک بهبود دهید
  • پیاز را کنار نگذارید!
  • محبوبترین ها

  • دانسته هایی درباره فواید سیر
  • تغییرات در وزن ناشی از مصرف انواع میوه ها
  • طالبی میوه ای پرخاصیت
  • با خرمالو چه بیماریهایی درمان می شوند
  • داروی طبیعی برای آفت دهان
  • عکس هایی از چغندر لبو و خاصیت این گیاه
  • برچسب روی میوه چه چیزهایی به شما میگوید
  • انگور و یک دنیا خاصیت
  • معرفی مواد غذایی که آنتی اکسیدان پنهانی دارند
  • یعنی کدو تنبل اینهمه خاصیت دارد؟
  • استفاده های دارویی از ریواس
  • مصرف عناب برای درمان مشکلات بدن
  • املاح و مواد معدنی و ارزش غذایی کیوی
  • موز سبز؛ از فواید تا عوارض
  • 6 فایده آب آناناس
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است