redcheeks2

اما آنچه در این پروژه بسیار اهمیت دارد، آن است که این زبان مصنوعی می‌تواند حساسیتی 10 هزار برابر بیشتر از زبان طبیعی در تشخیص مزه شیرین و شور داشته باشد، این ویژگی موجب شده است که بتوان از این ابزار برای ساخت دستگاه‌های دقیق تولید و نظارت بر تولید مواد غذایی استفاده کرد.

برخی متخصصان معتقدند که این زبان مصنوعی قادر است با دقت و ظرافتی که دارد، جایگزین آزمایش غذا توسط انسان شود، یعنی دیگر نیاز نیست برای آزمایش غذا از مزه کردن انسان استفاده شود.

محققان برای تولید این زبان مصنوعی اطلاعات DNA را از پروتئین گیرنده‌های تست غذا استخراج کردند، آنها روی گیرنده‌هایی متمرکز شدند که قادر به تشخیص شیرینی از شوری است.

در حال حاضر در برخی از حسگرها از گرافن استفاده می‌شود، این گروه میزان تغییر جریان حاصل از حضور عامل مزه را اندازه‌گیری و از آن برای ساخت زبان مصنوعی استفاده کردند.

متخصصان این حوزه معتقدند که این زبان نسبت به حسگرهای چشایی که پیش از این ساخته شده است، مزیت های بسیاری دارد.

دو سال قبل، یک زبان مصنوعی ساخته شد که 100 برابر حساس‌تر از زبان انسان بود، اما این حسگر جدید از حسگر پیشین 100 برابر حساس‌تر است، محققان معتقدند که این زبان به زودی می‌تواند جایگاه خود را در کاربردهای تجاری و صنعت افزودنی‌های غذایی پیدا کند.

منبع باشگاه خبرنگاران

ارسال شده در 17 آبان 1395 توسط خانم انیسی با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • سالمترین خوردنی های کره زمین
  • فواید و خواص گل بنفشه طبی (بنفشه وحشی یا معطر)
  • علائم افت شنوایی یا پیرگوشی در سالمندان
  • تغییرات جانبی برای کاهش وزن
  • افراد میانسال این دارو را همراه خود داشته باشند!
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر متابولیسم
  • مقابله با سرطان پروستات با مصرف گیاهان
  • سرتان خارش دارد؟با شنبلیله درمانش کنید
  • هرگز فرزندتان را به آسمان پرتاب نکنید
  • تبليغ ناصحيح دارو توسط والدين، علت مسموميت‌هاي اطفال
  • زیبایی پوست با لایه برداری
  • رفع کم خونی بدن با پاستا!
  • رضایت از زندگی با مادیات!
  • در پخت لازانیا این موارد را فراموش نکنید
  • راضی نیستم سینه‌زنم «قلیانی» باشد
  • محبوبترین ها

  • بازیابی بینایی پس از ورود چاقو به سر
  • دفاع رییس جمهور از طرح تحول سلامت
  • راه چاره برای تیک از نوع حرکتی
  • مواد تشکیل دهنده بطری های آب یکبار مصرف
  • وضعیت سلامتی اساتید صدمه‌ دیده آسانسور دانشگاه شریف
  • ماساژ یخ و رهایی از سردرد
  • ورزش برای رسیدن به وزن مطلوب چه میزان باید باشد؟
  • مرکز خدمات سلامت در مهاباد ساخته می شود
  • 7 مزایای درمان با نمک حمام
  • boogio کفشی استثنایی
  • بهترین ساعت برای انجام شیمی درمانی
  • نجات زندگی افراد با خون بند ناف
  • رهایی زن حامله در مهاباد
  • ممنوعیت تبلیغ شیر خشک
  • راههای خلاقیت و پیروزی در زمینه سرپرستی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است