دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
1034351_749
 اگر متوجه شدید که مبتلا به آنفلوآنزا شده اید بهتر است با اقدامان پیشگیرانه و موثر از شدت یافتن و مزمن شدن آن در بدنتان پیشگیری کنید خوراکی هایی مانند موز ،زنجبیل ،مرکبات ،سوپ و آش ،نوشیدنی های داغ به شما در کاهش عوارض این بیماری کمک خواهند کرد همچنین رعایت نکات بهداشتی مهم مانند ماسک زدن و شستن دست ها و دوش آب گرم تاثیرات مفیدی بر بهبود هرچه زودتر شما خواهد گذاشت در ادامه راهنمایی های موثری در این زمینه برایتان داریم .

در هنگام بروز آنفلوآنزا بدن شما به کالری بیشتری نیاز دارد چون هر چه درجه حرارت بدن بالاتر می‌رود، سوخت و ساز بدن نیز افزایش می‌یابد.داشتن برنامه غذایی نامناسب طول دوره این بیماری و استعداد ابتلا به آن را تشدید می‌کند، بهترین راه برای جلوگیری از این روند، ترکیب یک رژیم غذایی مناسب و رعایت بهداشت است.
بایدهای تغذیه ای در آنفلوآنزا

سوپ و غذاهای آبکی دیگر به خصوص زمانی که با مرغ طبخ می‌شود، به مرطوب نگه داشتن بینی، جلوگیری از کم آبی بدن و مبارزه با التهاب گلو کمک می‌کند.چای داغ نیز درد گلو را تسکین داده و از گرفتگی بینی جلوگیری می‌کند؛ البته نه آن قدر داغ که به بافت مری آسیب زند.

میوه‌های خانواده مرکبات حاوی ویتامین C هستند و اگرچه از آنفلوآنزا جلوگیری نمی‌کنند، اما می‌توانند طول دوره آن را کاهش دهند. همچنین ویتامین C تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است.غذاهای تند ضد احتقان هستند. خوردن فلفل تند و یا ترب کوهی به تسکین علائم بیماری کمک می‌کند.

موز سرشار از پتاسیم است و از عرق کردن، تهوع، استفراغ، و یا اسهال جلوگیری می‌کند.

زنجبیل نیز از تهوع جلوگیری می‌کند و تسکین دهنده سایر بیماری‌های معده است.

فراورده‌های لبنی: با وجود آنچه شما ممکن است شنیده باشید شیر، ماست و مانند آن می‌تواند در برخی از افراد مخاط گلو را ضخیم‌تر و غیر قابل تحمل نماید؛ اما اگر شما می‌توانید لبنیات را تحمل کنید آن را مصرف کنید چرا که لبنیات منبع خوبی از پروتئین و ویتامین D است که می‌تواند در مبارزه با عفونت‌ها به بدن شما کمک کند به علاوه، ماست پروبیوتیک می‌تواند به تعادل باکتری‌های روده شما کمک کند.

نبایدهای تغذیه ای در آنفلوآنزا

غذاهای چرب و سرخ کردنی‌ها
غذاهای اسیدی: در واقع منظور غذاهایی است که محیط بدن را اسیدی می‌کند.
شیرینی‌ها و کربوهیدرات‌های تصفیه شده: کربوهیدرات‌های تصفیه شده مانند کراکر و نان‌های سفید و… به سرعت به قند شکسته می‌شوند و مانند شیرینی‌ها و آبمیوه‌های صنعتی، شکرشان باعث التهاب می‌شود و در واقع می‌تواند بدن شما را در مبارزه با عفونت تضعیف کند.

نکات بهداشتی برای پیشگیری

ویروس آنفلوآنزا در هوا معلق است، بنابراین اگر در خیابان از کنار کسی که آنفلوآنزا دارد، می‌گذرید یا لباس کسی که سرماخورده را لمس می‌کنید، آنفلوآنزا نمی‌گیرید؛ اما اگر فرد بیمار روی دست دیگری سرفه یا عطسه کند، ابتلا به بیماری حتمی خواهد بود.مهم‌ترین اصول برای اجتناب از ابتلا به آنفلوآنزا عبارتند از:

چندین بار شست و شوی دست‌ها در روز، به خصوص پس از بازگشت از کار، بعد از سوار شدن به وسایل نقلیه عمومی و همچنین خرید، بسیار ضروری است. در صورتی که آب و صابون در اختیار ندارید، از ژل‌های شست و شوی دست استفاده کنید.اگر کسی سرفه می‌کند، باید دستمال جلوی دهانش بگیرد و پس از استفاده آن را در سطل زباله بیندازد.تهویه هر روز هوای اتاق‌ها نیز توصیه می‌شود.اگر خودتان مبتلا به آنفلوآنزا هستید، از ماسک استفاده کنید تا دیگران به این بیماری دچار نشوند. مدل ماسک‌های جراحی که سبک ترند و در داروخانه‌ها یافت می‌شوند، موثرتر از ماسک‌هایی است که به نوک اردک شباهت دارد.

مکمل‌هایی برای پیشگیری

پیشگیری از ورود میکروب‌ها به بدن با اقدامات بهداشتی ضروری است. اما تقویت دستگاه ایمنی بدن نیز نکته ای است که نباید از آن غفلت کرد.ریزمغذی‌ها: استفاده از ریزمغذی‌هایی مانند مس و روی در روزهای ابتدایی زمستان به پیشگیری از بروز عفونت‌ها کمک می‌کند.

رژیم غذایی: رژیم غذایی متناسب مانع از بروز بیماری‌های متعددی از جمله آنفلوآنزا می‌شود. برای نمونه، مصرف یک واحد لبنیات همراه یک میوه تازه در وعده صبحانه، مس مورد نیاز بدن را تامین می‌کند. وعده ناهار نیز بهتر است شامل کمی گوشت یا ماهی همراه با سبزی و میوه باشد؛ برای شب نیز مصرف نشاسته همراه سبزیجات توصیه می‌شود. این رژیم غذایی مانع از افت انرژی در طول روز و اطمینان از مبارزه بدن با ویروس‌ها خواهد شد.

سلامت نیوز

5 1000
ارسال شده در 16 آبان 1395 توسط با موضوع بیماری ها
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • خانه داری و اینهمه عوارض و بیماری!
  • اهمیت غربالگری مشکلات روحی و روانی فردی
  • سرطان روده بزرگ را با این نان از خود دور کنید
  • دانستنی هایی در مورد سگ با نژاد پودل
  • تبلیغات برای کالاهای غیر استاندارد
  • 5 دلیل برای خوردن بیشتر خیار در این فصل
  • با انواع مشکلات لوزه و نحوه درمان آنها آشنا شوید
  • اتفاقات مثبت در بدن پس از ترک شیرینی جات!
  • محبوبترین ها

  • همه چیز درمورد فواید باورنکردنی تخم مرغ
  • طریقه منجمد کردن گوشت، مرغ، ماهی و پرندگان
  • غذاهایی که سلامت معده را به خطر می اندازد
  • رنگینک و خواص آن
  • داشتن شکم صاف و زیبا و ده نکته مهم
  • مضرات مصرف فست فودها
  • اگر این اشتباهات را تکرار کنید لاغر نمی شوید!!
  • نوشیدنی گازدار با شیرین کننده مصنوعی ممنوع!
  • رپورتاژ

  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • کلینیک لاغری و تناسب اندام ساج
  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • هزینه لیپوماتیک (پیکرتراشی)
  • محصولات طبیعی و موثر برای بهبود کیفیت سطح زندگی
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x