istock_000050043792_medium-1050x699

افرادی که از سرطان سینه رنج میبرند و در مراحل درمانی این بیماری به سر میبرند بهتر است از چه نوع سبک تغذیه ای پیروی کنند و خوردو خوراک این افراد تا چه حد بر سلامتی آن ها تاثیرگذار خواهد بود ؟برخی موادغذایی به بهبود آن ها کمک خواهند کرد و برخی موادغذایی نیز برای این افراد مانند سم عمل می کنند به توصیه های متخصصین تغذیه در این زمینه دقت کنید .

رژیم غذایی مناسب مهمترین بخش درمان بیماران مبتلا به سرطان است و رعایت اصول آن می تواند قبل، بعد و حین درمان سرطان به کیفیت زندگی بیماران تا حد زیادی کمک کند.

رژیم غذایی مناسب شامل مصرف مواد مغذی مانند پروتئین، کربوهیدرات، چربی،‌ آب، ویتامین‌ ها و مواد معدنی است.
به گزارش پژوهشکده سرطان سینه جهاد دانشگاهی،لیلا حیدری کارشناس گروه بیماری های سینه پژوهشکده سرطان در خصوص مسائل تغذیه ای در خلال مراحل مختلف درمان بیماران مبتلا به سرطان سینه گفت: خوردن غذا به میزان کم اما در دفعات زیاد (8-6 وعده کوچک به جای سه وعده بزرگ) به مراتب قابل تحمل تر است.
وی اظهار کرد: این افراد غذاهای پرچرب به ویژه منابع حیوانی را محدود و شیر و لبنیات کم‌چرب را انتخاب کنند.
حیدری به مبتلایان به این بیماری توصیه کرد که به جای مصرف ماست و دوغ معمولی در صورت در دسترس بودن از ماست پروبیوتیک استفاده کنند.
وی به مبتلایان سرطان سینه همچنین توصیه کرد که:
* مصرف غذاهای نمک‌سود، دودی و ترشی‌جات را محدود کنید
* سعی کنید مایعات را بین وعده‌های غذایی مصرف کنید زیرا نوشیدن مایعات با غذا سبب می‌شود احساس سنگینی داشته باشید
* برای تامین ویتامین گروه ب که اشتها را افزایش می دهد، از نان های سبوس دار نظیر سنگک و پودر سبوس در مواد غذایی و ماءالشعیر استفاده کنید
* مصرف روزانه پودر سبوس گندم به همراه ماست، سوپ و دیگر غذاها سبب رفع مشکل کم اشتهایی می شود
* اگر دچار خشکی دهان شده اید، همواره تکه یخ یا آبنبات کوچکی که طعم ترش لیمویی دارد در دهان داشته یا آدامس های ترش بجوید
* گوشت ماهی به خصوص در زمان شیمی درمانی به دلیل هضم بهتر و مقادیر کافی آنتی اکسیدان بسیار مناسب است
* برای پیشگیری از سردرد و سرگیجه به ویژه در روزهای شیمی درمانی به جای مصرف شکلات و آبنبات از خرما، انجیر و توت خشک استفاده کنید

سلامت نیوز

ارسال شده در 16 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • در چه صورتی نیاز به جراحی فتق نیست؟
  • بهترین روش برای طبخ سبزیجات
  • آرتروز و آسیب های مختلف آن روی مردان و زنان
  • نشانه‌های هشدار دهنده آلرژی به دارو
  • تاثیر عاطفه در بیماران مبتلا به افسردگی
  • ایا کم شدن مو همان ریزش مو است؟
  • آیا لبخند زدن باعث چین و چروک می شود؟
  • کافئین بر کودکان چه اثراتی دارد؟
  • مشخصه های افراد امن
  • یعنی کدو تنبل اینهمه خاصیت دارد؟
  • آیا واقعا با خوردن غذاهای فیبردار سرطان نمی گیریم
  • خوراکی های مفید برای قلب
  • چطور هوس خوردن را از بین ببریم؟
  • پس ازساعتها روزه داری میوه ها انتخاب مناسب و سالمی هستند
  • ویتامین دی و منابع خوراکی آن
  • محبوبترین ها

  • چرا مصرف آب میوه ها و سبزی ها از خوردن آن ها بهتر است؟
  • ارتباط بیماری های مختلف با مصرف گوشت قرمز
  • برخی مواد غذایی را کنار هم نگذارید
  • همه چیز در مورد حذف کردن وعده های غذایی
  • با خواص باور نکردنی آناناس آشنا شوید
  • از چه غذاهایی فیبر دریافت کنیم
  • روش های ساده برای رهایی از سنگ صفرا
  • برای تامین انرژی کودک به او پنیر بدهید
  • اطلاعات کامل و منحصر بفرد درباره عرقیجات آلوئه ورا
  • نکات بسیار خواندنی پیرامون جلبک دریایی قهوه ای
  • وقتی ماست را با اسفناج همراه می کنیم
  • برگ مو و آماده کردن دلمه
  • افزودنی های مجاز برای طعم بخشیدن به غذا
  • هر آنچه درمورد خاصیت های انار باید بدانید
  • 5 فایده ماهی قزل آلا
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است