redcheeks2

اما آنچه در این پروژه بسیار اهمیت دارد، آن است که این زبان مصنوعی می‌تواند حساسیتی 10 هزار برابر بیشتر از زبان طبیعی در تشخیص مزه شیرین و شور داشته باشد، این ویژگی موجب شده است که بتوان از این ابزار برای ساخت دستگاه‌های دقیق تولید و نظارت بر تولید مواد غذایی استفاده کرد.

برخی متخصصان معتقدند که این زبان مصنوعی قادر است با دقت و ظرافتی که دارد، جایگزین آزمایش غذا توسط انسان شود، یعنی دیگر نیاز نیست برای آزمایش غذا از مزه کردن انسان استفاده شود.

محققان برای تولید این زبان مصنوعی اطلاعات DNA را از پروتئین گیرنده‌های تست غذا استخراج کردند، آنها روی گیرنده‌هایی متمرکز شدند که قادر به تشخیص شیرینی از شوری است.

در حال حاضر در برخی از حسگرها از گرافن استفاده می‌شود، این گروه میزان تغییر جریان حاصل از حضور عامل مزه را اندازه‌گیری و از آن برای ساخت زبان مصنوعی استفاده کردند.

متخصصان این حوزه معتقدند که این زبان نسبت به حسگرهای چشایی که پیش از این ساخته شده است، مزیت های بسیاری دارد.

دو سال قبل، یک زبان مصنوعی ساخته شد که 100 برابر حساس‌تر از زبان انسان بود، اما این حسگر جدید از حسگر پیشین 100 برابر حساس‌تر است، محققان معتقدند که این زبان به زودی می‌تواند جایگاه خود را در کاربردهای تجاری و صنعت افزودنی‌های غذایی پیدا کند.

منبع باشگاه خبرنگاران

5 1000
ارسال شده در 17 آبان 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • فواید مصرف تخم مرغ برای بدن
  • ترس کودک را اینگونه درمان کنید؟
  • تست ساده روانشناسی خرید کردن
  • راهکارهای پیشنهادی برای کم شدن استرس
  • موادی جدید برای پر کردن دندان
  • 5 نکته برای سوزاندن کالری در حین انجام کارهای خانه
  • بخاطر کود؛ ایرانی ها سرطان میگیرند
  • برای پیشگیری از بیماری های قلبی بخوانید
  • محبوبترین ها

  • آیا در مورد “مغز قلب” چیزی شنیده اید؟!
  • علل شایع مشکل تنفسی
  • درمان دردهای آنژینی
  • هرچیزی که بایستی در ارتباط با حمله قلبی بدانید
  • دانستنی اشتباهات مهم در اندازه‌گیری فشار خون
  • پیشگیری از بروز امراض قلبی و عروقی
  • دستگاهی مخصوص بیماران قلبی
  • بهبود اختلالات جنسی و افزایش سلامتی قلب
  • رپورتاژ

  • جراحی های زیبایی و ترمیمی دکتر بهجو
  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما