1049819_805

سوپ گوجه فرنگی یکی از پرطرفدارترین سوپ هایی است که میتوانید در ان روزهای سرد و پاییزی تهیه کنید رنگ این سوپ برخلاف نام آن قرمز نیست و چون به صورت میکس سرو می شود برای خردسالان و سالمندانی که دندان ندارند بسیار مفید خواهد بود کالری این سوپ بسیار کم است و چون از مواد سالم و طبیعی تهیه می شود می توانید به راحتی آن را تهیه کنید.

 سوپی فوق العاده خوشمزه و سرشار از مواد مغذی که آن را با مقداری نان تست و پنیر ورقه ای همراه کرده ایم. این غذا را می توانید نیم ساعته تهیه کنید و کنار خانواده میل کنید.
به خاطر ظاهر و رنگ های جذابی که این سوپ دارد مسلما مورد استقبال کودکان قرار خواهد گرفت. اگر می خواهید مقدار کالری دریافتی خود را کاهش دهید می توانید پنیر و نان تست را از دستور حذف کنید.
مواد لازم:

  • 6 عدد گوجه فرنگی رسیده و بزرگ
  • یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • یک و یک دوم فنجان پیاز خرد شده
  • دو عدد حبه سیر خرد شده
  • دو فنجان آب مرغ بدون نمک
  • یک دوم قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 56 گرم پنیر خامه ای کم چرب
  • سه چهارم فنجان ریحان که درشت خرد شده باشد
  • 28 گرم برش نان سبوس دار
  • اسپری پخت یا مقداری روغن برای چرب کردن
  • 42 گرم پنیر چدار
روش پخت:1. سینی فر را در بالاترین طبقه فر قرار دهید. فر را با درجه بالا گرم کنید. گوجه فرنگی ها را از وسط به دو نیم برش دهید. گوجه فرنگی ها را به صورتی روی سینی پخت فویل کشیده شده قرار دهید که سمت برش خورده آنها رو به پایین باشد. گوجه فرنگی ها را 5 دقیقه یا تا زمانی که پوسته آنها تیره شود در فر بپزید. سپس از فر خارج کنید پوست آنها را بکنید و فویل را نیز دور بیندازید.

2. روغن زیتون را داخل یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز اضافه کنید، سه دقیقه سرخش کنید. سیر را اضافه کنید، یک دقیقه سرخ کنید، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید، دو دقیقه بپزید. آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و به جوش بیاوردیشان. سپس پنیر خامه ای و ریحان را اضافه کنید.

3. میکسی که درست کرده اید را داخل مخلوط کن بریزید، قطعه وسط در مخلوط کن را بردارید( تا بخار بیرون برود )  برای اینکه میکس داخل مخلوط کن بیرون نریزد یک حوله یا پارچه روی درب آن بگذارید. سپس تا زمانی که کاملا همه چیز ترکیب شود مخلوطش کنید. سوپ را به صورت مساوی بین چهار کاسه تقسیم کنید.

4. سینی فر را با فویل بپوشانید، برش های نان را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید و روی سینی قرار دهید سپس روی دو برش نان پنیر قرار دهید و اجازه دهید 30 ثانیه در فر بمانند. هر ساندویچ را به شش قسمت تقسیم کنید و به همراه سوپ ها سرو کنید.

وبسایت دکتر کرمانی

ارسال شده در 16 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • کراتوپلاستی یعنی پیوند و ترمیم قرنیه
  • کاهش رشد اطفال با مشکلات روده ای
  • فایده آب جعفری برای چروک پوست صورت
  • مشکلات بارداری با لاک ناخن
  • رژیم غذایی چشم پسند
  • از این پس افراد در معرض ابتلا به آلزایمر شناخته می شوند
  • سیگار تا چه حد باعث بروز سرطان می شود
  • آیا اضطراب جدایی؛ امری طبیعیست؟
  • تاثیرات مهم وسایل هوشمند روی سنین پایین
  • ناگفته هایی درباره عمل لیزیک که نمی دانستید
  • بیماری های خود ایمنی و اختلالات مربوط به آن را بدانیم
  • مقابله با انواع سرطان ها با مصرف میوه
  • سریع ترین و نتیجه بخش ترین راههای ترک سیگار
  • چاره سرطان روده
  • رنگ پوست واقعی تان را بفهمید
  • محبوبترین ها

  • 8 راه زیبایی حتی وقتی از خواب بیدار می شوید
  • از بین بردن سفیدی مو با این روش ها
  • تاثیر سالم بودن کبد بر زیبایی پوست
  • بوتاکس کردن و این آسیب ها
  • مطالب اینترنتی راجع به پوست و مو
  • نکاتی جدید برای زیبا شدن البته بدون آرایش
  • چطوری دچار پیری زود رس نشویم
  • حرکتهای ورزشی برای پا و تناسب آن
  • برای سلامت لبها
  • هر آنچه درباره جوان ماندن دستها باید بدانید
  • بازسازی پوست با کمک یک ژل
  • اشتباهات رایج در زمان شستن مو
  • اطلاعات کامل درباره خرید شامپو
  • رفع اگزمای پوسته سر با این شامپوها
  • آیا تزریق بوتاکس سن بخصوصی دارد؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است