نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه

1049872_182

اگر جزو علاقه مندان به تهیه پاستا هستید پیشنهاد می کنیم این غذا را تهیه کنید  برای  این غذا از پاستای حلزونی استفاده شده است به گل کلم ،نخود،نان تست ،و روغن زیتون برای تهیه این غذای لذیذ نیاز دارید پیشنهاد می کنیم این غذای لذیذ را با جعفری خوش عطر و خوش طعم تر کنید با روش تهیه این پاستا در ادامه مطلب آشنا شوید .

سعی کنید از سبزیجات تازه و ظریف‌تر استفاده کنید. جعفری را ریز خرد کنید، نان تست‌ها را به قطعات 1 تا 2 سانتی برش بزنید، گل‌کلم را به گلچه‌های کوچک تقسیم کنید. نخود را شسته و خشک کنید. اگر دوست داشته باشید می‌­توانید از پاستای حلزونی نیز استفاده کنید.

مواد لازم:

  • پاستا 500 گرم
  • گل‌کلم 900 گرم
  • نخود 85 گرم
  • نان تست 150 گرم
  • روغن زیتون ¼ پیمانه
  • ریکوتا ½ پیمانهجعفری  3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا فر را در دمای 220 درجه سانتی‌گراد (425 درجه فارنهایت) تنظیم کنید تا گرم شود. در یک سینی لبه‌دار مخصوص فر، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، گل کلم‌ها (سر گل‌کلم مورد نیاز است) و نخود را بریزید و مواد را کف ظرف کاملا یکنواخت پخش کنید.

2. سپس مواد را را با نمک و فلفل طعم‌دار کنید. از پایین طبقه سوم و از بالا طبقه دوم را برای گذاشتن سینی فر انتخاب کنید. 25 دقیقه زمان بدهید تا گل کلم‌ها نرم شده و نخود‌ها نیز ترد شوند.
3. در یک سینی دیگر نان تست را در کف ظرف بریزید. و مدت 10 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی و ترد شوند.
4. در همین زمان در یک­ قابلمه بزرگ آب و نمک بریزید هنگامی‌که جوش آمد، پاستا (پاستای صدفی متوسط) را اضافه کنید تا بپزد اما نباید شکل خود را از دست بدهد، سپس آب‌کش کنید. دوباره پاستا را داخل قابلمه برگردانید.
5. مخلوط گل‌کلم، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و جعفری (جعفری تازه) را به پاستا اضافه کنید. کمی نمک و فلفل برای چاشنی افزوده و به‌خوبی هم بزنید تا مواد کامل با هم مخلوط شوند.
6. برای سرو پاستا را همراه نان تست برشته و ریکوتا تزیین کرده و سپس روغن زیتون را روی آن اسپری کنید.
وب‌سایت پارسه گرد –
5 1000
ارسال شده در 16 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x