معده درد ماست لبنیات درمان نفخ درمان درد معده ترش کردن

مواد غذایی و خوراکی فراوانی وجود دارند که مصرف همزمان آنها سبب آسیب به سایر اندام ها و یا سبب اختلالاتی در دستگاه گوارش مانند یبوست، ترش کردن و… می شوند. برای جلوگیری از این اتفاقات می بایست از مصرف این غذا ها به همراه یکدیگر خود داری کرد. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

مصرف هم‌زمان ماست و گوشت در کنار هم منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود که بیشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند، پس به نوعی مصرف دوغ با کباب نامناسب است، برخلاف اینکه این مسئله رایج بوده و عوارضی را برای فرد مصرف‌کننده به همراه دارد.

یک متخصص طب سنتی با اشاره به پرهیزات و تداخلات غذایی اظهار داشت: مصرف هم‌زمان ماست و گوشت منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود که بشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند.
ریحانه معینی در گفت‌وگوی، در ارتباط با موضوع پرهیزات و تداخلات غذایی در طب سنتی اظهار داشت: مصرف مواد غذایی گاهی در کنار هم منع شده است، البته منظور این نیست که اگر کسی یکبار این مواد را با هم مصرف کند قطعاً دچار عارضه خواهد شد، اما مصرف مداوم آنها مشکل‌ساز خواهد بود.
وی افزود: مصرف هم‌زمان ماست و گوشت در کنار هم منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود که بیشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند، پس به نوعی مصرف دوغ با کباب نامناسب است، برخلاف اینکه این مسئله رایج بوده و عوارضی را برای فرد مصرف‌کننده به همراه دارد.
متخصص طب سنتی اضافه کرد: مصرف هم‌زمان سرکه و برنج درب روده، قولنج و اسپاسم و انسداد گوارشی را به همراه داشته و مصرف انگور بعد از کله‌پاچه معده را متضرر کرده و سبب آسیب به آن می‌شود.
معینی ادامه داد: مصرف ماهی وتخم‌مرغ پخته هم‌زمان سبب بروز فساد هضم و اسهال شده و می‌تواند در صورت استمرار، ابتلا به نقرس را به همراه داشته باشد.
وی افزود: آشامیدن آب سرد بعد از غذای گرم و یا شیرینی، دندان‌ها را آسیب می‌رساند و حتی می‌تواند موجب افتادن آن شود، همچنین شیر و ترشی، گوشت کبوتر و گنجشک با سیر و شیر با خربزه را نباید با هم مصرف کرد.
متخصص طب سنتی در پایان گفت: مصرف هم‌زمان ماهی و شیر احتمال ابتلا به لک و پیس و قولنج روده را داشته، لذا توصیه می‌شود پرهیزات و تداخلات غذایی جهت پیشگیری از بیماری‌ها درنظر گرفته شود.

منبع: عصرایران

5 1000
ارسال شده در 16 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه | 208 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • چگونه در خانه قهوه درست کنیم
  • اطلاعات کامل درباره خشکی واژن
  • چند قلوزایی با این روش ها
  • افراد مطلقه و فشارخون بالا
  • ماهی بخارپز با طعم فلفل
  • کاهش اختلالات دیابتیک
  • درمان های طبیعی برای ریزش موهای چرب
  • جایگزین کردن مغزهای مغذی بجای کربوهیدرات های تصفیه شده
  • محبوبترین ها

  • مصرف این 6 ماده خوراکی سبب تقویت حافظه می شود
  • منابع ارزان قیمت پروتئین
  • اطلاعات تکملیی درباره خواص غوره
  • اندام عضلانی با مصرف برخی خوراکی های موثر
  • رعایت پرهیزات مناسب در زمینه روغن های خوراکی
  • خواص تره فرنگی که برای بدن انسان مفید است
  • یک رژیم غذایی مناسب و سالم چه مشخصاتی دارد؟
  • بروز آلزایمر و سرطان با مصرف روغن
  • رپورتاژ

  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • دندان تاجی از زیبایی
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما