غذاهای معروف ترکیه غذاهای سنتی و پرطرفدار ترکیه بادمجان شکم پر امام بایلدی

می خواهیم در این مطلب شما را با روش تهیه بادمجان شکم پر البته به سبک آشپزهای ترکیه ای  آشنا کنیم اگر جزو علاقه مندان به بادمجان هستید پیشنهاد می کنیم این غذای خوشمزه را تهیه کنید این غذا یکی از غذاهای اصیل و سنتی مردم کشور ترکیه به شمار می رود و در این کشور طرفداران زیادی به خود اختصاص داده است

بادمجان شکم پر یا امام بایلدی از غذاهای معروف ترکیه است. این غذا با سبزیجات معطری که دارد غذایی ویژه و بسیار خوش عطر و خوش طعم است. امام بایلدی علاوه بر کشور ترکیه ، از غذاهای سنتی و پرطرفدار نواحی عثمانی قدیم است.

مواد لازم:

  •     بادمجان 6 عدد
  •     روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
  •     پیاز قرمز خرد شده 2 عدد متوسط
  •     سیر ریز خرد شده 4 حبه
  •     جعفری تازه و خرد شده 3 قاشق غذاخوری
  •     فلفل دلمه ای سبز خرد شده 1 عدد
  •     گوجه خرد شده 4 عدد
  •     پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
  •     رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
  •     نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهی:

1. فر را روشن کنید و تا دمای 230 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با فویل یا کاغذ روغنی بپوشانید و با یک قاشق روغن زیتون کف آن را چرب کنید.

2. بادمجان ها را بشویید و پوست آن ها را بصورت راه راه بگیرید. کلاهک بادمجان ها را جدا نکنید. یک شکاف عرضی در بادمجان ها ایجاد کنید.اما مراقب باشید که بادمجان از پشت پاره نشود. کمی نمک داخل شکاف و روی بادمجان ها بپاشید و آن ها را به مدت 30 دقیقه داخل صافی قرار دهید.

3. با دستمال بادمجان ها را خشک کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید. سینی را 20 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده است قرار دهید؛ تا زمانیکه پوست بیرونی بادمجان ها خشک و چروکیده شود. بادمجان ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید.

4. در این فاصله 2 قاشق روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگی بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس فلفل دلمه ای خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید. حدود ده دقیقه سبزیجات را تفت دهید و هرازگاهی هم بزنید تا کاملا نرم شوند. با کمی نمک و فلفل، سبزیجات را مزه دار کنید. سپس گوجه خرد شده، زیره، رب گوجه و جعفری خرد شده را به ترکیب اضافه کنید. سبزیجات را به مدت 5 دقیقه بپزید و هم بزنید تا عطر زیره و سایر سبزیجات بلند شود.

5. حرارت فر را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید. بادمجان ها را داخل سینی فر بچینید بطوریکه شکافی آنها رو به بالا باشد. با قاشق از ترکیب سبزیجات داخل شکاف بادمجان ها بریزید. به همین ترتیب تمام بادمجان ها را با مواد پر کنید. باقیمانده روغن زیتون را روی بادمجان ها بریزید. 2 قاشق غذاخوری آب داخل سینی فر بریزید و سینی را به مدت 40 الی 45 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس بادمجان ها را از فر خارج کنید و بصورت گرم سرو کنید.

وب‌سایت ایران کوک:

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 16 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • کمک طب سنتی برای مشکلات روحی بیماران مبتلا به ام اس
  • عدم تمایل به برقراری رابطه جنسی
  • بیماری های پوستی ناشی از مسافرت را باهم مرور کنیم
  • تاثیرات منفی فست فودها بر سلامتی
  • خطر مصرف مقادير زياد کافئين و استامينوفن براي کبد
  • افرادی که از چهره خود راضی نیستند!
  • بررسی روش های کاهش وزن و دروغی به نام قرص لاغری
  • تاثیر فیزیوتراپی بر بیماری پارکینسون
  • محبوبترین ها

  • درمان های ساده برای تخمدان های تنبل
  • هنرمندانی که در مقابل سرطان پیروزی بدست آوردند
  • آنچه که باید درباره بواسیر بدانید،از دلایل ابتلا تا پیشگیری
  • انتقال این بیماری حتی با لباس!
  • درد شکم ممکن است مربوط به کدام بیماری ها باشد
  • از اوریون چه میدانید؟!
  • اطلاعات مفید درباره سرطان پستان
  • راه چاره برای تیک از نوع حرکتی
  • رپورتاژ

  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • الو دکتر

    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    نخ دندان ارکید
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است