getty-170510646-sick-sam-edwards-opener

حتی اگر شما واکسن آنفلوآنزا تزریق کرده باشید و باجدیت ۱۳ بار درروز دست های خود را شسته باشید هیچ تضمینی وجود ندارد که شما قربانی ناراحتی های آزار دهنده ی فصل سرما نباشید. هنگامی که سرماخوردگی اتفاق می افتد همراه بادرد، گرفتگی حلق وبینی، خلط و رنگ پریدگی یا زردی می باشد.

حتی اگر شما واکسن آنفلوآنزا تزریق کرده باشید و باجدیت ۱۳ بار درروز دست های خود را شسته باشید هیچ تضمینی وجود ندارد که شما قربانی ناراحتی های آزار دهنده ی فصل سرما نباشید. هنگامی که سرماخوردگی اتفاق می افتد همراه بادرد، گرفتگی حلق وبینی، خلط و رنگ پریدگی یا زردی می باشد.

اولین چیزی که شما همیشه مورد توجه قرار می دهید این است که ازخوردن غذاهای مضر اجتناب می کنید.

لیموناد،شربت و دیگرچیزهای شیرین

زنجبیل حالت تهوع معده رابهبود می بخشد و لیمو مقدار زیادی از ویتامین c را آزاد می کند ولی هردو مورد به علت داشتن قند باعث التهاب می شوند و در نتیجه گلبول های سفید را برای مبارزه با عفونت تضعیف می کنند.آلیسا رامسی متخصص تغذیه می گوید: درمدت زمان بیماری دوست دارید موادشیرینی مثل آبنبات بخورید ولی اگربه جای آن از چای زنجبیل استفاده کنید باعث می شود تا آب ترکیب شده باقند وارد معده شما شود و میل به خوردن شیرینی را در شما کاهش می دهد.

لبنیات

برخلاف چیزهایی که شنیده اید شیر و ماست واقعا نمی توانند باعث ایجاد خلط یا هر چسبندگی ناخوشایند دیگری شوند ولی لبنیات درافرادی که لوزه دارند باعث ایجاد چسبندگی غیرقابل تحملی درگلو و اطراف آن می شود, ولی اگرشما با خوردن لبنیات مشکلی ندارید می تواند منبع خوبی ازپروتیین و ویتامینD باشد و بدن را در مبارزه با عفونت ها یاری  کند.علاوه بر این ماست پروبیوتیک باعث توازن در باکتری های روده می شود.

الکل

الکل هم مانند شکر باعث التهاب بدن و تضعیف گلبول های سفید شده و در نتیجه باعث تأخیردر بهبودی شما می شود.الکل همچنین باعث کم آبی بدن و بالا رفتن میزان الکل در خون می شود.

کربوهیدرات های خالص(تصفیه شده)

نان تست و کراکرغذاهای سنتی زمان بیداری است.ولی غذاهای گرم که مادر برای شما تهیه می کند بزرگترین نعمت است.کربوهیدرات تصفیه شده باعث می شود تا سریعا شکر تجزیه شود و این امر باعث افزایش قندخون می شود, درست مانند همان کاری که لیموناد و شربت ها انجام می دهند و به همان روش مانع مبارزه بدن باعفونت ها می شود.بنابراین اگر می خواهید نان تست را با کره چرب کنید مطمین شویدکه نان شما۱۰۰ درصد از گندم تهیه شده باشد.

در این باره بیشتر بخوانید : موثر ترین شیوه در جلوگیری از آنفلوانزا

5 1000
ارسال شده در 14 آبان 1395 توسط با موضوع پزشکی , تغذیه | 361 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • هوای موهایتان را در این فصل داشته باشید
  • طب سنتی و انواع طبع ها!
  • درمان خانگی برای مراقبت از موهای فرفری
  • چگونه میوه ها را انجماد کنیم
  • پیراشکی تره فرنگی و عدس بدون آرد
  • نحو صحیح رفتار با افراد چاق
  • ضرورت مسواک زدن دندان های کودک
  • رسیدن به لاغری با برخی ترفندهای تغذیه ای
  • محبوبترین ها

  • خوردنیها و نخوردنیهای عصرانه
  • طبیعی ترین جانشین های امپرازول
  • کنترل تمایل به غذا
  • اسموتی ارگانیکی فوق العاده برای زنان باردار
  • چه نوع هندوانه ای، سرطان زا است؟!
  • رژیم لاغری و شل شدن ماهیچه ها و افتادگی شکم
  • راهکارهای تغذیه‌ای به منظور افزایش جذب ویتامین E
  • غلات فرآوری شده و خطر سرطان
  • رپورتاژ

  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما