مضرات مصرف شکر مصرف زیاد شکر مشکل پوستی قند و شکر شکر پوست
مضرات مصرف شکر مصرف زیاد شکر مشکل پوستی قند و شکر شکر پوست
از عوارض مصرف شکر برای پوست چه میزان اطلاع دارید ؟وقتی زیاد شکر مصرف کنید دچار چه آسیب های پوستی خواهید شد آکنه و روزاسه و چروک روی پوست می توانند از عوارض ناشی از مصرف خوردنی های حاوی شکر باشند سعی کنید در مصرف تنقلات شیرین و دسرها ،بستنی ها و نوشیدنی های حاوی شکر زیاد پرهیز کنید می خواهیم مرحله به مرحله از عوارض شکر بر پوستمان مطلع شویم با ما در ادامه مطلب همراه باشید .
همه می دانیم که خوردن بیش از حد شکر چقدر برای بدن مضر است. اعتیاد به شکر یک معضل بزرگ و مخرب سلامت بدن است. متاسفانه ضررهای شکر نه تنها برای بدن بلکه برای پوست نیز هست.گلیکاسیون زمانی اتفاق می افتد که شکر مصرف شده وارد جریان خون شده و با پروتئین های پوست اتصال پیدا کرده و ملکول های جدیدی به نام محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته تشکیل می دهد. این ملکول های جدید که برای بدن بسیار مضر هستند شروع به تخریب گروتئین های سالم پوست، کلاژن و الاستین هایی که باعث جوان ماندن پوست می شوند می کند. هر چه بیشتر شکر بخوریم بیشتر به پوست خود اسیب می رسانیم. در واقع خوردن زیاد شکر یعنی شفافیت کمتر، چروک بیشتر و بدتر شدن مشکلاتی چون آکنه و روزاسه.
چگونه شکر به پوست آسیب می زند؟
هنگامی که مقدار زیادی شکلات و دسر می خوریم، نوشیدنی های شکردار می نوشیم، رژیم برنج و نان سفید می گیریم و این شکرهای مخفی در غذاها را وارد بدنمان می کنیم. تمام این ها در پوستمان به شکل خطوط، چروک ها، شل شدگی پوست زیر چشم و حتی نازک شدن پوست بروز می دهند. وقتی یک غذاهای شکردار مثل پای سیب می خورید بدن شما این شکرها یا کربوهیدرات ها را تبدیل به گلوکز می کند. این گلوکز باعث می شود سطح انسولین خون شما افزایش پیدا کند.
وقتی انسولین بدن با خوردن غذاهای شیرین، نوشیدنی های شکر دار یا دسرها به مقدار زیاد یا با سرعت زیاد افزایش پیدا کند در بدن و پوست ایجاد التهاب می کند. مصرف زیاد شکر باعث شروع فرآیند گلیکاسیون در بدن می شود.

گلیکاسیون زمانی اتفاق می افتد که شکر مصرف شده وارد جریان خون شده و با پروتئین های پوست اتصال پیدا کرده و ملکول های جدیدی به نام محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته تشکیل می دهد. این ملکول های جدید که برای بدن بسیار مضر هستند شروع به تخریب گروتئین های سالم پوست، کلاژن و الاستین هایی که باعث جوان ماندن پوست می شوند می کند. هر چه بیشتر شکر بخوریم بیشتر به پوست خود اسیب می رسانیم. در واقع خوردن زیاد شکر یعنی شفافیت کمتر، چروک بیشتر و بدتر شدن مشکلاتی چون آکنه و روزاسه.

 

آسیب مرحله به مرحله شکر برای پوست

بعد تمام این خبرهای بدی که درباره آسیب شکر برای پوست متذکر شدم می خواهم درباره مراحل توقف و ترمیم این آسیب ها بگویم. در واقع می توان عوارض و آسیب های شکر بر پوست را کنترل کرد. این کنترل را می توان از خوردن و نخوردن بعضی غذاها شروع کرد. الان دیگر باید فهمیده باشید که از دسرها و غذاهای شکردار اجتناب کنید. مقدار شکر مصرفی شما نباید بیشتر از ۱۰ درصد کالری روزانه باشد. مراقب شکرهای مخفی در غذاهای فرآوری شده و غاذهای آماده نیز باشید.

همچنین مراقب نوشیدنی ها نیز باشید. نوشیدنی ها منبع شکرهایی هستند که همیشه مراقبشان هستیم.علاوه بر این که باید مراقب مقدار شکر مصرفی خود باشید باید به نحوه غذا پختن خود نیز دقت کنید. وقتی غذا را در حرارت بالای گاز می پزید مثل: سرخ کردن، بریان کردن و سرخ کردن ترکیب چربی ها و پروتئین ها باعث پیری پوست زودرس می شود. نکته مهم: یک برنامه غذایی سالم با شکر پایین را دنبال کنید و باز هم تاکید می کنم که مراقب شکرهای مخفی در غذاهای فراوری شده و غذاهای آماده باشید.

متوقف کردن آسیب های شکر با محصولات مراقبت از پوست

راه دیگر برای حفظ پوست از آسیب های شکر استفاده از محصولات مراقبت پوست ضد پیری است. محصولاتی را تهیه کنید که کلاژن را بازسازی می کنند و آسیب های رادیکال های آزاد را متوقف می کنند. به عنوان مثال چای سبز یکی از بهترین مواد تشکیل دهنده در این نوع محصولات است که مانع آسیب های شکر در پوست می شود. این محصولات را روز و شب پس از شستشوی صورت استفاده کنید و پس از آن حتما مرطوب کننده بزنید.

منبع:وب‌سایت بدونیم

5 1000
ارسال شده در 20 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه | 383 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • 10 کلید طلایی برای رهایی از شوره سر
  • غذا هایی که ماهیچه های شما را قوی می کنند
  • دو جنین دوقلو در شکم این نوزاد
  • اصول و قوانین مهم برای پوک شدن استخوان ها
  • کوفته همدانی و فوت و فن های تهیه آن
  • علل مرگ های ناگهانی نوزادان
  • انوکساپارین یا کلکسان چه کاری انجام میدهد؟
  • هاشمی: بالگرد از معلولیت و مرگ کاسته می کند
  • محبوبترین ها

  • آیا واکسن آنفولانزا خطرناک است؟
  • پیشرفت چشمگیر صنعت دارو سازی و تولید دارو های کمیاب در کشور
  • هشدار به زائران اربعین حسینی در خصوص بیماری های واگیر دار
  • گسترش هزینه های بی رویه ی شیمی درمانی در ایران
  • این خوراکیها انیشتین وجودتان را کور می کنند!
  • ثبت نام پزشکان محترم برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی
  • قلمی با قابلیت تغییر رنگ ساخته شد
  • راه حلی برای مشکل دفع زباله های فضایی
  • رپورتاژ

  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • مرجع فروش انواع ویلچر, ویلچر برقی, واکر, عصا
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما