دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
1049810_771
این خوراک بسیار سالم و کم کالری است و برای کسانی که در رژیم غذایی به سر میبرند انتخاب خوبی به شمار می رود می توانید به راحتی و در کمترین زمان ممکن  آن را تهیه کنید انواع املاح و موادمعدنی را می توانید با مصرف این خوراک دریافت کنید  خوراک هویج با مغز دانه ها برای فرزندانتان نیز یک انتخاب مناسب و موثر است در ادامه با روش تهیه آن آشنا شوید.

 خوراک هویج با مغز دانه ها یک پیش غذای خوشمزه و مقوی است. مخصوصا برای کودکان که خیلی مفید است.

 مواد مورد نیاز:

  • روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
  • هویج خلالی خرد کرده 2 عدد درشت
  • کدوسبز خلالی خرد کرده 2 عدد متوسط
  • قارچ ورقه ای خرد کرده 100 گرم
  • سیر له کرده 2 حبه
  • زنجفیل رنده کرده یک تکه 2 سانتیمتری
  • برگ گشنیز و نعنا 1دسته کوچک
  • سس لوبیاچیتی 3 قاشق سوپخوری
  • سس سویا 2 قاشق سوپخوری
  • شکر قهوه‌ای و سرکه برنج 2 قاشق سوپخوری
  • کنجد 2 قاشق سوپخوری
  • مغز تخمه آفتابگردان 2 قاشق سوپخوری
  • تخمه کدو 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
1. روغن، هویج، کدو و قارچ را در تابه مناسبی بریزید و به مدت 5 دقیقه روی اجاق تفت دهید.2. آن‌گاه سیر و زنجفیل را بیفزائید و یک دقیقه دیگر مواد را روی حرارت تفت دهید. حالا برگ‌های گشنیز و نعنا را با سس لوبیا‌چیتی مخلوط کنید و به مخلوط فراهم کرده بیفزائید.

3. اینک خوراک را در ظرف مناسبی بکشید و رویش سس سویا، شکر قهوه‌ای، سرکه برنج و مغزجات را بریزید.

یادآوری1: برای تهیه سس لوبیاچیتی؛ 3 قاشق سوپخوری لوبیاچیتی پخته، یک عدد پیاز کوچک رنده کرده و یک پیمانه پوره گوجه‌فرنگی را میکس کنید، نمک و فلفل را بیفزائید و 5 دقیقه روی حرارت بپزید.

یادآوری2: بهتر است دانه کدو را قدری در تابه تفت دهید.

وب‌سایت شور و شیرین:

5 1000
ارسال شده در 16 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • تاریخچه بوجود آمدن اثر انگشت
  • با انجام این کارها انرژی منفی را از خانه دور کنید
  • زیباسازی پوست با برنج
  • ریفلاکس و کنترل آن در بزرگسالان
  • بهترين زمان مصرف ويتامين ها و املاح معدنی در بارداری
  • آشنایی با ریزترین ضربان ساز مصنوعی دنیا
  • همه چیز درباره نقاشی اطفال
  • سبزیجاتی که خوردن آن ها به صورت پخته ارزش غذایی بیشتری دارد
  • محبوبترین ها

  • 8 خواصیت طلایی شلیل برای زیبایی و حفظ سلامتی
  • مقایسه خاصیت میوه و آبمیوه
  • میوه ای که مشکل بزرگ گرسنگی در جهان را رفع می کند
  • اطلاعات کامل درباره فواید انار بر بیماری‌های آلزایمر و پارکینسون
  • پیاز درمان کننده بیماری های زمستانی
  • انبه از چه خواصی بهره می برد؟
  • از ویتامین ها و خواص پنهان بادمجان خبر دارید؟
  • بدون خطر و با خوراکی های طبیعی دوپینگ کنید!
  • رپورتاژ

  • زیبایی و جوانی پوست را از ما بخواهید
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x