مشاوره زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت

1041220_201

این خوراک مرغ با خوراک مرغ هایی که تاکنون خورده اید زمین تا آسمان متفاوت است و تفاوت دارد می توانید برای میهمانی ها و مجالس خود این خوراک را تهیه کنید طعم و عطر متفاوت این خوراک به خاطر وجود ترخون درون آن است ترخون تازه ،گوشت مرغ و خامه و سس خردل به شما در تهیه این خوراک متفاوت کمک خواهند کرد .

 

 ترخون همیشه مزه متفاوتی به مرغ می دهد. یک مزه خاص و جدید. برای مهمانی هایتان می توانید با این دستور پخت جدید از مهمانهایتان پذیرایی کنید.
مواد لازم:
  • مرغ کامل: یک عدد (پوست مرغ جدا نشود)
  • کره: 2 قاشق غذاخوری آب شده
  • سس خردل: 2 ق غ
  • نمک، فلفل سیاه و ادویه: بمیزان لازم
  • ترخون تازه: چند برگ یا 1 قاشق چای خوری ترخون خشک
  • آب مرغ: 2 فنجان
  • خامه: نصف فنجان
طرز تهیه:

1. فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.2. ابتدا مرغ را تکه تکه نموده (ران و بازو را جدا کرده) استخوان سینه را از گوشت جدا و سینه را به دو قسمت تقسیم می کنیم.

3. در ماهی تابه استیل گوشت را چیده بطوری که پوست مرغ رو به بالا باشد.

4. سس خردل و کره را با هم مخلوط کرده با برس روی پوست مرغ می مالیم. سپس روی آن نمک،فلفل و ادویه پاشیده ودر آخر ترخون را روی تکه ها می ریزیم.

5. تکه های مرغ را در فر بمدت 1 ساعت قرار داده تا مرغ کاملا پخته و قهوه ای گردد. سپس ماهی تابه را از فر خارج نموده و تکه های مرغ را به یک سینی منتقل کرده وآنها را گرم نگه می داریم.

6. ماهی تابه را روی دمای متوسط رو به بالای اجاق قرار داده آب مرغ را افزوده می گذاریم بجوش آید تا زمانی که به نصف برسد حال بتدریج خامه را اضافه کرده وحرارت را کمی بالا می بریم. این کار را ادامه داده تا زمانی که سس قوام لازم را پیدا کند.

7.  می توان سس را روی تکه های مرغ ریخت وسرو نمود وهمچنین می توان بصورت جدا گانه سرو کرد.

وب‌سایت آشپزباشی

5 1000
ارسال شده در 15 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

پیشنهاد سردبیر

  • برخی روش های غلط برای کاهش وزن
  • دلیل گرایش زنان ایرانی به زایمان سزارین
  • مصرف بیش از حد آب می تواند برکلیه بگذارد
  • روش های کوتاه مدت ترمیم زخم
  • توصیه های پزشکی در مورد آسم
  • آسیب های علنی کردن پرونده کیارستمی
  • در مورد افسردگی صبحگاهی چه می دانید؟
  • با این ابزار ریز میشود رگ های قلب را از داخل سونوگرافی کرد
  • محبوبترین ها

  • مراقب سلفی گرفتنان باشید
  • حد نرمال کم شدن وزن در ماه
  • بدست اوردن زیباترین اندام با خوابیدن!
  • افراد سرشناسی که قربانی اشتباهات پزشکی شدند
  • فواید کتابخوانی برای کودکان 6 ماهه
  • باید و نباید های روغن پالم
  • پس از پیوند سلول‌های بنیادی بیماران سکته مغزی می توانند راه بروند
  • بانوان محترم ؛ لطفا این کارهای اشتباه را انجام ندهید
  • رپورتاژ

  • کلینیک دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی رویال
  • ایمپلنت بهترین روش برای کاشت دندان و زیبایی صورت
  • پس دادن پوشک و راه‌هایی برای پیشگیری از آن
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر صدرا مقدم
  • زیبایی و جوانسازی پوست در کلینیک یکتا
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x