دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی

1049872_182

اگر جزو علاقه مندان به تهیه پاستا هستید پیشنهاد می کنیم این غذا را تهیه کنید  برای  این غذا از پاستای حلزونی استفاده شده است به گل کلم ،نخود،نان تست ،و روغن زیتون برای تهیه این غذای لذیذ نیاز دارید پیشنهاد می کنیم این غذای لذیذ را با جعفری خوش عطر و خوش طعم تر کنید با روش تهیه این پاستا در ادامه مطلب آشنا شوید .

سعی کنید از سبزیجات تازه و ظریف‌تر استفاده کنید. جعفری را ریز خرد کنید، نان تست‌ها را به قطعات 1 تا 2 سانتی برش بزنید، گل‌کلم را به گلچه‌های کوچک تقسیم کنید. نخود را شسته و خشک کنید. اگر دوست داشته باشید می‌­توانید از پاستای حلزونی نیز استفاده کنید.

مواد لازم:

  • پاستا 500 گرم
  • گل‌کلم 900 گرم
  • نخود 85 گرم
  • نان تست 150 گرم
  • روغن زیتون ¼ پیمانه
  • ریکوتا ½ پیمانهجعفری  3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا فر را در دمای 220 درجه سانتی‌گراد (425 درجه فارنهایت) تنظیم کنید تا گرم شود. در یک سینی لبه‌دار مخصوص فر، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، گل کلم‌ها (سر گل‌کلم مورد نیاز است) و نخود را بریزید و مواد را کف ظرف کاملا یکنواخت پخش کنید.

2. سپس مواد را را با نمک و فلفل طعم‌دار کنید. از پایین طبقه سوم و از بالا طبقه دوم را برای گذاشتن سینی فر انتخاب کنید. 25 دقیقه زمان بدهید تا گل کلم‌ها نرم شده و نخود‌ها نیز ترد شوند.
3. در یک سینی دیگر نان تست را در کف ظرف بریزید. و مدت 10 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی و ترد شوند.
4. در همین زمان در یک­ قابلمه بزرگ آب و نمک بریزید هنگامی‌که جوش آمد، پاستا (پاستای صدفی متوسط) را اضافه کنید تا بپزد اما نباید شکل خود را از دست بدهد، سپس آب‌کش کنید. دوباره پاستا را داخل قابلمه برگردانید.
5. مخلوط گل‌کلم، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و جعفری (جعفری تازه) را به پاستا اضافه کنید. کمی نمک و فلفل برای چاشنی افزوده و به‌خوبی هم بزنید تا مواد کامل با هم مخلوط شوند.
6. برای سرو پاستا را همراه نان تست برشته و ریکوتا تزیین کرده و سپس روغن زیتون را روی آن اسپری کنید.
وب‌سایت پارسه گرد –
5 1000
ارسال شده در 16 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • کوفته به همراه سیب زمینی ( آموزش تصویری)
  • حضور پدران در کنار خانواده ها عامل شاد تر شدن فرزندان
  • صحبت با فرزند اول برای تولد فرزند دوم
  • با نمک ترین گربه جهان
  • بهترین ترفندهای غذاهایی برای کاهش مصرف نمک
  • بهترین رژیم غذایی برای کودکان و نوزادان چیست؟
  • بیماران دچار نارسایی قلبی فشار خون ریوی را چگونه در منرل کنترل کنند؟
  • چگونه سلامت مفاصل خود را حفظ کنیم
  • محبوبترین ها

  • 10 علت اصلی ابتلا به کمر درد و راه درمان آن
  • اطلاعاتی جامع در مورد روماتیسم مفصلی
  • بازی های کامپیوتری اختلالات عضلانی–اسکلتی را افزایش می دهند
  • 10 توصیه به ورزشکاران برای کاهش احتمال آسیب دیدگی
  • علل پارگی منیسک چیست و چه نشانه هایی دارد
  • بروز کمردرد با پوشیدن کفش نامناسب
  • انتخاب یک کوله پشتی استاندارد برای کودکان
  • شکستگی های پوکی استخوان در مرد ها سبب مرگ می شود!
  • رپورتاژ

  • جراحی زیبایی بینی دکتر عامری
  • کلینیک فوق تخصصی مو و زیبایی چهره نو
  • کرم های طبیعی و شگفت انگیز شرکت ایده آرای پیشگام
  • لیفت صورت با نخ
  • دکتر شاهین بهجو جراح زیبایی و ترمیمی
  • ارکید
    کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x