فواید تخم مرغ

تخم مرغ که بصورت معمول به شکل بیضی میباشد یک منبع غذایی برای انسان ها میباشد.24 ساعت طول میکشد تا تخم مرغ بوجود بیاید و از این رو هر مذف میتواند روزانه 1 تخم مرغ تشکیل دهد.رنگ پوست این ماده غذایی به نژادش یعنی مرغ ربط دارد و بطور معمول سفید و قهوه ای میباشد.تخم مرغ از فواید زیادی برخوردار است که یکی از آن ها پیشگیری از بروز سکته میباشد.

در بررسی های جدید عنوان می شود که مصرف تخم مرغ حتی می تواند به کاهش ریسک بروز سکته هم کمک کند.

به گفته محققان، خوردن روزی یک عدد تخم مرغ با کاهش ۱۲ درصدی ریسک سکته مرتبط است.

در مطالعات قبلی تخم مرغ به عنوان عامل اصلی کلسترول بالا و بیماری قلبی-عروقی معرفی می شد اما اسناد علمی کمی در مورد این ادعا وجود دارد. در بررسی های جدید عنوان می شود که مصرف تخم مرغ حتی می تواند به کاهش ریسک بروز سکته هم کمک کند.

محققان ۷ مطالعه مشابه در مورد تاثیرات مصرف تخم مرغ را بر سلامت قلب-عروق بررسی کردند. آنها در این بررسی ها، به رابطه مشخصی بین بیماری قلبی عروق کرونر یا بیماری قلبی-عروقی ناشی از خوردن منظم تخم مرغ دست نیافتند. اما آنها به این نتیجه رسیدند که خوردن روزی یک تخم مرغ با کاهش ۱۲ درصدی ریسک سکته مرتبط است.

دکتر دومینیک الکساندر، سرپرست تیم تحقیق از موسسه EpidStat میشیگان، درباره این فایده تخم مرغ این گونه توضیح می دهد: «تخم مرغ دارای خواص تغذیه ای مثبت بسیاری، از جمله آنتی اکسیدان، است که در کاهش فشار اکسایشی و التهاب نقش دارد. همچنین این ماده خوراکی منبع غنی پروتئین بوده که با کاهش فشارخون مرتبط است.»

الکساندر در ادامه عنوان می کند: «با این حال تحقیقات بیشتری برای بررسی این خاصیت تخم مرغ نیاز است.»

محققان معتقدند مصرف همزمان تخم مرغ با ترکیب سالم سبزیجات موجب افزایش توانایی بدن در جذب سایر آنتی اکسیدان ها همچون کاروتنوئیدها می شود.

منبع : خبر داغ

ارسال شده در 16 آبان 1395 توسط سلمان آرین با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • این خوردنی باعث می شود که شب کوری از شما فرار کند
  • با این بیست نکته زیباتر شوید
  • پیامدهای ناشی از برونشیت
  • نوشیدن یک لیوان نوشابه در روز خطر ابتلا به پروستات را افزایش میدهد
  • تضمین سلامت بانوان با این روش ها
  • عصر روان شناسی علمی
  • کاربردهای جالب سنگ پا
  • درمان وسواس شست و شو
  • اختلال در بافت همبند بیماری نادر این دختر
  • آسیب های خورد و خوراک غیر اصولی
  • نکاتی مهم برای مقابله با کاهش اشتهای اطفال
  • راه‌کارهای افزایش متابولیسم بدن و اثر دمنوش‌های گیاهی
  • اشتراکات بین هپیوگلیسمی با استرس
  • حس تکراری شدن زوجین برای هم
  • آموزش آشپزی آسان برای افراد مسن
  • محبوبترین ها

  • خانم هایی که قصد مادر شدن دارند ، بخوانند
  • در مسافرت های بهاری از این مواد استفاده کنید
  • مصرف گوشت قرمز به قیمت داشتن عمری کوتاه
  • رفع کم خونی بدن با پاستا!
  • همه چیز در مورد ویتامین B12
  • ساده ترین روش برای کاهش وزن!
  • ارزش غذایی سیب و تاثیرات مفید آن روی بدن
  • ترفندهای غذایی برای ایست ناگهانی کاهش وزن
  • روش های استفاده از روغن زیتون برای سرخ کردن سبزیجات
  • مراقبت در مصرف پاستیل به این دلایل
  • تأثیر ساپلیمنت روغن ماهی برضربان نامنظم قلب
  • آیا خانمهای باردار باید زیاد ماهی بخورند؟
  • کلسیم، ویتامین D و فیتواستروژن غذای مفید برای زنان
  • همه چیز درمورد غذاهای خستگی آور
  • اسموتی ارگانیکی فوق العاده برای زنان باردار
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است