غذاهای معروف ترکیه غذاهای سنتی و پرطرفدار ترکیه بادمجان شکم پر امام بایلدی

می خواهیم در این مطلب شما را با روش تهیه بادمجان شکم پر البته به سبک آشپزهای ترکیه ای  آشنا کنیم اگر جزو علاقه مندان به بادمجان هستید پیشنهاد می کنیم این غذای خوشمزه را تهیه کنید این غذا یکی از غذاهای اصیل و سنتی مردم کشور ترکیه به شمار می رود و در این کشور طرفداران زیادی به خود اختصاص داده است

بادمجان شکم پر یا امام بایلدی از غذاهای معروف ترکیه است. این غذا با سبزیجات معطری که دارد غذایی ویژه و بسیار خوش عطر و خوش طعم است. امام بایلدی علاوه بر کشور ترکیه ، از غذاهای سنتی و پرطرفدار نواحی عثمانی قدیم است.

مواد لازم:

  •     بادمجان 6 عدد
  •     روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
  •     پیاز قرمز خرد شده 2 عدد متوسط
  •     سیر ریز خرد شده 4 حبه
  •     جعفری تازه و خرد شده 3 قاشق غذاخوری
  •     فلفل دلمه ای سبز خرد شده 1 عدد
  •     گوجه خرد شده 4 عدد
  •     پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
  •     رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
  •     نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهی:

1. فر را روشن کنید و تا دمای 230 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با فویل یا کاغذ روغنی بپوشانید و با یک قاشق روغن زیتون کف آن را چرب کنید.

2. بادمجان ها را بشویید و پوست آن ها را بصورت راه راه بگیرید. کلاهک بادمجان ها را جدا نکنید. یک شکاف عرضی در بادمجان ها ایجاد کنید.اما مراقب باشید که بادمجان از پشت پاره نشود. کمی نمک داخل شکاف و روی بادمجان ها بپاشید و آن ها را به مدت 30 دقیقه داخل صافی قرار دهید.

3. با دستمال بادمجان ها را خشک کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید. سینی را 20 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده است قرار دهید؛ تا زمانیکه پوست بیرونی بادمجان ها خشک و چروکیده شود. بادمجان ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید.

4. در این فاصله 2 قاشق روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگی بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس فلفل دلمه ای خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید. حدود ده دقیقه سبزیجات را تفت دهید و هرازگاهی هم بزنید تا کاملا نرم شوند. با کمی نمک و فلفل، سبزیجات را مزه دار کنید. سپس گوجه خرد شده، زیره، رب گوجه و جعفری خرد شده را به ترکیب اضافه کنید. سبزیجات را به مدت 5 دقیقه بپزید و هم بزنید تا عطر زیره و سایر سبزیجات بلند شود.

5. حرارت فر را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید. بادمجان ها را داخل سینی فر بچینید بطوریکه شکافی آنها رو به بالا باشد. با قاشق از ترکیب سبزیجات داخل شکاف بادمجان ها بریزید. به همین ترتیب تمام بادمجان ها را با مواد پر کنید. باقیمانده روغن زیتون را روی بادمجان ها بریزید. 2 قاشق غذاخوری آب داخل سینی فر بریزید و سینی را به مدت 40 الی 45 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس بادمجان ها را از فر خارج کنید و بصورت گرم سرو کنید.

وب‌سایت ایران کوک:

5 1000
ارسال شده در 16 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 216 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • حمام کردن بدون وقفه و این پیامدها
  • با این علائم جنسیت را بفهمید
  • پیری زودرس با مصرف این مواد غذایی
  • همه عوارض چاقی در دوران نوزادی
  • افزایش فشار خون با این عوامل مهم در بدن
  • صدور قانون جدید درباره بیمه ها
  • همه چیز درمورد بند ناف نوزاد
  • آنچه که باید درباره بیماران اسکیزوفرنی بدانید
  • محبوبترین ها

  • ترفندهای دلجویی کردن
  • دانستنی های سرنوشت ساز برای زندگی مشترک
  • ازدواج راهی برای فرار از افسردگی
  • بررسی اختلال شخصیت ضد اجتماعی
  • ویژگی مشترک فعالیت های لذت بخش
  • تهدید سلامت روحی با درد کمر
  • ایجاد احساسات منفی با این عوامل
  • بررسی دلایل زیاد شدن طلاق عاطفی در خانواده ها
  • رپورتاژ

  • جراحی های پیشرفته زیبایی و پلاستیک
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • الو دکتر

    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما