معده درد ماست لبنیات درمان نفخ درمان درد معده ترش کردن

مواد غذایی و خوراکی فراوانی وجود دارند که مصرف همزمان آنها سبب آسیب به سایر اندام ها و یا سبب اختلالاتی در دستگاه گوارش مانند یبوست، ترش کردن و… می شوند. برای جلوگیری از این اتفاقات می بایست از مصرف این غذا ها به همراه یکدیگر خود داری کرد. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

مصرف هم‌زمان ماست و گوشت در کنار هم منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود که بیشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند، پس به نوعی مصرف دوغ با کباب نامناسب است، برخلاف اینکه این مسئله رایج بوده و عوارضی را برای فرد مصرف‌کننده به همراه دارد.

یک متخصص طب سنتی با اشاره به پرهیزات و تداخلات غذایی اظهار داشت: مصرف هم‌زمان ماست و گوشت منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود که بشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند.
ریحانه معینی در گفت‌وگوی، در ارتباط با موضوع پرهیزات و تداخلات غذایی در طب سنتی اظهار داشت: مصرف مواد غذایی گاهی در کنار هم منع شده است، البته منظور این نیست که اگر کسی یکبار این مواد را با هم مصرف کند قطعاً دچار عارضه خواهد شد، اما مصرف مداوم آنها مشکل‌ساز خواهد بود.
وی افزود: مصرف هم‌زمان ماست و گوشت در کنار هم منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود که بیشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند، پس به نوعی مصرف دوغ با کباب نامناسب است، برخلاف اینکه این مسئله رایج بوده و عوارضی را برای فرد مصرف‌کننده به همراه دارد.
متخصص طب سنتی اضافه کرد: مصرف هم‌زمان سرکه و برنج درب روده، قولنج و اسپاسم و انسداد گوارشی را به همراه داشته و مصرف انگور بعد از کله‌پاچه معده را متضرر کرده و سبب آسیب به آن می‌شود.
معینی ادامه داد: مصرف ماهی وتخم‌مرغ پخته هم‌زمان سبب بروز فساد هضم و اسهال شده و می‌تواند در صورت استمرار، ابتلا به نقرس را به همراه داشته باشد.
وی افزود: آشامیدن آب سرد بعد از غذای گرم و یا شیرینی، دندان‌ها را آسیب می‌رساند و حتی می‌تواند موجب افتادن آن شود، همچنین شیر و ترشی، گوشت کبوتر و گنجشک با سیر و شیر با خربزه را نباید با هم مصرف کرد.
متخصص طب سنتی در پایان گفت: مصرف هم‌زمان ماهی و شیر احتمال ابتلا به لک و پیس و قولنج روده را داشته، لذا توصیه می‌شود پرهیزات و تداخلات غذایی جهت پیشگیری از بیماری‌ها درنظر گرفته شود.

منبع: عصرایران

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 16 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • دوست کمتر زندگی راحت تر
  • سوپ پیاز به روش ترکیه
  • حلقه های بادمجان با پنیر و گوجه فرنگی
  • اسرار نهفته در برخی رفتارهای شما
  • عادات روزانه افراد برتر اینگونه است!
  • جادوی سلامتی با خواص شگفت انگیز این آجیل ها
  • اگر شادی را جستجو می کنید
  • قلبتان را با پیاز زنده نگه دارید
  • محبوبترین ها

  • تهیه شکلات و توصیه های مهم برای آن
  • برای آشپزی بهتر این ترفندها را بدانید
  • راههای خوراکی برای تخت شدن شکم
  • با این پنج خوراکی خوشمزه سلامتی خود را حفظ کنید!!
  • 6 ترفند زیرکانه برای لاغر شدن
  • رژیم غذایی فاقد گلوتن و اشتباهات مربوط به آن
  • مختل شدن اعصاب با این نوشیدنی
  • تجربه کاهش وزن با این راهکارها
  • رپورتاژ

  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است