علل ابتلا به سرما خودگی سرما خوردگی راه های درمان آنفلوآنزا درمان سرما خوردگی پیشگیری از سرما خوردگی آنفلوآنزا

حتی اگر شما واکسن آنفلوآنزا تزریق کرده باشید و باجدیت ۱۳ بار درروز دست های خود را شسته باشید هیچ تضمینی وجود ندارد که شما قربانی ناراحتی های آزار دهنده ی فصل سرما نباشید. هنگامی که سرماخوردگی اتفاق می افتد همراه بادرد، گرفتگی حلق وبینی، خلط و رنگ پریدگی یا زردی می باشد.

حتی اگر شما واکسن آنفلوآنزا تزریق کرده باشید و باجدیت ۱۳ بار درروز دست های خود را شسته باشید هیچ تضمینی وجود ندارد که شما قربانی ناراحتی های آزار دهنده ی فصل سرما نباشید. هنگامی که سرماخوردگی اتفاق می افتد همراه بادرد، گرفتگی حلق وبینی، خلط و رنگ پریدگی یا زردی می باشد.

اولین چیزی که شما همیشه مورد توجه قرار می دهید این است که ازخوردن غذاهای مضر اجتناب می کنید.

لیموناد،شربت و دیگرچیزهای شیرین

زنجبیل حالت تهوع معده رابهبود می بخشد و لیمو مقدار زیادی از ویتامین c را آزاد می کند ولی هردو مورد به علت داشتن قند باعث التهاب می شوند و در نتیجه گلبول های سفید را برای مبارزه با عفونت تضعیف می کنند.آلیسا رامسی متخصص تغذیه می گوید: درمدت زمان بیماری دوست دارید موادشیرینی مثل آبنبات بخورید ولی اگربه جای آن از چای زنجبیل استفاده کنید باعث می شود تا آب ترکیب شده باقند وارد معده شما شود و میل به خوردن شیرینی را در شما کاهش می دهد.

لبنیات

برخلاف چیزهایی که شنیده اید شیر و ماست واقعا نمی توانند باعث ایجاد خلط یا هر چسبندگی ناخوشایند دیگری شوند ولی لبنیات درافرادی که لوزه دارند باعث ایجاد چسبندگی غیرقابل تحملی درگلو و اطراف آن می شود, ولی اگرشما با خوردن لبنیات مشکلی ندارید می تواند منبع خوبی ازپروتیین و ویتامینD باشد و بدن را در مبارزه با عفونت ها یاری  کند.علاوه بر این ماست پروبیوتیک باعث توازن در باکتری های روده می شود.

الکل

الکل هم مانند شکر باعث التهاب بدن و تضعیف گلبول های سفید شده و در نتیجه باعث تأخیردر بهبودی شما می شود.الکل همچنین باعث کم آبی بدن و بالا رفتن میزان الکل در خون می شود.

کربوهیدرات های خالص(تصفیه شده)

نان تست و کراکرغذاهای سنتی زمان بیداری است.ولی غذاهای گرم که مادر برای شما تهیه می کند بزرگترین نعمت است.کربوهیدرات تصفیه شده باعث می شود تا سریعا شکر تجزیه شود و این امر باعث افزایش قندخون می شود, درست مانند همان کاری که لیموناد و شربت ها انجام می دهند و به همان روش مانع مبارزه بدن باعفونت ها می شود.بنابراین اگر می خواهید نان تست را با کره چرب کنید مطمین شویدکه نان شما۱۰۰ درصد از گندم تهیه شده باشد.

در این باره بیشتر بخوانید : موثر ترین شیوه در جلوگیری از آنفلوانزا

ارسال شده در 14 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع پزشکی , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • نوشیدن قهوه عمر شما را زیاد می کند
  • همه چیز در مورد “سلیاک”
  • سروتونین هورمون خوشحالی بانوان
  • اهمیت ویتامین C در سیستم عصبی
  • از سلول های انسان تا پیوند مری به كمك مهندسی بافت
  • آنفلوانزا در محیط مدرسه
  • تک خوردن در رژیم اشتباه است
  • اثر بخشی پیاده روی هوشیارانه
  • محبوبترین ها

  • نکات مهم در رابطه با برقراری ارتباط با دیگران
  • درباره وسوسه روحی روانی و وسواس فکری چه میدانید
  • در زمان نهار خوردن این موارد را فراموش نکنید
  • راه هایی برای سرگرم کردن مغز
  • رژیم غذایی در مقابل ورزش کدامیک برای دیابتی ها خوبست؟
  • معنای افسردگی بی قاعده
  • چگونه میتوان اختلال دو قطبی را تشخیص داد؟
  • از هویت افراد چه می دانید؟
  • رپورتاژ

  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است