موادلازم برای سوپ گوجه فرنگی سوپ گوجه فرنگی روش تهیه سوپ گوجه فرنگی آموزش تهیه سوپ گوجه فرنگی

سوپ گوجه فرنگی یکی از پرطرفدارترین سوپ هایی است که میتوانید در ان روزهای سرد و پاییزی تهیه کنید رنگ این سوپ برخلاف نام آن قرمز نیست و چون به صورت میکس سرو می شود برای خردسالان و سالمندانی که دندان ندارند بسیار مفید خواهد بود کالری این سوپ بسیار کم است و چون از مواد سالم و طبیعی تهیه می شود می توانید به راحتی آن را تهیه کنید.

 سوپی فوق العاده خوشمزه و سرشار از مواد مغذی که آن را با مقداری نان تست و پنیر ورقه ای همراه کرده ایم. این غذا را می توانید نیم ساعته تهیه کنید و کنار خانواده میل کنید.
به خاطر ظاهر و رنگ های جذابی که این سوپ دارد مسلما مورد استقبال کودکان قرار خواهد گرفت. اگر می خواهید مقدار کالری دریافتی خود را کاهش دهید می توانید پنیر و نان تست را از دستور حذف کنید.
مواد لازم:

  • 6 عدد گوجه فرنگی رسیده و بزرگ
  • یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • یک و یک دوم فنجان پیاز خرد شده
  • دو عدد حبه سیر خرد شده
  • دو فنجان آب مرغ بدون نمک
  • یک دوم قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 56 گرم پنیر خامه ای کم چرب
  • سه چهارم فنجان ریحان که درشت خرد شده باشد
  • 28 گرم برش نان سبوس دار
  • اسپری پخت یا مقداری روغن برای چرب کردن
  • 42 گرم پنیر چدار
روش پخت:1. سینی فر را در بالاترین طبقه فر قرار دهید. فر را با درجه بالا گرم کنید. گوجه فرنگی ها را از وسط به دو نیم برش دهید. گوجه فرنگی ها را به صورتی روی سینی پخت فویل کشیده شده قرار دهید که سمت برش خورده آنها رو به پایین باشد. گوجه فرنگی ها را 5 دقیقه یا تا زمانی که پوسته آنها تیره شود در فر بپزید. سپس از فر خارج کنید پوست آنها را بکنید و فویل را نیز دور بیندازید.

2. روغن زیتون را داخل یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز اضافه کنید، سه دقیقه سرخش کنید. سیر را اضافه کنید، یک دقیقه سرخ کنید، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید، دو دقیقه بپزید. آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و به جوش بیاوردیشان. سپس پنیر خامه ای و ریحان را اضافه کنید.

3. میکسی که درست کرده اید را داخل مخلوط کن بریزید، قطعه وسط در مخلوط کن را بردارید( تا بخار بیرون برود )  برای اینکه میکس داخل مخلوط کن بیرون نریزد یک حوله یا پارچه روی درب آن بگذارید. سپس تا زمانی که کاملا همه چیز ترکیب شود مخلوطش کنید. سوپ را به صورت مساوی بین چهار کاسه تقسیم کنید.

4. سینی فر را با فویل بپوشانید، برش های نان را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید و روی سینی قرار دهید سپس روی دو برش نان پنیر قرار دهید و اجازه دهید 30 ثانیه در فر بمانند. هر ساندویچ را به شش قسمت تقسیم کنید و به همراه سوپ ها سرو کنید.

وبسایت دکتر کرمانی

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 16 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • دست چپ، معیاری برای تشخیص سن استخوانی
  • خلاصی از بوی دهان با این ماده
  • تسکین درد ناگهانی در ناحیه شنوایی
  • جلبک کلامات را بیشتر بشناسید
  • ناخن ها و بیماری های مختلف آن
  • نکات مهمی که باید درباره تتو و هاشور زدن ابرو بدانید
  • درباره گوهر درمانی
  • مواد غذایی ایجاد کننده نفخ
  • محبوبترین ها

  • آبله مرغان و این هشدارهای مهم
  • رفع مشکلات سرطانی با این روش جدید
  • اطلاعات کامل درباره بیماری هپاتیت و درمان آن
  • صاف شدن کف پا و این آسیب ها
  • چه فاکتورهایی در بیماری دیسمنوره تاثیر گذار است؟
  • جلوگیری از سرطان لوزالمعده با این مواد غذایی
  • درمان زوال عقل با روش های ساده
  • درمان سلولیت با استفاده از ماساژ
  • رپورتاژ

  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • لیفتینگ با نخ
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است