1041220_201 خوراک مرغ  با عطر ترخون

این خوراک مرغ با خوراک مرغ هایی که تاکنون خورده اید زمین تا آسمان متفاوت است و تفاوت دارد می توانید برای میهمانی ها و مجالس خود این خوراک را تهیه کنید طعم و عطر متفاوت این خوراک به خاطر وجود ترخون درون آن است ترخون تازه ،گوشت مرغ و خامه و سس خردل به شما در تهیه این خوراک متفاوت کمک خواهند کرد .

 

 ترخون همیشه مزه متفاوتی به مرغ می دهد. یک مزه خاص و جدید. برای مهمانی هایتان می توانید با این دستور پخت جدید از مهمانهایتان پذیرایی کنید.
مواد لازم:
  • مرغ کامل: یک عدد (پوست مرغ جدا نشود)
  • کره: 2 قاشق غذاخوری آب شده
  • سس خردل: 2 ق غ
  • نمک، فلفل سیاه و ادویه: بمیزان لازم
  • ترخون تازه: چند برگ یا 1 قاشق چای خوری ترخون خشک
  • آب مرغ: 2 فنجان
  • خامه: نصف فنجان
طرز تهیه:

1. فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.2. ابتدا مرغ را تکه تکه نموده (ران و بازو را جدا کرده) استخوان سینه را از گوشت جدا و سینه را به دو قسمت تقسیم می کنیم.

3. در ماهی تابه استیل گوشت را چیده بطوری که پوست مرغ رو به بالا باشد.

4. سس خردل و کره را با هم مخلوط کرده با برس روی پوست مرغ می مالیم. سپس روی آن نمک،فلفل و ادویه پاشیده ودر آخر ترخون را روی تکه ها می ریزیم.

5. تکه های مرغ را در فر بمدت 1 ساعت قرار داده تا مرغ کاملا پخته و قهوه ای گردد. سپس ماهی تابه را از فر خارج نموده و تکه های مرغ را به یک سینی منتقل کرده وآنها را گرم نگه می داریم.

6. ماهی تابه را روی دمای متوسط رو به بالای اجاق قرار داده آب مرغ را افزوده می گذاریم بجوش آید تا زمانی که به نصف برسد حال بتدریج خامه را اضافه کرده وحرارت را کمی بالا می بریم. این کار را ادامه داده تا زمانی که سس قوام لازم را پیدا کند.

7.  می توان سس را روی تکه های مرغ ریخت وسرو نمود وهمچنین می توان بصورت جدا گانه سرو کرد.

وب‌سایت آشپزباشی

ارسال شده در 16 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • درمان نازایی های حاصل از شیمی درمانی و رادیوتراپی
  • رسیدگی و نحوه صحیح نظافت پروتز های متحرک
  • اتفاقات مختلف در بدن پس از پیاده روی
  • مردان چه غذایی برای تقویت باروری بخورند
  • 10 سبزی که به افزایش چند اینچی قد کمک میکند
  • حقایقی در مورد واکسن سرطان
  • درمان سرماخوردگی کودک با روشهای خانگی
  • چرا در دوران پیری پوست لکه دار میشود؟
  • مرحله اول دندانپزشکی اطفال
  • ارزش تغذیه ای چیپس اسفناج
  • سوراخ کردن گوش بدون درد و خونریزی در مترو!
  • آمپول های برنزه کننده و تغییر خال های گوشتی
  • دیستروفی عضلانی دوشن چه نوع بیماری است و آیا خطر دارد؟
  • تنگی نفس میتواند نشان دهنده مشکلات جدی باشد
  • مصرف کنندگان ماری جوآنا و بی خوابی
  • محبوبترین ها

  • به مناسبت اولین انتقال هوایی عضو پیوندی در ایران
  • با سرگیجه بیشتر آشنا شویم
  • افزایش ابتلا به سرطان لوزه با مصرف دخانیات
  • آیا چاقی و لاغری با شغل ارتباط دارد؟
  • خوراکی های ضد کم آبی بدن را بشناسید
  • Bioserenity و مدیریت تشنج درافراد صرعی
  • تهیه نان با استفاده از ضایعات خرما
  • دلیل گرایش زنان ایرانی به زایمان سزارین
  • آیت‌الله موسوی‌ اردبیلی به دیار باقی شتافت
  • آزمایش روشی جدید برای درمان بیماران قطع نخاعی
  • دستورات رد شده برای سلامت
  • مشخص شدن تاریخ اعلام نتایج آزمون دستیار پزشک خانواده
  • مصرف بالای نمک ایرانیان سه برابر متوسط جهانی
  • سخنان خیابانی بعد از عمل جراحی
  • باران های اسیدی در اهواز شایعه یا واقعیت؟!
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است