کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه

عکس خوراک مرغ با عطر ترخون روش تهیه خوراک مرغ با عطر ترخون خوراک مرغ متفاوت خوراک مرغ با عطر ترخون

این خوراک مرغ با خوراک مرغ هایی که تاکنون خورده اید زمین تا آسمان متفاوت است و تفاوت دارد می توانید برای میهمانی ها و مجالس خود این خوراک را تهیه کنید طعم و عطر متفاوت این خوراک به خاطر وجود ترخون درون آن است ترخون تازه ،گوشت مرغ و خامه و سس خردل به شما در تهیه این خوراک متفاوت کمک خواهند کرد .

 

 ترخون همیشه مزه متفاوتی به مرغ می دهد. یک مزه خاص و جدید. برای مهمانی هایتان می توانید با این دستور پخت جدید از مهمانهایتان پذیرایی کنید.
مواد لازم:
  • مرغ کامل: یک عدد (پوست مرغ جدا نشود)
  • کره: 2 قاشق غذاخوری آب شده
  • سس خردل: 2 ق غ
  • نمک، فلفل سیاه و ادویه: بمیزان لازم
  • ترخون تازه: چند برگ یا 1 قاشق چای خوری ترخون خشک
  • آب مرغ: 2 فنجان
  • خامه: نصف فنجان
طرز تهیه:

1. فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.2. ابتدا مرغ را تکه تکه نموده (ران و بازو را جدا کرده) استخوان سینه را از گوشت جدا و سینه را به دو قسمت تقسیم می کنیم.

3. در ماهی تابه استیل گوشت را چیده بطوری که پوست مرغ رو به بالا باشد.

4. سس خردل و کره را با هم مخلوط کرده با برس روی پوست مرغ می مالیم. سپس روی آن نمک،فلفل و ادویه پاشیده ودر آخر ترخون را روی تکه ها می ریزیم.

5. تکه های مرغ را در فر بمدت 1 ساعت قرار داده تا مرغ کاملا پخته و قهوه ای گردد. سپس ماهی تابه را از فر خارج نموده و تکه های مرغ را به یک سینی منتقل کرده وآنها را گرم نگه می داریم.

6. ماهی تابه را روی دمای متوسط رو به بالای اجاق قرار داده آب مرغ را افزوده می گذاریم بجوش آید تا زمانی که به نصف برسد حال بتدریج خامه را اضافه کرده وحرارت را کمی بالا می بریم. این کار را ادامه داده تا زمانی که سس قوام لازم را پیدا کند.

7.  می توان سس را روی تکه های مرغ ریخت وسرو نمود وهمچنین می توان بصورت جدا گانه سرو کرد.

وب‌سایت آشپزباشی

5 1000
ارسال شده در 16 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • ویتامین های مهم برای رفع آکنه
  • دو روش موثر برای سالم ماندن
  • معرفی مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک
  • مراحل مختلف انتخاب دوز دارو
  • طب سنتی و رفع مشکلات کبدی
  • روزه گرفتن بیماران مبتلا به استئوآرتریت و آرتروز
  • آناتومی اسکلتی بدن را بهتر بشناسیم
  • تاثیرات مختلف نور منزل بر زوجین
  • محبوبترین ها

  • بررسی انواع رفتار و اخلاق ها میان والدین
  • تا چه حد به همسرتان وابسته اید؟
  • سن پدر چه تاثیری بر مهارت اجتماعی فرزند دارد؟
  • اینگونه شادکامی را به زندگیمان دعوت کنیم
  • چرا برخی افراد دائم نگران و غصه دارند!
  • افزایش استرس و مشکلات روحی با بر زبان آوردن برخی کلمات
  • احساس میکنم تنهام،چرا؟
  • خانم ها اگر اعتماد به نفس پایینی دارید بخوانید
  • رپورتاژ

  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • دکتر شاهین بهجو جراح زیبایی و ترمیمی
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • محصولات بهداشتی و پزشکی مقرون به صرفه و با کیفیت
  • زیبایی و جوانی پوست را از ما بخواهید
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x